Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הקלאץ' אצלי כבר נגמר, מחליק מהילוך שני,

משום מה את ההילוך הכי חזק, הילוך ראשון, הוא מחזיק נאמנה - למה זה ככה?

אני כרגע נוסע רגוע מאוד, היות והעומס נופל על הקלאץ' בעיקר בלחיצות לדעתכם הקלאץ' ישרוד נסיעה רגועה מאוד כ-3 שבועות עד שאזמין קלאץ' מחו"ל? - לא רוצה להתקע בצד.

יש למישהו פה המלצות לקלאץ' חדש שיחזיק 600 כ"ס?

הרכב הוא אימפרזה טורבו GT שנת 1999,

תודה רבה על לעוזרים!

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את ההספקים הזויים שלך ..

איזה גיר יש לך?

עם איזה קלאץ' אתה עכשיו? איזה גלגל תנופה?

פורסם

:)

זה הכל תלוי בעומק הכיס או בסוג החולי,

ויש המון חולים בארץ,

600 כ"ס זה כבר לא כמו פעם, היום יש הרבה מכוניות על הכביש עם מעל 700 כ"ס שלא יודעים עליהם,

ראיתי בארץ כבר 3 אימפרזות עם 800+ כ"ס,

אין לו כסף לדירה אבל יש לו GT45R מתחת למכסה מנוע,

נסעתי בפיג'ו 205 שמגיעה ל-320 קמ"ש ועוד רבים :) אני לא רוצה לפרט כדי לא לעורר את חמת השוטרים על הפורום,

אבל כמו שאמרתי לפני, יש המון חולים בארץ, אני עוד מתון לידם :)

הקלאץ' שיש לי עכשיו הוא דאבל פלייט קרמי - החזיק שנתיים

הגיר הוא PPG

גלגל תנופה של FIDANZA

ראיתי קלאצ'ים מקארבון אבל בשביל אחד כזה צריך למכור קרנית של העין,

אני יכול לקנות שוב את אותו הקלאץ', אך אני בשנה הבאה שוקל לעבור ל-T04Z, ולדעתי הקלאץ' הזה לא יחזיק.

פורסם

זה שיש אני יודע תאמין לי :wink:

אני ממש לא מזלזל אבל אני רואה הרבה נושאים שאתה פותח ודיי נראה שאתה סותר את עצמך

ואם לא אז סחטיין :)

כבעל אימפרזה תמיד כיף לשמוע על אימפרזות חזקות.

פורסם

למה סותר...? דווקא כל ההודעות שלי עוקבות אחת אחרי השניה,

אני, בזמנו, התחלתי עם אימפרזה חזקה מאוד, ככה שאת כל הכסף הגדול כבר שפכו לפני,

העלתי לפה בעבר תמונות וסרטוני האצה וסגירה של הרכב,

רכב חזק מאוד אבל אתה יודע איך זה, תמיד רוצים עוד ועוד ועוד.. :)

יש לך גם כן GT?

פורסם

אני אשמח אם תוכל להפנות לסרטונים המדוברים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

כי בהילוך ראשון אין פול בוסט כי זה הילוך קצר,יחסית, בילוך שני כבר הטורבו בונה גדישה ויותר כוח.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

תודה רבה על התגובות, הורדתי גדישה :)

לא הבנתי איך נכנס פה נושא הפול בוסט, הרי הילוך ראשון מושך את הרכב הכי בחוזקה,

אז לא הגיוני שהעומס על הקלאץ' והגיר בהילוך ראשון הוא הכי גבוה משאר ההילוכים?

קניתי את האוטו כבר עם הקלאץ' הזה, לפי מה שהבנתי מהבעלים הקודמים זה של XTR או XTD משהו בסגנון,

לא כך כך מכיר את החברה, אבל החזיק יפה שנתיים +,

אני לא מוצא באינטרנט קלאץ' מתאים לשנתון הזה, מישהו יכול לעזור לי או להפנות אותי לאתרים מומלצים?

תודה רבה!

פורסם

עדי,

בדיוק בגלל שהילוך ראשון הוא ההילוך הקצר והחזק ביותר, אתה לא מקבל בו גדישה מלאה. אחרת כל יציאה שלך מהמקום הייתה מלווה אש ועשן וצמיגים חדשים.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל דווקא בהילוכים גבוהים יותר, בגדישה מלאה, העומס על הקלאץ' עולה, לא? הרי בשני (לא לקחתי ראשון כדוגמא עקב הבדלי גדישה) קל יותר למנוע להעביר את הכח ולסובב את הגלגלים, ואם תהיה נקודת כשל היא תהיה בחיבור בין הצמיג לכביש ויהיה פרפור, לעומת זאת בהילוך סופי יותר קשה להעביר את הכח לגיר ולכן הקלאץ' יחליק יותר בקלות?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה צודק, בדרך כלל הסימנים מגיעים בהילוכים גבוהים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
עדי,

בדיוק בגלל שהילוך ראשון הוא ההילוך הקצר והחזק ביותר, אתה לא מקבל בו גדישה מלאה. אחרת כל יציאה שלך מהמקום הייתה מלווה אש ועשן וצמיגים חדשים.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל דווקא בהילוכים גבוהים יותר, בגדישה מלאה, העומס על הקלאץ' עולה, לא? הרי בשני (לא לקחתי ראשון כדוגמא עקב הבדלי גדישה) קל יותר למנוע להעביר את הכח ולסובב את הגלגלים, ואם תהיה נקודת כשל היא תהיה בחיבור בין הצמיג לכביש ויהיה פרפור, לעומת זאת בהילוך סופי יותר קשה להעביר את הכח לגיר ולכן הקלאץ' יחליק יותר בקלות?

צודק בהחלט.

העומס בהילוכים גבוהים גדול יותר מכיוון שזמן השהייה הוא ארוך יותר.

כי למשל את הילוך ראשון ושני מסיימים מהר, לעומת זאת אחר כך יותר קשה להאיץ והזמן שבו כל המכלולים נמצאים בעומס הוא ארוך יותר.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...