Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחה"צ טובים.

בעוד מס' ימים, אני עובר לדירתי שעוברת בימים אלו שיפוץ כללי.

בסוף תהליך השיפוץ, ברצוני להביא בעל מקצוע שיעשה פוליש לרצפות הבית, יקרצף כל חור ע"מ שהתוצאה תהיה

אופטימלית.

כיון שאני לא מבין גדול בתחום, אודה להמלצות מחברי הפורום.

הבנתי שעבודה כזאת יכולה לקחת גם יום שלם (באיזה ה-8-10 שעות) כך שאני מעדיף את היסודיים יותר ע"ח החאפרים שמגיעים לשעתיים ומראים עבודה לא מקצועית.

במקרה הזה איני מתפשר על הטוב ביותר ולא אכפת לי להוציא עד באיזור ה-1500 ש"ח לעבודה לא פחות ממושלמת, כמובן שאעדיף שהמחיר ירד ממחיר התקרה שהצבתי.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא משנה את מי תקח ממליץ לך לעשות ריסוס מאוד יסודי טרם כניסה לבית. ריסוס כזה יכול להחזיק כמה שנים אחר כך ולתת איכות חיים.

פורסם

לפי מיטב הבנתי, כל מי שעושה פוליש ומחשיב עצמו למקצוען, יסודי ואיכותי - עושה גם הדברה, וגם אם לא

כמובן שזה חלק מהעבודה ואדרוש זאת גם אם זה יעלה לי יותר.

עשיתי כמה בירורים בנושא וטווח המחירים הזוי לגמרי; המחירים נעים בין 500 ש"ח ל-2000 ש"ח ומה שאני לא מצליח

להבין הוא מה בעל מקצוע אחד עדיף על השני, הרי כולם אומרים "אני הכי טוב והכי מקצועי, יש לי את החומרים הכי טובים"

וזה בלבל אותי כבר. אין לי מושג במי לבחור ומדוע פער המחירים כה קיצוני.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש לי חבר טוב שאבא שלו בתחום.

בעיקרון יש הבדל בין המכונות ובין החומרים שמשתמשים בהם.

מה שכן - למכונה יש כמה דיסקים שצריך להחליף - מי שעושה את העבודה כמו שצריך ולא "מדלג" על דיסקים - כלומר מתחיל מהכי מחוספס ואז עובר להכי דק בלי שלבים באמצע - הוא זה שב"כ ייתן לך את התוצאה הטובה יותר.

• תוכן חדש...