Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת לרכוש רכב חדש...טוב למען האמת שנת 2008 מספיק חדש לי...

התקציב הוא עד 40,000 ש"ח, האוטו הרלוונטי צריך להיות קטן חסכוני ובטיחותי.

ואין לי בעייה לרדת בשנתון בעבור רכב שנחשב "טוב".

נוסעת נסיעות קצרות בעיקר אבל בפקקים של תל-אביב.

לכן אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי איזה רכב כדאי לקנות או ניתן לקנות... ואם כדאי להתעסק עם רכבי ליסינג.

תודה,

גילי.

פורסם

לא ציינת העדפה לגבי גיר אבל נשמע שרכב מיני יהיה אידיאלי לדרישות שלך.

כל הדגמים רלונטיים בעיקרון אבל בתקציב הזה התמודדות הן בעיקר פנדה ואלטו. הפנדה נוחה ומרווחת יותר והאלטו חסכונית וקומפקטית יותר.

עם הגיר הידני הן זריזות וחסכוניות יותר ואם את חפצה באוטומטי אז האלטו היא האופציה היחידה ותצטרכי להוסיף כמה אלפי שקלים בכדי לשים את ידך על אלטו אוטומטית.

כדאי לבדוק גם את יונדאי I10, בעיקר באקזמפלרים יוצאי ליסינג שיוכלו להיכנס לתקציב.

בהצלחה.

פורסם

אתה ניראלי מחפש רכב שיביא אותך מנקודה א ל ב נטו וזהוא תקן אותי אם אני טועה.

אז לדעתי יונדאי I10 רכב קטן חסכוני מתאים לפקקים של תלביב בול ובאמת שלא צריך יותר מזה במיוחד שכל כך כשה למצא חניה.

פורסם

טוב אז לפני הכל תודה... למען הסר ספק- אני אישה!!! וכן, קוראים לי גילי, אני יודעת זה מבלבל...

הציעו לי לבדוק את פיג'ו 307 או לחלופין את רנו קליאו III, ושברולט אופטרה קצרה... מה דעתכם?

עומד בקריטריונים של המחיר לפי בדיקה מהירה, מה לגבי בטיחות וחסכון?

אשמח להתייחסות :)

פורסם

אני לא חושב שיש לך צורך באלה. הפיג׳ו והשברולט הן משפחתיות קומפקטיות שגודלן יקשה עלייך בתמרון עירוני ובמציאת חנייה, שתיהן ידועות כלא אמינות במיוחד וגם לא יהיו חסכוניות. גם הקליאו גדולה יחסית לסופר מיני ולא תהיה חסכונית בגלל מנוע גדול. קראי את התגובה הראשונה שלי, לצרכים שציינת (נסיעה עירונית ופקקים) כמה שיותר קטן זה עדיף מבחינתך, ידני זה חסכוני יותר וגם יהיה חדש יותר ברוב הקרים.

• תוכן חדש...