Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי בפורום הרבה על הצ'יטה הבנתי ששווה להחזיק מכשיר כזה, במיוחד לאור המצלמות החדשות.

אבל, לרוב אני שומע מוזיקה בעוצמה שכנראה שתגרום לכך שאני לא אשמע את הצ'יטה. הבנתי שיש גם מנורות הבהוב, אך האם לדעתכם אפשר להתסמך על המנורות האלו, או האם יש פתרון אשר בעזרתו ניתן לשמוע את הצ'יטה גם אם המוזיקה ברכב בעוצמה גבוהה?

בנוסף, האם כדאי לרכוש אנטנת GPS חיצונית או שהקליטה של הצ'יטה מספיק טובה בלי?

תודה לעוזרים.

פורסם

אי אפשר להסתמך רק על החיווי כי לא תמיד אתה שם לב אליו.

לצ'יטה אין מתאם אודיו שמתחבר לרדיו דיסק כמו שיש לולנטיין.

אם תקנה צ'יטה תצטרך לשמוע מוזיקה בווליום שיאפשר לך לשמוע גם את הצי'טה ברקע.

לגבי האנטנה- רוב הסיכויים שלא תצטרך אותה.

פורסם

לגבי השאלה הראשונה אני לא יודע, אבל הקליטת ג'יפ'יאס של המכשיר עצמו היא מצויינת, אפילו עם הוא לא בחלק העליון של השמשה מניסיון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עוצמת השמע בצ'יטה כשהיא על 'פול' לא רעה בכלל. אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה שגוברת על זו של הצ'יטה, דו"חות הם הבעיה האחרונה שלך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הרמקול של הצ'יטה באמת חזק , אבל פול ווליום במערכת יבלע אותו.

גם לסוע מהר וגם פול ווליום ? לא הייתי רוצה לפגוש אותך בכביש.

פורסם

מתעלק על השרשור, לרגל רכישת הרכב החדש, אני גם מתלבט בין הולנטין לציטה, האם המכשרים הם נידים? או שדורשים איזו התקנה ברכב, איזה מכשיר מומלץ יותר?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הצ'יטה והולנטיין שניהם ניידים ומתחברים לשקע חשמל (סיגריות)של כל רכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מעניין - חשבתי שהוולנטיין דורש התקנות של גלאים ברכב. זה לא נכון?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הרמקול של הצ'יטה באמת חזק , אבל פול ווליום במערכת יבלע אותו.

גם לסוע מהר וגם פול ווליום ? לא הייתי רוצה לפגוש אותך בכביש.

אני לא נוסע מהר מידי, הנסיעה שלי דיי סטנדרטית לכבישי ישראל, אך עדיין 120 בכביש של 90 זו עבירה על החוק.

• תוכן חדש...