Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשות חבר שלי סובארו אימרזה 99 אוטומטית עם 160K.

בעיה של "העלמות" של נוזל קירור חוזרת על עצמה לסירוגין גם לאחר החלפת טרמוסטט, צינור ורדיאטור, בדיקת נזילות בלחץ לא העלתה דבר.

הרכב עבר כתוצאה מבעיית הקירור שני אירועי התחממות, לא נראה שיש נזק לראש\ראשי המנוע.

יש לציין שככל הנראה הבעלים הקודם (לפני כשנה) לא השתמש בנוזל קירור אלא מים שכן הרידאטור היה מלא חלודה ולכלוך בוצי.

המוסכניק שהחליף טרמוסטט ורדיאטור טוען כרגע שהבעיה היא במנוע שכן המעברים התמלאו לכלוך ויש לחץ גבוה במערכת מה שמביא לפריצות חוזרות של נקודות חלשות במערכת כאשר החום והלחץ במנוע עולים בהתאם לטמפרטורה החיצונית ולמאמץ המנוע. הוא לבטל את הטרמוסטט, ואם זה לא עוזר להחליף מנוע.

כמובן שמיד כששמעתי על כך הבעתי את התנגדותי הנחרצת למהלך. ביטול טרמוסטט לא עושה טוב לרכב והחלפת מנוע נשמע לי הרבה מעבר למה שצריך כדי לפתור את הבעיה.

1. יעצתי לחברי לגשת למוסך אחר ולבדוק את מצב משאבת המים. לעיתים כאשר הציר שלה נשחק ונהיה חופשי יותר הוא מגרד חלקים בהם המתכת דקה ויוצרנזילה קטנה שעלולה להופיע לסירוגין בעקבות מאמץ (מנסיון בטויוטה פריויה שלנו).

2. יש בסובארו "פקקי מים" בראשי המנוע שאיני יודע מספיק מה פשרם, אשמח ללמוד ממי שיודע.

3. זקוק להמלצה למוסך טוב ואמין המתמחה בדיאגנוסטיקה ובמערכות קירור באזורים ירושלים, רמלה-לוד-מודיעין או באזור המרכז, עדיפות למישהו עם ניסיון והיכרות עם דגמי סובארו.

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם
מוסך זוהר בתל-אביב היה המוסך המרכזי של סובארו במשך שנים רבות, כך שיש לו הכרות טובה מאוד עם הדגם הזה. צור איתם קשר ובדוק מה דעתם על נושא הלחצים במערכת. אני בטוח שהם יוכלו לפתור את הבעיה בצורה המקצועית ביותר.
  • תוכן חדש...