Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכלי להסביר איך מתבצע רישום לאחר מסירת הרכב? משתמע מדבריך שהבעלות תעבור מחברת הליסינג ללקוח ושוב נסיים עם רכב שהוא יד שניה מליסינג. תוכלי לפרט קצת יותר בעניין הבעלות?

פורסם

היי

לדעתי בכל מקרה עדיף לרכוש מיבואן אם ממילא אתה מתכוון לטפל שם.

תנסה לבדוק בבנק הרגיל שלך, לתת תשלום ראשוני + אולי הלוואה של חמישים אלף לחמש שנים זה לא כל כך נורא.

אם אתה משלם מזומן 25 אלף ועוד 50 בהלוואה של 60 תשלומים בריבית של 6% יוצא קצת פחות מ 970 ש"ח בחודש.

אז כן, תשלם 8,000 הוצאות מימון במקום 3,000 אבל הרכב פרטי, שלך ואם בא לך אתה גם יכול למכור אותו אחרי חודשייים .

יש גם חברות מימון שאולי יותר אטרקטיביות בריביות אך חברות הליסינג ממילא קונות אותו מהיבואן בהנחה ניכרת ולכן מרוויחות יותר.

שווה לך ללכת לבדוק גם בסוכנות קיה, אולי יש להם משהו זמין, חבל לפספס הזדמנות אולי הרכב מהתצוגה שלהם בצבע שאתה אוהב.

בחברות הליסינג הכל טוב ויפה עד הרגע שמשהו לא מסתדר לך ונגיד שבעוד שנה את רוצה למכור/להחליף וכו', אין לך מושג איך הם יגיבו, אם יש לך סוג של "קנס יציאה" וכדומה. העברת בעלות נותנים בתמורה לכסף. תבקש שיתנו לך או האוטו, אתה תתן מקדמה של 2000 ש"ח ששוות ערך לעלות השכרה חודשית וביום שיעבירו בעלות על שמך תשלם את שאר הסכום. מעניין איך הם יגיבו.

בהצלחה!

פורסם

מייק, אני לא מבין מה לא ברור לך, אתה תהיה היד השניה של הרכב וכמובן שבהיסטוריה יהיה רשום שהיד הראשונה הייתה בבעלות ליסינג/השכרה.

שים לב איזו תשובה יפה ומנומקת הגברת מיטל רשמה על כל היתרונות של העסקה (בנק, חברה שיש לה אבא, אמא, סבתא וסבא) אבל את החסרון הכי גדול היא "שכחה" לציין וזה שהרכב שאתה רוכש הוא יד שניה ולא יד ראשונה כמו שאתה קונה מהסוכנות וברור שכאשר תבוא להחזיר את הרכב לחברה בסוף התקופה הם "ינקנקו" אותך במחיר עם הורדה על הליסינג/השכרה וגם על היד הגבוהה.

אבל תראה איזה ניסוח מרשים יש לכל החברות האלה, תסכים איתי ש"הרכב נרשם על שם הלקוח" זה ניסוח מאוד עקום ביחס לאמת שהיא "הרכב נרשם ביד הראשונה על שם אלדן ומשם מועברת בעלות ללקוח, כרי הלקוח הוא היד השניה של הרכב".

בקיצור אנשים, שלא יעבדו עליכם. החברות האלה עדיין קיימות מכל הניסוחים המפוצצים האלה, אחרת כבר מזמן הם היו פושטות את הרגל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מיטל שלום,

2 שאלות:

1. האם אני מקבל מחיר מחירון לוי יצחק מלא שאני מחזיר את הרכב? או שמורידים לי מהמחירון "הפחתת ליסינג" וכל מיני כאלו שטויות?

2. האם הרכב הוא על שמי והוא יד שנייה או שאני יד 1 ובעלים קודמים 00?

פורסם
מייק, אני לא מבין מה לא ברור לך, אתה תהיה היד השניה של הרכב וכמובן שבהיסטוריה יהיה רשום שהיד הראשונה הייתה בבעלות ליסינג/השכרה.

