Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו תיקון,רון העיר את תשומת ליבי.את התדלוק האחרון ביצעתי בחצבה.המרחק מחצבה לאורנית כ 200 ק"מ.כלומר יש תוספת של125 מייל למרחק סה"כ.וזה נראה לי משנה את צריכת הדלק.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

תמונות יפות מאוד.

החישוב המדויק הוא מס' הקילומטרים בין התדלוק הראשון לאחרון חלקי סך כמות הדלק ללא התדלוק הראשון.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
מס' תיקונים והבהרות:

1.ירון-המחוג בשעון הדלק יורד בצורה מפחידה.לא רציתי לרוץ ולחפש דלק עם ג'ריקנים.כאשר הגעתי לחצי או פחות טנק דלק,חיפשתי תחנה.

2.רון-החישוב צריך להעשות לפי 430 מייל שהם 680 ק"מ מאורנית -אילת -אורנית.(בטוח שהתוצאה ק"מ/ליטר תהייה שונה)

3.דודי- לדעתי,הספידומטר,הכיול,והגלגלים לא חשובים כאן,כאשר ידוע ק"מ מדויק/כמות דלק.

לדעתי מיכל הדלק שלי קטן מ 60 ליטר.כמה?לא יודע.לא רוצה לגרד את הליכלוך בתחתית המיכל כדי לדעת כמה ליטר נכנס.

יש למישהוא רעיון איך בודקים נפח של מיכל דלק?למיטב הבנתי ,לדגמים 64 1/2 - 66 היו מס' גדלים של מיכל דלק.

הספידומטר רושם את המרחק

אם הוא מזייף גם ה ק"מ מזייף .

דבר שני הטנק שלך 16 גלון שהם 60 ליטר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
לפי החישוב שלי השגת צריכה מדהימה של 7.92 ק"מ לליטר (צרכת 75.36 ליטר בנסיעה של 371 מייל).

הלוואי עלי. הקדילק שלי עם מנוע 6,000cc V8 עושה בקושי 5.5 ק"מ לליטר, בנסיעה שרובה בינעירונית. בכביש מהיר נטו משיג גג 6.5 ק"מ לליטר, ובתוך העיר נופל ל-2-3 ק"מ לליטר (3 ש"ח לקילומטר, אמאל'ה!). כשאני רואה מולי רמזור אדום, אני יודע שהרגע הפסדתי 10 שקלים :?

אחלה תמונות

רון

רון , יש באפשרותך להתקין ברכבך מערכת שבעצירה ברמזור הרכב יכבה ויונע שוב עם תחילת התנועה- זה יחסוך לך הרבה כסך בתנועה בעיר.

איפה יש מערכת כזו לקאדילק - צריך לחפש..

מצא משה

• תוכן חדש...