Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבטחתי שיפצתי את הברקסים בהתאם למקור... כרגע זה רק הקדמיים, האחוריים יבואו בהמשך.

ymmnziney4jj.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון נוסף:

שדרגתי את הברקסים האחוריים שיתאימו למקור, הוספתי את המכסה למיכל הדלק ופסי הפשרה על השמשה האחורית.

כרגע חיצונית הרכב גמור - פנימית יש עוד הרבה עבודה...

מבחינת התאורה, אני יודע שהיא לא כל-כך מציאותית אבל היא דרמטית ומוציאה קווים יפים מהרכב אז עד שאני אבנה סביבה מציאותית שתשתקף בצורה ריאלסטית על הרכב אני אשאר עם התאורה הזאת.

ד"א, סתם בשביל המידע הטכני:

כל תמונה כזאת לוקח למחשב שלי 36 דקות לרנדר (לעבד) ואם הייתי רוצה לעשות אנימציה עם הדגם הזה באיכות הזאת (איכות קולנועית) בהתחשב בעובדה שבכל שנייה יש 28 פריימים - שנייה אחת בסצינה תיקח למחשב שלי 17 שעות.

לכן בעולם האפקטים של הקולנוע לפוצץ רכב אמיתי או לביים תאונת דרכים אמיתית עולה פחות מלעשות את זה במחשב. ובכל זאת יש מקצוע שלם בעולם התלת-מימד שנקרא אופטימיזציה שזה אומר שמעבירים את המוצר הסופי האיכותי מאוד לבן-אדם שכל התפקיד שלו זה לחתוך מהמודל חלקים ולכווץ את האיכות שלהם מבלי לפגוע באופן ויזואלי במודל ע"י הורדת פיסות מידע צפופות באיזורים שאין להן שום משמעות ויזואלית כזאת או אחרת. לצערי זאת סגולה שאין לי וגם אם היתה לי, לעשות אופטימיזציה למודל כזה יקח הרבה יותר זמן מאשר לרנדר את התמונות האלה שאני מעלה לכאן.

ynmedvm0zjkw.jpg

z1kntgoizbmn.jpg

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי מחו"ל ובזמן שהייתי שם נתתי למחשב לעבוד חזק מאוד על עיבוד של סרטון 360 מעלות קטן.

http://www.youtube.com/watch?v=mzJj8VoEmcE&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...