Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לבדוק דבר ראשון ברכב דייהטסו שרייד שנת 93 (עם קרבורטור) שהצ'וק שלו לא מגיב? (לפני שנכנסים לצביקה...)

כלמור מושכים את הצ'וק בבוקר קר, והמנוע כבה, ז"א שהוא לא מעלה את הטורים או מייצב את זרימת האויר\דלק למנוע.

מה שכן, אחרי שהמנוע כבר חם והצ'וק עדיין משוך, נדלקת נורה לסמן לסגור אותו.

(בבדיקה קטנה, הכבל מחובר, ומניע מנוף כלשהו קרוב לתחתית הקרבורטור, רק שאין תגובה)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

שלום רב !

יש ללחוץ על דוושת התאוצה לפני ובסמוך למשיכת כבל הצוק, רק במצב זה , סלד הצוק נכנס לפעולה .

כמה זמן הרכב ברשותך, האם רק לאחרונה אתה נתקל בבעיה, והאם היא החלה בעקבות טיפול מסויים בתא המנוע?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קנו אותו (בן דוד שאני עוזר לו) בקיץ, אז המנוע תמיד חם. עכשיו חורף אז המנוע קר יותר.

אני זה שהסבתי את תשומת ליבו שהוא רק "מדמיין" שהצ'וק מונע את כיבוי המנוע. לא עשו שום טיפול חוץ מטיפול שוטף של פלאגים, פילטר שמן, שמן, פילטר אויר. אה, רגע, החליפו לו גם משאבת מים ורדיאטור, אבל לא יודע אם זה קשור.

תודה צביקה

אנסה לשאול אותו בקשר לזמן של משיכת הצ'וק.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מימי שלום רב !

במקום שתקפוץ לקפיץ קפוץ בקיבוץ מצובה, העתק לכתב את הסימפטופמים שבו דוד שלך נתקל בהם, והעתק אותם לפורום, או במקום טלפון ששבור, מסור לבן דוד שלך את הטלפון שלי ושיצור איתי קשר טלפוני לא מחייב.

לא ניתן לאבחן תקלות בשלט רחוק דרך צד שלישי, וזאת עם כל הכבוד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...