שים לב איזו תשובה יפה ומנומקת הגברת מיטל רשמה על כל היתרונות של העסקה (בנק, חברה שיש לה אבא, אמא, סבתא וסבא) אבל את החסרון הכי גדול היא "שכחה" לציין וזה שהרכב שאתה רוכש הוא יד שניה ולא יד ראשונה כמו שאתה קונה מהסוכנות וברור שכאשר תבוא להחזיר את הרכב לחברה בסוף התקופה הם "ינקנקו" אותך במחיר עם הורדה על הליסינג/השכרה וגם על היד הגבוהה.

אבל תראה איזה ניסוח מרשים יש לכל החברות האלה, תסכים איתי ש"הרכב נרשם על שם הלקוח" זה ניסוח מאוד עקום ביחס לאמת שהיא "הרכב נרשם ביד הראשונה על שם אלדן ומשם מועברת בעלות ללקוח, כרי הלקוח הוא היד השניה של הרכב".

בקיצור אנשים, שלא יעבדו עליכם. החברות האלה עדיין קיימות מכל הניסוחים המפוצצים האלה, אחרת כבר מזמן הם היו פושטות את הרגל.

הניסוח שלה מאוד עקום, אני בדרך כלל מוצא את הקאץ' וקורא את כל האותיות הקטנות. במקרה הזה בפליירים הצבעוניים ובאתר המושקע אין זכר לעניין הבעלות, הנציג עונה בעקיפין ולא נותן תשובות ישירות וגם ההתנסחות שלה בדמות "הרכב יירשם ע"ש הלקוח, תהליך זה קורה לאחר 4 -6 שבועות מיום מסירת הרכב, וכך הוא "יכול לישון טוב בלילה" ממש מזלזלת באינטיליגנציה.

העיסקאות האלה תמיד נשמעות קורצות בעיקר בזכות ההנחה שמציעים על הדגמים הפופולאריים בגירסאות הליסינג שהם רוכשים בכמויות אבל לדעתי הכי חכם זה לחכות למבצע מכירות של היבואן, לקחת הלוואה מהבנקים שמציעים ללקוחות טובים הלוואות לא רעות בכלל ולא לערב גופי מימון או חברות ליסינג בתהליך רכישת הרכב הפרטי.

פורסם

זה כי אתה לקוח נבון, אבל מה לעשות ש-99% מהישראלים לא מבינים כאלה גדולים בתחום הרכב ומפרשים את המשפטים של הנציגה כתור רכב חדש (יד ראשונה). הבעיה היא שהאסימון נופל רק בסוף התקופה כאשר באים לשדרג את הרכב ואז חוטפים את המכה.

לכן אני חושב שכל מטרת המשפטים היפים האלה זו פשוט עבודה בעיניים (שלא שונה בדרך אגב למבצעים של חברות הסלולר וכל שאר הרמאים והשקרנים בשוק). אם כ"כ חשוב לאלדן להצטייר כתור חברה שקופה ונאמנה ללקוחות שלה היא הייתה מציינת גם את החסרונות של העיסקה שלה ולא רק מבליטה את היתרונות. הלקוחות כבר היו עושים את השיקול שלהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסכים איתך, עושה רושם שחברות הליסינג למדו שיווק אצל חברות הכבלים וחברות הסלולאר. לפעמים למרות החסרונות יש עיסקאות משתלמות אבל אחרי שמתחילים גרוע עם ניסוח עקום ועובדות חשובות שכלל לא מצויינות בפני הרוכש, אני לא רוצה בכלל לתאר לעצמי את המשך העיסקה.

פורסם
מיטל שלום,

2 שאלות:

1. האם אני מקבל מחיר מחירון לוי יצחק מלא שאני מחזיר את הרכב? או שמורידים לי מהמחירון "הפחתת ליסינג" וכל מיני כאלו שטויות?

2. האם הרכב הוא על שמי והוא יד שנייה או שאני יד 1 ובעלים קודמים 00?

שלום Nakamichi,

1. המחיר יהיה לפי מחירון לוי יצחק עם ההפחתות שהוא קבע – ליתר דיוק – הפחתת ליסינג.

2. הרכב ירשם על שם הלקוח כיד שנייה.

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...