Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי על הרכב (T1R (205/40/17 בני כחצי שנה שעברו כבר כ-8K ק"מ (ייצור - 1/11).

שמתי לב לתופעה שאני לא מצליח להסביר.

כשאני לוחץ (וגם כשה-ESP מתחיל להכנס / כשהוא כבוי) - הצמיגים שקטים לחלוטין.

לא שומעים צוויחה אפילו קטנה מהצמיגים בכל כביש.

הצמיגים נראים עם המון בשר ואני בסה"כ גם לא מתעלל בהם (בפניות וכו').

מה ההסבר לתופעה? זו תופעה שמוכרת לכולם?

פשוט אני זוכר שכשבאתי לחפש צמיג וקראתי בפורום - התלוננו שהוא רועש יחסית ובגלל זה התהייה (הצמיגים אולי יבשים בכל זאת?)

אגב, מה הנוהל בהחלפת צמיגים קדמיים עם אחוריים לשחיקה מאוזנת?

האם כדאי לי כבר להחליף ביניהם?

תודה!

פורסם
י

אגב, מה הנוהל בהחלפת צמיגים קדמיים עם אחוריים לשחיקה מאוזנת?

האם כדאי לי כבר להחליף ביניהם?

תודה!

שלום

תחכה עד ל10k ואז תעשה בינהם רוטציה ואל תשכח לחץ אויר :arrow:

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

אתה כנראה לא יודע לאיזה רעש להקשיב.

היו לי T1R על FR כמו שלך , אחרי 20 קמ"ש יש רעש של חיכוך של גומי עם האספלט והצליל משתנה יחד עם המהירות של הגלגלים.

פורסם

בדיוק. ה T1R לא צווחים בסיבובים או בבלימות. מנגד הרעש שהם מייצרים בנסיעה ממש מעצבן, במיוחד ברכב שבו בידוד הרעשים לוקה בחסר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות שזה העניין, שהבידוד ברכב ממש טוב אז לא שומעים רעשים כאלה.

אבל גם כשמפרפרים יש רעש של שפשוף חלש ושום דבר שאפשר לקרוא לו רועש, במיוחד בהשוואה לצמיגים הצווחים.

פורסם

אגב קצת סטיה מהנושא, איפה אפשר למצוא את הצמיגים האלו בראשל"צ והאם קיימים במידה 13 לסופר לנסר החמדמדה שלי?

והאם שווים את הכסף? בערך כ 400 ש"ח לצמיג למיטב הבנתי

Opel Adam S 2017

פורסם
רעש בסיבובים הינו צווחת צמיג שמאבד אחיזה.

זה הרעש האהוב עליי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יכול להיות שזה העניין, שהבידוד ברכב ממש טוב אז לא שומעים רעשים כאלה.

אבל גם כשמפרפרים יש רעש של שפשוף חלש ושום דבר שאפשר לקרוא לו רועש, במיוחד בהשוואה לצמיגים הצווחים.

זה האופי של הצמיג. כאשר אתה מאבד אחיזה ומחליק - הרעש נשאר סביר כמעט כמו של נסיעה רגילה. יתרון גדול למי שאוהב להחליק ולא רוצה למשוך תשומת לב...

• תוכן חדש...