Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה לא משהו נהרס הרכב הישן שלנו (מאזדה 323) והחלטנו שכבר לא שווה לתקן אותו.

אנחנו רוצים לקנות רכב חדש ותאמת שאין לנו כל כך מושג בזה, ניסיתי לחפש מדריכים והכל אבל

הסתבכתי וגם תכלס הכי חכם יהיה פשוט לשאול את המומחים!

התקציב הוא בין 40,000 ל50,000 שקלים

אין לנו דרישות מיוחדות כל כך, אולי רק שיעבוד כמה שיותר!

הבנתי שיש הבדל בין קוראני ליפני ועוד הרבה דברים...

הייתי שמח לעזרה מכם!

תודה רבה!!

אלעד.

פורסם

בתקציב שלך נכנסים גם רכבי מיני ידניים, גם אוטומטיים, גם רכבים פשוטים ואמינים כמו יונדאי אקסנט וקיה ריו, גם רכבים משפחתיים כמו מאזדה 3 וטויוטה קורולה וגם רכבי סופר מיני כמו פיאט גרנדה פונטו וסוזוקי סוויפט.

תפרט קצת יותר ותקבל המלצה של מה ניתן לקנות, בתקציב המאוד מכובד שלך.

פורסם
צודק!

רכב משפחתי אוטומטי.

תודה על התשובה המאוד מהירה!

קיבלנו הצעה לשברולט אופטרה ב48,000 (פלוס אייפד :? )

האם זה כדאי?

לא ולא!

לא כ"כ בא לי לפרט מדוע - תקצר היריעה מלהכיל - רק עשה לעצמך טובה והתרחק מבושה זו!

פורסם

אני מתאר לעצמי שתרצה לרכוש רכב בעל שנתון גבוה למחיר ולכן:

משפחתיות אוטומטיות לא רעות בתקציב הזה שתוכל להשיג מחברות ליסינג עם התחייבות לטיפול ואחריות לשנה הן:

פורד פוקוס שנתוני 2008 ומעלה

מיצובישי לנסר שנתון דומה.

המכוניות הנ"ל הן מכוניות ממוצעות לא מדהימות הפוקוס מרווחת מאוד אבל לא ממש חורכת אספלט ועם בגז' גדול ואפילו 5 כוכבי ריסוק.

אבל די אמינות וגם לא זללניות בדלק ובחלפים.

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם אתה מחפש מכונית משפחתית אמינה ש"תעבוד כמה שיותר" אז הלאנסר בהחלט יכולה להתאים לך. במסגרת התקציב שלך נכנסת מיצובישי לאנסר 2008 יד ראשונה מליסינג עם קילומטראז' סביר, רכב יפני מאוד אמין ודי זול לאחזקה.

אופציה נוספת שאפשר להציע לך, קצת יותר קטנה, היא יונדאי אקסנט. קצת יותר קטנה וזולה לאחזקה אבל גם קצת יותר חלשה (בדרך כלל מנוע 1400 סמ"ק).

פורסם
לא ולא!

לא כ"כ בא לי לפרט מדוע - תקצר היריעה מלהכיל - רק עשה לעצמך טובה והתרחק מבושה זו!

יחד עם זאת, צריך לציין שדגם האופטרה "מור" מאובזרת יחסית (שליטה דרך ההגה על המערכת שמע ובקרת אקלים דיגיטלית לדוגמא). ובכלל, האופטרה מרווחת דיו לצורכי משפחה, עם התנהגות כביש טובה, והיתרון הבולט ביותר - זולה מאד לרכישה.

זה רכב שמתחרה ברנו מגאן ברמת המחיר, כשטווח המחירים הוא בין 40-50 אלף ₪ לשנתון 2008.

החסרונות הם בצריכת הדלק, וסחירות.

כשאת עניין הסחירות ניתן לפתור בטרייד אין בחברת הליסינג, בין שנתיים לחמש מיום הרכישה.

בהצלחה,

ענת מאוויס

פורסם
אני מתאר לעצמי שתרצה לרכוש רכב בעל שנתון גבוה למחיר ולכן:

משפחתיות אוטומטיות לא רעות בתקציב הזה שתוכל להשיג מחברות ליסינג עם התחייבות לטיפול ואחריות לשנה הן:

פורד פוקוס שנתוני 2008 ומעלה

מיצובישי לנסר שנתון דומה.

המכוניות הנ"ל הן מכוניות ממוצעות לא מדהימות הפוקוס מרווחת מאוד אבל לא ממש חורכת אספלט ועם בגז' גדול ואפילו 5 כוכבי ריסוק.

אבל די אמינות וגם לא זללניות בדלק ובחלפים.

בהצלחה.

כן, אבל אני מניח שאם יש משהו גם טוב בפחות מ40,000 אני אשמח לשמוע!

תודה על העצות! אני אחפש!

אם אתה מחפש מכונית משפחתית אמינה ש"תעבוד כמה שיותר" אז הלאנסר בהחלט יכולה להתאים לך. במסגרת התקציב שלך נכנסת מיצובישי לאנסר 2008 יד ראשונה מליסינג עם קילומטראז' סביר, רכב יפני מאוד אמין ודי זול לאחזקה.

אופציה נוספת שאפשר להציע לך, קצת יותר קטנה, היא יונדאי אקסנט. קצת יותר קטנה וזולה לאחזקה אבל גם קצת יותר חלשה (בדרך כלל מנוע 1400 סמ"ק).

תודה! גם על זה נבדוק!

חד עם זאת, צריך לציין שדגם האופטרה "מור" מאובזרת יחסית (שליטה דרך ההגה על המערכת שמע ובקרת אקלים דיגיטלית לדוגמא). ובכלל, האופטרה מרווחת דיו לצורכי משפחה, עם התנהגות כביש טובה, והיתרון הבולט ביותר - זולה מאד לרכישה.

זה רכב שמתחרה ברנו מגאן ברמת המחיר, כשטווח המחירים הוא בין 40-50 אלף ₪ לשנתון 2008.

החסרונות הם בצריכת הדלק, וסחירות.

כשאת עניין הסחירות ניתן לפתור בטרייד אין בחברת הליסינג, בין שנתיים לחמש מיום הרכישה.

באמת ראינו שיש כאלה שממליצים עליה ויש כאלה שממש לא

ולכן אנחנו מעדיפים לא לקנות אותה שלא נהיה מאלה שלא ממליצים עליה!

תודה רבה לכולם!!! ממש תודה על התשובות הטובות והמהירות!

פורסם
תגידו, מה אתם אומרים על טויוטה קורולה?

מכונית מצויינת, רק המחיר שלה גבוה משמעותית מרכבים בסגנון שלה.

אם לא מפריע לכם השנתון 2005 ותמצאו קורולה במצב שמור מאוד - אופציה טובה. קורולה איכותית, זריזה, אמינה מאוד ויחסית חיסכונית.

אל תרדו מתחת לשנתון 2005 - ב 2003-2004 לחלק מקורולות היו בעיות ממירים, בוצה , מחשב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב נחמד סה"כ,

מה הנתונים שלו מבחינת ק"מ והיכן רכשתם אם אפשר? כ

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...