Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פולו? אין סיכוי. עדיף 7 שנות שקט עם כל הכבוד לגרמניות

נכון ששנתיים אחריות לפולסווגן משחקים כאן לראתה לעומת 3 שנים מלאות בקאיה ועוד 4 של אחריות חלקית, אבל תמיד היה לי מקום חם בלב לפולו שאומנם עם השנים השמינה מאוד אבל עדיין נראית סולידית וסקסית.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לדעת כרגע,אני בהחלט מקווה שזה לא יהיה כמו פיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום דיברתי עם סוכן של קיה, אם הבנתי אותו נכון הוא אמר מסירה בחודש פברואר.

מחר בבוקר הוא צריך לחזור אליי עם כל הפרטים...

פורסם

עוד לא בוצעו מבחנים כך שלא ניתן לדעת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מבין את ההתלהבות מהתמחור.

הגרסה הידנית לא נשמעת לי יותר טובה מהקליאו או מבצעי הפאביה/איביזה ב-70K ש"ח.

ושאר הגרסאות די דומים לשאר המחירים של הקבוצה, אין בקרת שיוט וצעצועים יקרים בתמורה(מה שיש לחלק מהמתחרים). אז נכון, הרכב חדש, יש עדיין התלהבות מהצורה, אבל זה יעבור בדיוק כמו ההתלהבות ממאזדה 2.

לא יודע, אולי זה רק אני, אבל ציפיתי לתמחור יותר אגרסיבי.

פורסם
אני לא מבין את ההתלהבות מהתמחור.

הגרסה הידנית לא נשמעת לי יותר טובה מהקליאו או מבצעי הפאביה/איביזה ב-70K ש"ח.

ושאר הגרסאות די דומים לשאר המחירים של הקבוצה, אין בקרת שיוט וצעצועים יקרים בתמורה(מה שיש לחלק מהמתחרים). אז נכון, הרכב חדש, יש עדיין התלהבות מהצורה, אבל זה יעבור בדיוק כמו ההתלהבות ממאזדה 2.

לא יודע, אולי זה רק אני, אבל ציפיתי לתמחור יותר אגרסיבי.

ואתה בטח כבר נהגת בריו החדשה נכון? בעצם גם בטוח שנהגת בקליאו, פאביה ובאיביזה כן?

פורסם

אכן, לא נהגתי הריו החדשה, אבל גם רוב המגיבים פה לא, ובכל זאת לא מפריע לך משום מה ההתלהבות נוסח היי סקול מיוזיקל מהילדה החדשה בכיתה.

אבל, מצד שני יצא לי לנהוג בתוצרת יונדאי/קיה, כולל המודרנית, ואני יכול להגיד 2 דברים עליהם:אחד, הגימור, טיפלה פחות ממה שיש לשאר להציע, והניהוג הוא הרבה יותר מאחור מהתוצרת המודרנית. ממש הרגשה של נהיגה על פרוסת מרגרינה.

ושלא תבין אותי לא נכון, ל-90% מהאנשים הדברים האלה כמעט ולא מורגשים/חשובים, אבל לקניה של רכב שאני יודע ומרגיש שזה לא המילה האחרונה בתחום, אני מצפה לאיזשהו הנחה, ואת זה אין כאן.

פורסם

ריו ידנית 1.2 צורכת ליטר ל-19 קילומטר לפי אתר parker.

דרך אגב, אני חושב שזה רכב שמתומחר בצורה ראלית ומספק חבילה נאה.

פורסם

לפי דעתי התמחור יקר בשני הדגמים. לא ברור לי למה לקנות ידנית 1.2 ב 82K ש"ח, כשאפשר לשלם 70K (קליאו, פאביה).

המחירים צריכים להיות 7-8K ש"ח פחות ממה שהם. כנראה שבמבצעי חבר הם יהיו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לריו יתרון של 10 סוסים כך שאני מניח היא חזקה יותר מהקליאו,מול פאביה שלדעתי עדיפה מהאביזיה יהיה מעניין לעשות השוואה.

פורסם
נכון ששנתיים אחריות לפולסווגן משחקים כאן לראתה לעומת 3 שנים מלאות בקאיה ועוד 4 של אחריות חלקית, אבל תמיד היה לי מקום חם בלב לפולו שאומנם עם השנים השמינה מאוד אבל עדיין נראית סולידית וסקסית.

מסכים איתך, גם אני מעדיף את הפולו שלי למרות שחייב להודות שחל שיפור גדול בעיצוב של הריו. אין ספק שהם כוח עולה בשוק המקומי שהיבואנים הגדולים צריכים להתחיל לקחת אותו בחשבון. לגבי זה שענה לך שהוא מעדיף 7 שנות אחריות, זה לא יותר מגימיק כי מי מחזיק רכב 7 שנים?! "אחרי המבול" כמו שנאמר כבר.

• תוכן חדש...