Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית חמודה. מעניין שגרסת הדיזל תשווק רק בתצורת האצ'בק מה שהופך אותה ללא אטרקטיבית לנהגי מוניות למשל, שם הריו הנוכחית נמכרה בכמויות יפות מאוד.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הריו החדשה כבדה. שוקלת 1273 קילו.

לעומתה i20 שוקלת 1063 קילו.

לא בדיוק, זה עניין של מינוח. משקל הריו החדשה (ידנית 1.2) אם משתמשים באותו המינוח (עניין של נוזלים ואבזור) הוא 1104 ק"ג המשקל המלא הוא 1211 ק"ג.

פורסם
לפי דעתי, המחירים צריכים להיות ככה:

ידנית-75

אוטו'-85

דיזל-100.

מחיר 75 בעייתי בגלל הגרסה האוטומטית של הפיקנטו.

פורסם
לפי דעתי, המחירים צריכים להיות ככה:

ידנית-75

אוטו'-85

דיזל-100.

פיקאנטו 1.25 אוטומטית מאובזרת עולה 76, ככה שריו ידנית לא יכולה לעלות פחות.

התמחור הסביר בעיניי:

1.2 ידני - 80,000.

1.4 אוטומט - 95,000 (הפרש הגיוני של 15,000 ש"ח בשל מנוע חזק יותר ותיבה אוטומאטית + אבזור)

1.4 דיזל ידני- 105,000, לדעתי שובר את שוק הדיזל. (כיוון שדגמי דיזל מתחרים עולים יותר, סי 3 של סיטרואן עם 1.6 דיזל -109,990, פלואנס דיזל 1.5 ידני 113,000).

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

ההצבק ניראית מדהימה,לדעתי יהיה פה להיט מכירות.

איך אפשר לקנות יאריס ב 92 כאשר ב10K פחות יש כזה דבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה קשור? מדובר בידני, מי שרוצה לקנות רק אוטו' ולא מוכן להתפשר, לא יקנה את הריו הידנית ב75.. אם הפאביה והאיביזה והקליאו נמכרות בפחות מזה, אין סיבה שהריו תעלה יותר.

אתם מדברים כאילו זה לא משנה אם זה אוטו' או ידני, אבל לרוב זה כן משנה. אותי אישית גם זה יבאס לחזור לגיר ידני במכוניות כאלה ויקרות מאלה.

פורסם

אני מוכן להמר שמחירון של יאריס יהיה איתן יותר ממחירונה של ריו.

פורסם

צודק במאה אחוז. הקוראנים אמרו לכולם זוזו הצידה.

פורסם
מה קשור? מדובר בידני, מי שרוצה לקנות רק אוטו' ולא מוכן להתפשר, לא יקנה את הריו הידנית ב75.. אם הפאביה והאיביזה והקליאו נמכרות בפחות מזה, אין סיבה שהריו תעלה יותר.

אתם מדברים כאילו זה לא משנה אם זה אוטו' או ידני, אבל לרוב זה כן משנה. אותי אישית גם זה יבאס לחזור לגיר ידני במכוניות כאלה ויקרות מאלה.

אבל מדובר במכוניות מקבוצות שונות לגמרי, אני חושב שזה הגינוי שדגם בסיס של רכב מקבוצת סופר מיני יעלה יותר מאשר גרסה מפוארת של רכב מקבוצת מיני מאותו היצרן.

לדוגמא זה הגיוני שפלואנס 1.6 בנזין אוטומאטית בדגם בסיס תעלה יותר מקליאו 1.6 אוטומאטית מאובזרת.

פורסם

המחירון של יאריס אכן כניראה ישמור טוב יותר,ניתן לראות כעת את מחירון טיוטה,אבל בתור קונה,אתה תעדיף את היאריס? הרי בעתיד תוכל לקנות ריו יותר חדישה יותר מאובזרת,אולי קצת פחות חזקה אבל בפחות כסף,אני היייתי לוקח את הריו.כבר אמרתי שהיא ניראית מדהים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

YULIAN אני מסכים איתך, ואם נכון לעכשיו הייתי רוצה לרכוש רכב בסכומים של 80-85 אש"ח הייתי מתלבט בין ריו לבין פולו ולא את יאריס.

פורסם
YULIAN אני מסכים איתך, ואם נכון לעכשיו הייתי רוצה לרכוש רכב בסכומים של 80-85 אש"ח הייתי מתלבט בין ריו לבין פולו ולא את יאריס.

פולו? אין סיכוי. עדיף 7 שנות שקט עם כל הכבוד לגרמניות

• תוכן חדש...