Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור, הרי אם לא רשום על הרכב גולף gti מאחורה אז לא שווה לקנות אות, אוליו רק בליסינג. צודק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

GTI או VRS או ג'ולייטה או 159 או C5 או S40 T5 או S60 או אינסיגניה או מונדאו או כל דבר אחר.

זה שאני לא אוהב או מבין את מי שרוכש דלתא, ועוד במחיר כזה, ממש לא קשור לרכב שלי. ביצעתי בדלתא נסיעת מבחן ולדעתי היא לא רכב מספק, בוודאי שלא במחיר הזה. אבל אני מאחל לרוכש - כפי שעשיתי לפני שטרחת להגיב - הנאה שלמה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש צורה להגיד כל דבר ואתה כהרגלך בחרת בעקיצה. אז תתפלא שישנם אנשים עם טעם שונה משלך שלא עטים רק על גולף. אגב, ואולי אני טועה, אבל מעולם בשרשורים שונים ומגוונים שקראתי לא ראיתי אותך ממליץ על מונדאו c5 אינסינגניה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר - לא המלצתי עליהן כי אני לא חושב שאני מכיר אותן מספיק, וממילא לא זה פלח השוק שמדבר אלי. לכן גם מעולם לא פסלתי אותן, אגב. אני כן חושב, מניסיוני הדל, שהן עדיפות על הדלתא, בכל היבט (למעט אולי מקומות בהם המונדאו תיחשב לגדולה מידי, כפי שהיא למשל עבורי, אבל אז יש לטעמי אפשרויות אחרות טובות יותר מהדלתא). וברור שלא כולם אוהבים גולף, זה לא נושא הדיון בכלל.

ולרוכש המאושר - שוב, בהצלחה ותהנה מהרכב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...