Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונילוק - היום זה מטלוק ישראל הם נמצאים באזור הצק פוסט בחיפה.

2500 ש"ח בערך לתיקון מורכב היה לי גם תיקון סדק בבלוק ב1700 ש"ח.

יש לפנות לקבלת הצעת מחיר כל מקרה לגופו הכל תלוי בנזק שנגרם ובמורכבות התיקון.

הם מקצועיים מאוד ממליץ בחום.

שולח לך בפרטי מס טלפון ליצירת קשר.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

תודה על המידע. כרגע אין לי רשיונות למנוע הפגום (בתהליך להשיגם) ולכן בינתיים לא רלוונטי.

אני מחפש לקנות בלוק או מנוע שלם עם רשיון - 1300 או 1600 (כי הבנתי שזה אותו בלוק).

יש למישהו?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף רכשתי בלוק 1300 עם רשיון.

תסלחו לי על שאלת העגל: כשהמנוע מוכן ואני מרכיב אותו על הרכב, האם אני צריך לגשת מיד למשרד הרישוי / מכון טסטים כדי לרשום אותו ברשיון, או שבדומה לצבע או צמיגים זה יכול לחכות עד לטסט הבא?

פורסם

אתה צריך מוסך שיתן לך שטר מכר ויחתום שהוא הרכיב את המנוע.

אחרי זה עם השטר מכר אתה הולך למכון רישוי שיעדכן ברישיון .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תודה שי, את זה אני כבר יודע. שאלתי היא לגבי רמת הדחיפות של השינוי ברישיון. האם זה צריך להעשות מיד, וכל זמן שאני נוסע עם המנוע החדש אני בעצם מבצע עבירה?

פורסם

על הדרך אני גם מצטרף לשאלה.

האם ניתן ל127 להחליף מ903 ל1050?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כן אתה נוסע עם מנוע לא חוקי כי הוא לא ברישיון.

במכון רישוי תקבל אישור קבוע עד הטסט הבא.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני כל פעם בהלם מחדש אם אילו קשיים צריך להתמודד אדם שבסה"כ רוצה להחליף מנוע.

מה שהופך את משימת ההחלפה בישראל למעוררת הערכה רבה יותר מבכל מקום אחר בעולם.

באנגליה לא מעניין אף אחד איזה מנוע יש לך באוטו ומה המספרים שלו. למה לסאב מערכת לשווא? למה לשגע אנשים אם שטרי מכר ושאר עניינים. הצהרות בכתב ושבועות בפני פקידונים ועורכי דין שככה מצאתי וככה קניתי.

למסתכל קצת מהצד זה נראה ממש כמו משחקים בק*א.

וזה לא שלי לא יצא להשתתף במחול השדים הדבילי הזה יצא גם יצא ועוד ייצא לי בעתיד אני די בטוח.

וזה לא שלא גונבים כאן באנגליה מכוניות ועושים כל מיני עבירות פליליות של החלפות זהות והכפלת זהות של מכוניות. באנגליה יש עבריינים בדיוק כמו בכל מקום אחר. ולמרות זאת לא משגעים ככה את האזרח הפשוט שרוצה להחליף מנוע בחיפושית, או בכל אוטו אחר.

פורסם
על הדרך אני גם מצטרף לשאלה.

האם ניתן ל127 להחליף מ903 ל1050?

מבחינת התקנות זה ניתן

לצורך זה אתה צריך מכתב רשמי של היבואן (תנסה משרות לקוחות או המחלקה הטכנית) שאומר שברכב מהסוג שלך ניתן לשים את המנוע החדש, ושירשמו את נתוני 2 המנועים (כ"ס, נפח, וסוג).

אתה צריך גם שטר מכר ואישור מוסך מורשה כרגיל, ואז לעבור דרך עמדה מספר 1 במשרד התחבורה.

• תוכן חדש...