Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על סדרה: Strike Back

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרה בשם STRIKE BACK שודרה עד לאחרונה ב- YES, וזכתה לשם המוחץ "מכת מחץ". הסדרה היתה אקשן בידורי, אמריקאי בעיקרו (אף שהשחקנים בריטיים), כללה עירום נשי מידי פעם (מיותר לחלוטין, אבל כנראה כך הם מרגישים HBO), והדרדרה מאוד לקראת סוף העונה.

המקור, בריטי, כמובן הרבה יותר טוב. זמין באוזן השלישית, וגם בטורנטים החביבים עליכם (אני כמובן ממליץ על עותק חוקי). מכיוון שהשם הוא אותו שם, אם אתם מתקשים להבחין בין מקור לרימייק, שמעתי שהקבצים של הסדרה המקורית, שממילא YES אמרו לי שלא ישדרו כאן, נושאים את האותיות BIA לצד השם. סדרה מעולה. פשוט מעולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הומלץ עליה בשרשור הסדרות של הפורום- ובעקבות ההמלצה ראיתי אותה, ואהבתי מאוד.

לא הבנתי על איזה שתי גרסאות אתה מדבר, אני ראיתי שתי עונות של אותה הסדרה:

עונה 1

עונה 2

והבנתי שאמורה להיות עוד עונה מתישהו.

אגב, יש המלצות לדברים טובים בסגנון של זה ושל THE UNIT?

פורסם
project dawn הוא רימייק למקור. לדעתי משמעותית פחות טוב.

זה לא רימייק. הסדרה המקורית הייתה שישה פרקים והייתה באמת מצוינת. העונה השנייה הופקה על ידי חברה אמריקאית בשיתוף הערוץ האנגלי, עם שחקנים שונים אבל הקשר לעונה הראשונה (וגם כמה שחקנים שחזרו). לטעמי היא הייתה לא פחות מהנה (ארבעת הפרקים הראשונים מעולים, אח"כ טיפה פחות).

אהבתי במיוחד שכל שני פרקים הם "משימה" כך שאפשר לצפות בהם ביחד ולקבל סגירה כמו שצריך, אבל באותו זמן להמשיך ולעקוב אחרי המשימה שברקע העונה כולה.

מסכים שהעירום הנשי היה מיותר לחלוטין (וכשאני אומר מיותר לחלוטין אני מתכוון לנחוץ לגמרי) - זה מרגיש כאילו הם תקעו אותו סתם ככה בלי אבחנה במקומות אסטרטגיים לאורך הפרק, כדי שהצופים לא יאבדו עניין. אבל באמת שלא צריך אותו בשביל ליהנות - הסדרה מאוד זורמת ויש אקשן בלי הפסקה.

שים לב שכבר דובר עליה בשרשור עם הכותרת של דקסטר. גם אני המלצתי עליה אחרי שראיתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, בתור אחד שמבין יש לי שאלה מקצועית. :?:

האם ביחידות המובחרות בארץ הקודש יש חיילות סקסיות הנשלחות למשימות זיון של חיילים בכדי לבדוק את הכושר הגופני והמנטלי ולאחר מכן מדווחות למומנים ?

אם כן אני מתגייס לתקופת שירות נוספת.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמובן. כשנכנסתי למוסד זה בדיוק מה שסידרו לי. היא גם צרחה באקסטזה בדיוק כמו בסדרה. נראה לי שזאת הייתה אותה אחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רימייק הוא אולי כינוי לא נכון, אבל הדמות היחידה שחוזרת היא זו שנהרגת בתחילת פרק I.

בגדול, הרסו את הסדרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...