Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי,

תודה לכולם על התגובות... ועכשיו עוד תוספות:

סיימתי לבינתיים עם כל הפנסים כולל אורות איתות, ברקס ומחזירי אור (הפנסים האחוריים היו אתגר לא קטן בשבילי).

בנוסף הוספתי את הסאנרופ וסיימתי עם כל המדבקות ויניל שיש לי על הרכב.

נשאר עוד לעשות את הדברים הבאים:

מכסה למיכל דלק, קפיצים בולמים, ברקסים (קאליפרים וצלחות) וכל החלק הפנימי.

zdduogiot13d.jpg

y02zjzkjzyjy.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

עבודה מדהימה :-P

נ.ב,

הפגוש הקידמי לקוח מ-קופרה, הוא ממש לא שייך ל-FR.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עבודה מדהימה :-P

נ.ב,

הפגוש הקידמי לקוח מ-קופרה, הוא ממש לא שייך ל-FR.

זה פעם שנייה "שמאשימים" את היפה שלי בחלקים מקופרה... גם הפאגוש וגם הג'אנטים מקוריים של הרכב מהחברה. תריצו חיפוש בגוגל תמונות על איביזה FR ותראו בעצמכם. יכול להיות שבשנתון מוקדם יותר דברים היו אחרת אבל בשנתון 2008 שזה השנתון של הרכב שלי זה מגיע ככה (אולי כמחווה לדגם האחרון שיצא בתצורה הזאת לפני השינוי הגדול שהם עשו).

ולהוכחה הנה תמונה של האמיתית ואני יכול להבטיח לכם שהיא לא קופרה ולא שואפת להיות, היא טובה יותר :):

3nmldtyojmcr.jpg

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני מזהה את הרכב , נסעתי עם חבר למכללה באריאל ברכב שלו וראיתי אותך עובר עם האיביזה

אני גם בעלים של FR בצבע כסף , רכב יפה שמור עליו.

בדרך כלל אני לא חובב מדבקות אבל יפה המדבקה בצד של הסיאט ספורט? זה מאי ביי?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אכן מאיביי... (ואכן לומד באריאל, אבל אל תגלה לאף אחד :-D)

פורסם

איש, אתה באמת לא מזהה הבדל (גם בחישוקים)? (אולי כדי לגשת לאופטומטריסט - ברצינות :oops:)

הייתה לי איביזה "ספורט" (חולקת פגוש זהה לשל ה-FR, למעט גרילים שונים) - אין לי בעיה להמחיש לך מה ההבדלים בינו לבין כזה של קופרה. ויש הבדל...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איש, אתה באמת לא מזהה הבדל (גם בחישוקים)? (אולי כדי לגשת לאופטומטריסט - ברצינות :oops:)

הייתה לי איביזה "ספורט" (חולקת פגוש זהה לשל ה-FR, למעט גרילים שונים) - אין לי בעיה להמחיש לך מה ההבדלים בינו לבין כזה של קופרה. ויש הבדל...

האופטמיטריסט קבע שיש לי ראיה 6/6 - אני יכול לשלוח לך את התוצאות אם אתה מעוניין.

אשמח אם תמחיש לי את ההבדלים

פורסם

אוקיי,

אחרי הסתכלות ממושכת בהמון תמונות ברשת אל מול הרכב שלי מצאתי שאכן קיים הבדל בין הפגוש של הFR לבין זה של הקופרה ומה שיש אצלי על האוטו (FR) אינו תואם את המודל שנמצא בעל מאפיינים של קופרה. מכיוון שכשבניתי את המודל מלכתחילה לא ידעתי שיש הבדלים בפגושים הסתמכתי על שרטוטים של קופרה בבנייה (כי פשוט לא קיימים כמעט שרטוטים של 2 הרכבים והיחידים שמצאתי היו של הקופרה) ולכן הפגוש קיבל צורה קופראית... ולמרות זאת אני בוחר להשאיר אותו על המודל מכיוון שקשה מאוד להבחין בהבדלים (אלא אם ממש מתאמצים... אההממ...) ולפרק עכשיו את כל הפרוייקט ולהתחיל בנייה של כל החלק הקדמי מאפס זה סיפור מהת*ת שפשוט אין לי סבלנות לעשות.

גם ככה בקושי שמים לב וזה לא כזה עקרוני - אז לכל בעלי הקופרות עם הריגשי, התנצלותי הכנה:lol:

(ובנימה אישית - אני חושב שהפגוש של הFR יותר יפה משל הקופרה)

• תוכן חדש...