Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Jerusalem Post LITE

AvielT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר-מדובר בעיתון יומי באנגלית קלה לשיפור השפה,בכל כתבה יש בצד תרגום למילים הפחות מוכרות,מאוד עוזר למי שרוצה לשפר את האנגלית שלו.

אתמול חבר הביא לי את העיתון,פעם ראשונה שנתקלתי בו.

הבעיה-נמאס לי לקרוא על הצרות הכלכליות ועל המתח עם איראן,ועל הפשיזל דיזל בעולם.

יש עיתון רכב כלשהו שמבוסס על אותו רעיון?

פורסם

אתה יכול לקרוא מגזינים בריטים או אמריקאים באינטרנט ולהשתמש ב- google translate למילים הקשות.

אתה יכול גם לקרוא הודעות ישנות של אחד המשתמשים פה- moti miata, שכתב באנגלית עד שקיבל מקלדת בעברית.

פורסם

זה לא נוח כמו עיתון שכתוב במיוחד בשפה קלילה,עם תרגום בצד למילים קשות.

בנוסף,את העיתון אני יכול לקחת איתי לכל מקום.

פורסם

אז התשובה היא ככל הנראה לא.

עיתון כזה היה פושט רגל עוד לפני הדפסת הגיליון הראשון.

קהל יעד לעיתון ספציפי כמו שאתה מבקש אפסי.

ואם אתה רוצה עיתון "נייד", תמיד יש את הI-PAD ודומיו.

פורסם

תפנה לאתרים לא רישמיים שבהם האנגלית מאוד ממוצעת. אני זוכר שבצעירותי למדתי בGOAL.COM אנגלית.. ממש מעטות המילים שהצטרכתי לתרגם. אני מדבר איתך שהייתי בגיל חט"ב ולא השתמשתי יותר מידי במורפיקס עד כמה שזכור לי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...