Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום למדתי שמיאטה עם צמיגים חדשים ואיכותיים לא אוכלת שום דבר בדריפטים...

קשה מ-א-ו-ד לשחק עם האוטו עם רביעיית צמיגים חדשים ואוחזים. כן, גם כשהכביש רטוב מאוד.

זה מתחיל מכך שהצמיגים מאוד אוחזים על רטוב. גם כשהם יוצאים להחלקה, הם מאוד מתנגדים לה וצריך פשוט להילחם עם האוטו. לתת הרבה גז בשביל שיצא, ואז אי אפשר לתת מכות גז קטנות בשביל לשמר את ההחלקה, אלא צריך להיות מאוד אגרסיביים עם הגז - ואז עושים ספין. בקיצור - זה היה די מתסכל בהתחלה.

אח"כ החלטתי לנסות להוציא מזה את המיטב ולפחות ללמוד משהו תוך כדי. אז עשיתי הקפות מסלול בלי דריפטים, בגשם, וזה היה מאתגר ומהנה. לפחות עכשיו אני יודע יותר טוב איך הצמיגים החדשים מתנהגים בגשם, וגם איך האוטו מתנהג על רטוב כשדוחקים אותו לקצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין שבעל הרכב, (שאני מניח ששילם לך כסף על מנת ללמוד נהיגת מסלול, ולא שיקרעו לו את הרכב), לא העיר לך ,

אבל סיכמת את זה יפה:

"אבל מה זה חשוב, העיקר שנהנתי..."

פורסם

כולה נהיגה ספורטיבית על כביש רטוב - הבלאי מזערי. לא צריך להפוך כל דבר לסיפור. מנוע תוכנן בשביל להגיע לסל"ד גבוה. שלדה תוכננה בשביל לקבל עומסים. הנעה אחורית במכונית ספורט תוכננה בשביל לעשות דריפטים. get over it.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה הקשר? זה שהרכב בנוי לזה אני יודע, תקרא שוב מה רשום בתרד "לא יכלתי להתאפק" "נהיגת מסלול שהפכה לדריפט״ וכו.

אם מגיעים להדרכת מסלול, ז"א קווים נכונים, בלימה, שיאי פניה ונקודות קריטיות של חזרה לגז ,שאגב מסלול רטוב וצמיגים חלקים ,אלו תנאים מעולים ללמידה, (בדגש על רכב הנעה אחורית), והמדריך לא מתאפק ומתחיל לעשות דריפטים עם הרכב, זה לא נראה טוב , ובטח לא קשור למה הרכב יכול ולא יכול לעשות.

פורסם

יש הבדל בין מה שכותבים פה בפורום בשביל לשעשע ("לא יכולתי להתאפק", "נהיגת מסלול שהופכת לדריפט", וכו') והצורה שבה רואים את הדברים.

לא צריך לתפוס אנשים במילה שלהם כי זה מעצבן.

בעל הרכב התעצבן?

נהיה נזק?

מישהו נפצע?

אם התשובות לכל אלו הן שליליות, מה הבעיה?

פורסם
אני שם. הגופרו עליך :wink:

אגב, יגידו מה שיגידו חובבי ה-S2000 על המיאטה, אבל בדריפטים היא אוכלת את ההונדה בלי מלח :-D

טוב היו צריכים להשאיר לכם איזה סעיף שתוכלו להשוויץ, וכל עוד אתם עדיין יותר איטיים זה בסדר :-D

אגב פה נראה שגם לאס אין מה להתבייש ביכולות דריפט שצריך

פורסם

איזה כייף!!

לגבי הבלאי וכו', אני יותר ממאמין שבעל הרכב שמח לראות את רכבו על הצד ע"י המאסטר דריפט ליאון טאובס :-)

ליאון נוהג בצורה ספורטיבית ומהנה אך נכונה, לעולם לא תראו אותו מעביר הילוכים באגרסיביות או בהשתוללות חסרת פרופרציות, אני בכייף הפקדתי בידיו את הסובארית (GT) לשעבר שהיתה לי באיזה יום מסלול לפני כמה שנים.

מי שלא יצר קשר עם ליאון בימי הגשם האחרונים פשוט פספס חוויה מדהימה! אני מודה ומתוודה- אני מקנא!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
היום למדתי שמיאטה עם צמיגים חדשים ואיכותיים לא אוכלת שום דבר בדריפטים...

קשה מ-א-ו-ד לשחק עם האוטו עם רביעיית צמיגים חדשים ואוחזים. כן, גם כשהכביש רטוב מאוד.

זה מתחיל מכך שהצמיגים מאוד אוחזים על רטוב. גם כשהם יוצאים להחלקה, הם מאוד מתנגדים לה וצריך פשוט להילחם עם האוטו. לתת הרבה גז בשביל שיצא, ואז אי אפשר לתת מכות גז קטנות בשביל לשמר את ההחלקה, אלא צריך להיות מאוד אגרסיביים עם הגז - ואז עושים ספין. בקיצור - זה היה די מתסכל בהתחלה.

אח"כ החלטתי לנסות להוציא מזה את המיטב ולפחות ללמוד משהו תוך כדי. אז עשיתי הקפות מסלול בלי דריפטים, בגשם, וזה היה מאתגר ומהנה. לפחות עכשיו אני יודע יותר טוב איך הצמיגים החדשים מתנהגים בגשם, וגם איך האוטו מתנהג על רטוב כשדוחקים אותו לקצה.

רוני

מסכים עם כל מילה.הייתי בערד לא מזמן עם קונדסון. גשם זלעפות, מיאטה עם רביעיית טויו טרייה והאוטו לא מחליק. גז אגרסיביות הכרחית על הגז נגמרה בספינים פראיים בנוסף לחוסר הנסיון שלי. אבל היה כיף.

• תוכן חדש...