Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אני מחפש רכב משפחתי בסגנון קורולה ,לאנטיס וכו..

אשמח לייעוץ

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

זוג צעיר מחפש רכב בסביבות 30,000 ש״ח

סגנון של טויוטה קורולה ,לאנטיס וכו׳..

חובה על הרכב להיות אוטומט משמש בעיקר לנסיעות עירוניות

אשמח לייעוץ

תודה ,

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

אני הייתי שוקל גם אימפרזה שנת 2004-2003, רכב אמין וטוב

במחיר הזה ניתן למצוא אופטרות ולאנסרים חדשים יותר(למרות שאני לא מחבב את האופטרה).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ניסן אלמרה היא אופציה טובה ואמינה מאד ונותנת תמורה טובה למחיר.

היות וקורולה לא ממש שונה מלנטיס שלא ממש שונה מאלמרה שלא ממש שונה מ.... הרי שמה שחשוב באמת זה למצוא רכב שמור,מטופל לפי הספר,רצוי מעט ידיים פרטיות וקילומטרז סביר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני הייתי שוקל גם אימפרזה שנת 2004-2003, רכב אמין וטוב

במחיר הזה ניתן למצוא אופטרות ולאנסרים חדשים יותר(למרות שאני לא מחבב את האופטרה).

בהצלחה!

וליד האימפרזה לרכוש תחנת דלק צמודה.

האוטו הזה שותה כמו לא יודע מה. וגם חלש...

אופטרות - שמור נפשו יירחק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לכל המשפחטומתיות 1.6 תהיה צריכת דלק סביב ה1:10, אז לא נראה לי שלסובארו יהיה הפרש כזה רציני. אני חשבתי שלמיצובישי לנסר קלאסיק יש צריכת דלק של מטוס, אבל הסתבר שזה שילוב של טנק דלק קטן יחסית ומד דלק שעובד. בפועל היא צורכת הרבה פחות דלק מקסנטיה שהייתה לי לפני.

אם אתה רוצה רכב יחסית מודרני - אפשר לחפש מיצובישי לנסר שנת 2005-6.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום מאור,

מבין כל המכוניות שהוזכרו כאן יש כאלו שהן מעט חסכוניות יותר, יש כאלו שהן מעט חסכוניות פחות אבל בסך הכל צריכת הדלק של רוב רכבי ה-1,600 סמ"ק אוטומט די דומה כשמדובר בנסיעות עירוניות.

לכן אני מציעה לכם לשקול את המכונית שתיתן לכם את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב שהגדרתם לעצמכם.

טיוטה קורולה מכונית מצויינת, אמינה וחסכונית, אבל מחיר המחירון שלה גבוה יחסית וזה אומר שתצטרכו לחפש אחת ישנה יחסית.

מיצובישי לאנסר, לעומת זאת, זולה ממנה ולא פחות טובה ממנה. בתקציב שלכם תוכלו לחפש אחת ממודל 2005 בערך, אולי אפילו תצליחו למצוא אחת ממודל 2006 שתיכנס במסגרת התקציב.

אופציות נחמדות נוספות הן סיטרואן C4 ופיג'ו 307. שתי מכוניות משפחתיות עם 5 דלתות, קצת יותר קטנות ונוחות לתמרון בתוך העיר. היתרון הגדול שלהן הוא שבמסגרת התקציב שלך תוכל לחפש אחת משנה מתקדמת יותר וכצ'ופר תקבלו גם מכונית שהיא מעט מאובזרת יותר.

מקווה שעזרתי.

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אופציה טובה זה פוקוס מהדור הראשון, בתקציב הזה אפשר למצוא דגם 03+

אמנם איטית יותר מלנטיס וקורולה, אבל ניתן למצוא ממודל חדש יותר, ויש הרבה מבחר.כדאי להתאמץ לחפש אחת שלא הייתה ליסינג או השכרה.

מגאן 2 נמכרת במחירים מצחיקים ונותנת הרבה תמורה. יש עליה ביקורות מעורבות, חלק מאוד מרוצים וחלק טוענים על בעיות שונות ומשונות.

V5

פורסם

סובארו אימפרזה צורכת 1-10 כמו כל משפחתיות 1600 מהשנים האלה--ממש לא מסכים עם "תחנת דלק צמודה".

אבל אני בהחלט מסכים עם אלה שממליצים על הלנסר :)

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

:mm_yeah:

מגאן 2 נמכרת במחירים מצחיקים ונותנת הרבה תמורה. יש עליה ביקורות מעורבות, חלק מאוד מרוצים וחלק טוענים על בעיות שונות ומשונות.

מתח מעט את התקציב, לכיוון 35-40K ורכוש מגאן 2 מודל 2008 מליסינג, מעתה יש 3 שנות אחריות.

ענת

אוויס

• תוכן חדש...