Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורי שטח לגראנד צ'ירוקי 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מישהו מכיר מקום אמין ומומלץ שמבצע שיפורי שטח(מגנים,הגבהה וכו..) לגראנד צ'ירוקי החדש?

תודה מראש

פורסם

יש לך אופציה לקבל כל שיפור או שידרוג שקיים לרכב שלך בעולם כמובן במידה וקיים במידה ולא ניתן לחלק מהדברים ליצר במיוחד לרכב שלך מעוניין 0508899577 יריב מאורן מערכות 4*4

סדנה 028.jpg

סדנה 037.jpg

טיול בוץ 2011 003.jpg

סדנה 021.jpg

תמונה 018.jpg

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

לא יודע עד כמה אפשר לשפר לשטח צ'ירוקי 2011

זה רכב יותר "כביש" מאשר "שטח"

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יריב, בתור אחד שעוסק בשיפורי ג'יפים וגם יש לך סדנא, אני מצפה ממך לדעת שאין להשוות סרן חיי למתלים נפרדים,

בצ'ירוקי 2011 יש מתלים נפרדים,

פורסם

מי השווה ביין הדברים ?

אני רק רשמתי שכול שיפור שקיים לרכב בחול אפשר לקבל בארץ

וכמובן כעומק הכיס גם אפשר להסב את הרכב לסרן חי או לזחל כמו בנגמש הכול כעומק השיגעון והכיס:arrow:

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם
שלום

מישהו מכיר מקום אמין ומומלץ שמבצע שיפורי שטח(מגנים,הגבהה וכו..) לגראנד צ'ירוקי החדש?

תודה מראש

אורן\יריב המגיב מעלי בהחלט נחשב מוביל בארץ בשיפורי רכבי JEEP בארץ, אתה יכול לסמוך עליו שיתן לך את הפיתרון הנכון.

לדעתי, הגראנד החדש הוא רכב מעולה שיכול לנוע גם בשטח, קח בחשבון שהוא לא בנוי כמו הדגמים הישנים עם הסרנים, אי לכך חשוב למגן אותו כראוי ולא להשתולל יותר מדי עם הגבהות, קיט סולידי של 2" שנפוץ כבר מאוד בארה"ב יתן לך מענה טוב, עוד יותר טוב לשתול כריות אויר מתנפחות במיתלים, אבל זה כבר סיפור יותר יקר.

חשוב יותר להחליף צמיגים למשהו יותר חזק ובשרני.

בקיצור, הרכב הזה עם עזרי האלקטרוניקה שלו לנסיעת שטח + צמיגים+מיגונים + הגבהה של 2" לא יאכזב אותך בשטח.

פורסם

עם כל הכבוד לעזרי אלקטרוניקה, אין על מכאניקה, - אבל זה כבר דיון אחר,

• תוכן חדש...