Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני ידעתי עד היום קסנון יכול להיות מורכב על מכוניות עם עדשה בלבד אחרת הוא יסנוור את כל התנועה..

אבל לפני כמה זמן אני גיליתי שהונדה סיוויק הצורה החדשה מגיעה ללא עדשה עם קסנון מהחברה.. איך זה יכול להיות ? אני קראתי שיש סוג מיוחד של מנורה עם ציפוי שמרכזת את אלומת האור וככה האור יוצא מרוכז ולא מתפזר ומגיע למקומות שלא צריך להגיע.. זה אפשרי או שזה שטויות ?

אם קיימת חיה כזאת אשמח ללינק לקניה בארץ/בחו"ל תודה. :)

פורסם
לפי מה שאני ידעתי עד היום קסנון יכול להיות מורכב על מכוניות עם עדשה בלבד אחרת הוא יסנוור את כל התנועה..

אבל לפני כמה זמן אני גיליתי שהונדה סיוויק הצורה החדשה מגיעה ללא עדשה עם קסנון מהחברה.. איך זה יכול להיות ? אני קראתי שיש סוג מיוחד של מנורה עם ציפוי שמרכזת את אלומת האור וככה האור יוצא מרוכז ולא מתפזר ומגיע למקומות שלא צריך להגיע.. זה אפשרי או שזה שטויות ?

אם קיימת חיה כזאת אשמח ללינק לקניה בארץ/בחו"ל תודה. :)

נורת קסנון D2R , יש עלייה ציפוי שמוריד מהעוצמה אפשר להגיד ולא מסנוור בעת שימוש עם רפלקטור.

אותו דבר H7R , ה R מסמן מיועד לרפלקטור.

כן יש חייה כזאת, תחפש ביד 2 .

טווח מחירים ?

פורסם

1-10000

אני רוצה קודם לראות את הקיט אם הוא סיני לא איכותי אני לא ישלם הרבה אם הוא איכותי ועמיד אני מוכן להשקיע הרבה..

יש אחד שמותאם אישית לפורד מונדאו הצורה החדשה ?

• תוכן חדש...