Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מאוד במיוחד בעיר כמו תל-אביב,מקסימום שלא יעבור בשכונות חרדיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיע הזמן וצריך שיהיה בכל הארץ,

נשבר מהכפייה הדתית בארץ,

שהדתיים לא ייסעו, אני בתור חילוני/אתאיסט לא מפסיק את החיים שלי בגללם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה האמיתית היא הנהיגה בשכרות בסופי השבוע, לכן הפתרון האמיתי יהיה תחבורה ציבורית בין ת"א וערי הלוויין שלה, לא בהכרח בתוך ת"א עצמה.

מה שכן, בתור תל אביב לשעבר, אני בטוח ש-99 אחוז מהתל אביבים נגד הרעיון הזה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בטלויזיה אמרו שעיריית תל אביב החליטה להפעיל אוטובוסים בשבת אבל עירייה לא יכולה להחליט כזאת החלטה.

זה רק דרך משרדי הממשלה.

מתי נסעתם באוטובוס בתל אביב בכלל?

הרי האוטובוסים בתל אביב לא שווים כלום ואחרי השינוי בקווים המצב רק יותר גרוע.

אייל

פורסם

יש הרבה מאד תקנות בעניין הזה, ולעירייה יש חופש יחסי להפעיל תחבורה ציבורית ע"ב חברה עירונית.

יחד עם זאת, אאל"ט, למשרד התחבורה יש את המילה האחרונה בעניין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שיפעילו בכל הארץ!!!

אולי במתכונת פחותה אבל שיהיה... כמה אפשר לסבול, בבני ברק מצידי יכולים כולם לעשות כרצונם.

למה אני צריך לשלם מאות שקלים למוניות בסופ"ש כדי לצאת ולהנות בלי לסכן עצמי ואחרים?

כשהיתי בצבא אף אחד לא אמר לי לא לצאת לפעילות בשבת, אני מבין זה "פיקוח נפש" כדברם, ולנהוג שיכור ברכב זה לא פיקוח נפש?

פורסם
יחד עם זאת, אאל"ט, למשרד התחבורה יש את המילה האחרונה בעניין.

צודק ב-100%, לדעתי הסיפור הזה ייפול באותה מהירות

שבה הוא עלה לכותרות. היי, צריך לספק פרנסה לעיתונאים, לא?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא כולם בעד תחבורה ציבורית בשבת.!!!

אני תל אביבי אמיתי שנולד בה ולא מאלה שבאו לתל אביב בגלל מה שהעיר מסמלת ואני רוצה גם שקט, לא רוצה את השאון של אוטובוסים בשבת כמו שיש בכל יום רגיל.

ולא אני לא אדם דתי אז לא לשאול.

ולא העיר לא צריכה לשנות את הסטטוס שלה בגלל גחמות של צעירים שבאים לתל אביב כי זו "העיר הגדולה" ובגלל שהם רוצים.

גם לתושבים האמיתיים של העיר מגיע את השקט שלה.

קובי

:-)

פורסם

נכון שעיריית ת"א אינה יכולה לקבוע כזה דבר על דעת עצמה, אך ייתכן ויצירת רעש סביב הנושא + הפעלת לחצים ייגרמו לזה לקרות.

אגב, לאלו אשר נגד הרעיון ולא מסיבות דת, צר לי אבל יום המנוחה מיועד לכולם. גם לאותם אנשים שאין להם רכב וכן רוצים להתרחק קצת מהבית ביום המנוחה היחיד שלהם בשבוע.

באירופה לא היו מהומות עקב הרעש ה"אדיר" של התחבורה הציבורית בימי המנוחה ולהם יש 2 ימי מנוחה.

בחיפה קיימת תח"צ בשבת הוא דבר שבשגרה.

נ.ב. מישהו צריך למסור לגפני כי השבת מחוללת כל פעם מחדש במחוז ת"א, עד כדי כך שהיא נעלבה ומוסרת שלא אכפת שיפעילו גם תחבורה ציבורית לכבודה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לא כולם בעד תחבורה ציבורית בשבת.!!!

אני תל אביבי אמיתי שנולד בה ולא מאלה שבאו לתל אביב בגלל מה שהעיר מסמלת ואני רוצה גם שקט, לא רוצה את השאון של אוטובוסים בשבת כמו שיש בכל יום רגיל.

ולא אני לא אדם דתי אז לא לשאול.

ולא העיר לא צריכה לשנות את הסטטוס שלה בגלל גחמות של צעירים שבאים לתל אביב כי זו "העיר הגדולה" ובגלל שהם רוצים.

גם לתושבים האמיתיים של העיר מגיע את השקט שלה.

מי שרוצה שקט מהעיר הגדולה שלא יבקש להשתיק את העיר. תל אביב היא כבר מזמן לא פרבר שקט ופסטורלי, מי שזה לא מתאים לו ייאלץ למצוא פתרון אחר. עובדה שיש ציבור גדול שתומך במהלך. (הפוסט נכתב בנימה שנראית כועסת, אבל זה לא ככה, מצטער אם זה נראה כאילו אני נוזף)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בטלויזיה אמרו שעיריית תל אביב החליטה להפעיל אוטובוסים בשבת אבל עירייה לא יכולה להחליט כזאת החלטה.

זה רק דרך משרדי הממשלה.

כן.

גם אני החלטתי פעם שקלי מקדונלד תקריא לי סיפור כל לילה לפני השינה.

מתי נסעתם באוטובוס בתל אביב בכלל?

שמתי את האופניים בתיקון וחזרתי באוטובוס, לפני חצי שנה.

פעם לפני זה, חזרתי הביתה מאותו מקום, כרטיס עלה חצי שקל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגיע הזמן! נכון שסביר כי המיזם יקח עוד הרבה זמן עד שיצא לפועל אבל לפחות הם עכשיו לוחצים.

ומי שמחפש מנוחה ושקט בשבת כי הוא רוצה לנוח, תחשבו על אנשים שרוצים לצאת לבלות איפשהוא ואין להם רכב איך הם יבלו? לא מגיע להם?

אני גם בטוח שקצת רעש לא יפריע (הרי גם כך סביר כי הם יפעלו במתכונת מצומצמת, דבר שלא יעשה יותר מידי רעש).

אני תומך!

• תוכן חדש...