Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות עוד באותו יום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא של חברה שלי קנה היום יונדאי אבל האוטו עכשיו על שמו, רצינו את הרכב על שמה של חברה שלי כדי שנקבל תו חנייה במרכז העיר, האם יש איזה משהו שאפשר לעשות בלי להקפיץ יד ברשיון או בלי לשלם 200 ש"ח?

עצות או פתרונות בבקשה

פורסם

יש אפשרת לבטל את העברת הבעלות תוך 48 שעות מהרגע שבוצעה.

יש לשלוח פקס למשרד הרישוי עם כל פרטי הרכב והנימוק לביטול.

אני לא זוכר את מס' הפקס בטח אפשר לברר דרך המוקד של מש' הרישוי.

קרה לי מקרה דומה לפני מס' שנים שכטעיתי והעברתי רכב מסויים במקום לתו סחר (שאז הבעלות לא נחשבת) לבעלות רגילה.

בהצלחה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

להבנתי רק אם היא סטודנטית התצהיר תופס. אתה בטוח שתצהיר כללי גם יעבוד?

בפועל רוב הזמן היא תשתמש ברכב.

פורסם

1. לנסות תצהיר. להצהיר את הקשר המשפחתי ואת העובדה שהרכב בשימושה הבלעדי.

עשוי לעבוד.

לא ברור לי בשביל מה צריך פה עו"ד בכלל. תכתבו תצהיר ותחתמו.

2. אין שום דרך להעביר בעלות או להוסיף שותף ללא הוספת "יד".

רק מחיקת שותף ניתן לבצע ללא הוספת "יד" אבל זה לא רלוונטי.

ולזה שהציע חתונה - לא חובה, מספיק להיות ידועים בציבור. אבל לא נראה לי שמשרד הרישוי יאמין שאבא ובת הם יד"צים :?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לעשות תצהיר של אבא שבו הוא מצהיר שהחל מתאריך X הרכב נמצא בשימושה הבלעדי של הבת שלו.

רצוי גם באותו תצהיר להוסיף תצהיר של הבת שהרכב נמצא אצלה.

צריך תצהיר חתום על ידי עורך דין שמאשר ששני הצדדים התייצבו בפניו והוא זיהה אותם אישית.

לא נולדתי חכם. הייתי שם.

פורסם

פשוט מכעיס שהעירייה מספקת עבודה לעוכרי דין בלי שום הצדקה.

פורסם

עו"ד זה לא בעייה יש חברים ושכנים שיעשו זאת חינם ברצון, העניין הוא שהעירייה יודעת להיצמד ללשון החוק טוב מאוד כשנוח לה כלומר אם הרכב בשימושו הבלעדי של סטודנט אז הוא זה תופס אחרת נאדא.

העירייה בירושלים לא כיף להתעסק איתם רק היום התקשרתי על הוראת קבע שעישתי על ארנונה (זה שאני לא מקבל הנחה למרות שאני סטודנט שגם עובד ועשוה בקושי 3 בחודש כי ההורים שלי לא טחונים ומפרנסים אותי זה מספיק רע) אבל הם לא קיבלו "תשלח את הטפסים ל...".

בקיצור צריך לשנות את הכותרת לעיריית ירושלים והבירוקרטיה השטנית שלה.

פורסם

1. איפה בחוק רשום שרכב בבעלות בן משפחה יקבל תו רק אם המשתמש הוא סטודנט?

2. למה לא רשמתם את הרכב על שמה מראש?

3. אם הסיפור כ"כ מהותי אז תעבירו בעלות שוב וזהו. אם הרכב ישן ו/או אתם מתכוונים להחזיק בו זמן ממושך אז זה לא נורא.

פורסם

"בדיעבד..... לו רק ידעתי"

אני משלם גם כך די והותר מיסים למדינה לא בא לי לשלם עוד 200 ש"ח על שטות.

נראה נשקול העברת בעלות או משהו לא סוף העולם.

פורסם

אין שום בעיה לקבל תו חניה באמצעות תצהיר חתום ע"י עו"ד והנהג, חתמתי על אחד כזה לא מזמן לעיריית ת"א, התקבל בלי שום בעיה. יתרה מזה, אפילו נשלח בפקס ולא עותק מקורי.

אברה קדברה

• תוכן חדש...