Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני כרגע מחפש לקנות טנדר דימקס שנת 2008 ומעלה, בעזרת השם הפעם זה סופי,

אני הולך יותר לכיוון דגם 4X4 מפואר,

אני לא עובד בשטח ,98% מהנסיעות שלי הם בתוך העיר וכביש6 וכבישים ראשיים וכמעט אין לי שטח,

אבל פעם ב יש לי עבודות במושבים ודרכי עפר ולפעמים אני רוצה לעשות טיולי שטח,

אז מה מומלץ לי לקנות 4X4 וככה אני מוכן לכל הפתעה?

או ללכת על 2X4 אוטומתי, הדגם הזה נראה כמו 4X4 מבחינת גובה ומבחינת קפיצים והכול, רק אין לא גיר 4X4,

הרבה אמרו לי אם אין כל יום עבודות שטח אז לך על 2X4 כי יותר חסכוני,

אז האם זה נכון?

אם אני קונה 4X4 ונוסע בלי לשלב היוך 4X4 אז הצריכה לא אותו דבר בשני הדגמים?

בקיצור מה עדיף לי לקנות?

ומה יותר חסכוני?

ומה ממצוע צריכת דלק של דימקס 4X4 אוטומתי?

ומה ממוצע הצריכה של דימקס 2X4 אוטומתי?

והאם שילוב 4X4 ונסיעה בשטח צורכת יותר דלק?

ועוד שאלה,

כמה עולה צמיגים לטנדר הזה? נגיד צמיגי שטח 50 % וכמה 100%?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לא מכיר נתונים ספציפיים אבל- נסיעה עםצהנעה משולבת 4 על 4 בשטח תובעני גוזלת יותר דלק מנסיעה מנהלתית כי מדובר בנסיעה מאומצת.

אני די בטוח שבמקרה הנ״ל ההנעה לא קבועה 4*4.

פורסם

כן אני רוצה לקנות 4×4 אבל כמעט ולא יהיה בשימוש שטח אז רציתי לדעת אם אני נוסע בלי שילוב 4×4, אז הטנדר הזה יצרוך יותר סולר מטנדר 2×4 אוטומתי?

פורסם

עדי,

לא יודע למה אצלך כל שבועיים מוסך, אולי מזל, אבל אצלי אני למשל יש לי דימקס 2004 מהדגם הראשון שיצא, והיום הוא עם 480,000 KM על השעון וברוך השם אין לי שום בעיות, רק טיפולים רגילים , ורק פעם אחת הלך לי הגיר אחרי 300,000 ק"מ,

זה בלאי טבעי, ועוד כמה דברים בודדים וקטנים שזה לא נחשב בכלל כי לכל דבר יש בלאי.

אבל איך שאומרים הכל מזל בחיים, גם טנדר חדש מהחברה יכול לזרוק מנוע אחרי חודש,

אני מנסיון שלי לכן אני רוצה להמשיך עם הדימקס החדש, וגם הרבה אנשים אמרו לי לך רק על דימקס.

ולגבי הנבארה, ראיתי אותו והארגז שלו נראה לי יותר גדול,וזה יתרון, אבל לפי מה שהבנתי הכושר העמסה שלו פחות מהדימקס ושאר הטנדרים,

כי המשקל עצמי שלו גבוה יחסית,

ולבי השטח,ראיתי שהנבארה יותר נמוך מכל הטנדרים ולא יודע אם הוא יותר טוב בשטח,

אתה מנסיון שלך מה אתה יכול לספר עליו?

כמה צריכת הדלק שלו בממוצע?

פורסם

היי

צריכת דלק ממוצעת טנדרים:

די-מקס 3.0 ידני ריק במישור ממוצע 1/10-12 בנסיעה רגועה

די-מקס 3.0 אוט' ריק במישור ממוצע 1/9-10 בנסיעה רגועה

די-מקס 3.0 אוט' + נגרר ריק (או טנדר עמוס לבד כ 300 ק"ג) במישור ממוצע 1/7-8 בנסיעה רגועה

די-מקס 3.0 אוט' + רכב+ נגרר עמוסים ממוצע 1/5-6 , או כל עליה או מאמץ לכיוון של 3.5 סל"ד יתן באוט' צריכה של 1/6-7 .

צמיג זול לדימקס כ 500 ש"ח הכי פשוט. וזה רק מתייקר.

לטנדר 4*4 יש ברישיון כושר העמסה/גרירה יותר גבוה מטנדר 2*4. הוא קצת יותר כבד ולכן מן הסתם יצרוך קצת יותר.

לדעתי הנבארה הוא הטנדר מספר 1 היום בשוק, רק שהאחזקה שלו במוסכי ניסאן היא אסון. היום כמעט כל אחד יודע לטפל בדי-מקס ועלות החלקים סבירה, אך בנבארה עדיין לא. הנבארה נוח בטירוף עם כושר סחיבה מדהים, אך כשמתחילות הצרות הם פשוט לא נפסקות (לרכב שגורר עגלת מע"צ 1.5 טון ועובד 2 משמרות ביום) ועולות ביוקר. הדימקס קצת מאחריו באיכות אך בעלויות שפויות לחלוטין.

תשאר עם די-מקס, הוא נותן תמורה של 2 שקל לכל שקל. עדיף 2/4 LS מפואר. אין שום צורך ב 4*4 ולא כל שכן לרדת לשטח עם טנדר שמשמש לעבודה יומיומית(להשאיר שם ציריה או משהו דומה, לשלם גרירה, 3000 ש"ח במוסך, להפסיד 3 ימי עבודה ולהבין בצער שזה לא הריינג' רובר שחונה ליד האינפיניטי שמשמשת לנסיעות היומיומיות) בשמחה תחלוק שבילי כורכר עם כל המזדות של אלדן:lol:

די-מקס 2*4 3.0 160 כ"ס LS 2008 זו קנייה מצויינת! בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה רבה על המידע,

יש לי הצעה לקנות דימקס אוטומתי 2X4 הדגם הגבוה מפואר LS שנת 2008 יד ראשונה , ליסינג, אבל מה? נסע עד היום רק 59,000,KM אפילו לא הגיע ל 60,000 KM.

האם יתכן שזה אמיתי?

אין מצב שמישהוא זייף באוטו הזה?

אני ראיתי את הטנדר והנעתי אותו והכל נשמע חלק ותקין והוא נקי מבפנים וכאילו לא היה רכב עבודה,

רק מה יש עליו ארגז סגור נמוך, אז לך תדע אם זה שימש רכב פרטי או לעבודה,

אבל לפי הקילומטראג' הוא נראה לי פרטי.

מה דעתכם?

הדגם הזה יותר חסכוני מ 4X4 ? גם בכביש?

פורסם

היי

כמו שכתבתי למעלה, ההבדל המהותי בצריכת דלק בטנדרים הוא בין האוטומטי לידני ולא ממש בין 2*4 ל 4*4 , ובסוג הנסיעה (עמוס/ריק/גורר) בעליות/ירידות או מישור. אם זה רכב המשמש לעבודה ומכניס כסף אז הבדל של100 ליטר בחודש זה לא קריטי.

אם מדובר בחברת ליסינג מוכרת (ולא מצאת את הרכב במגרש על כביש ליד איזה כפר) עם ספר טיפולים מסודר, קח את מספר הרישוי ותבדוק בUMI אם רשום משהו (יתכן וטופל בחברה), אם הכל תקין, קח אותו לבדיקה במוסך UMI (חייב לתאם)רחוק ככל האפשר ממגרש הליסינג ושיהיה במזל"ט

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...