Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

itaysamurai, תודה על ההצטרפות לדיון!

על מנת למנוע אי הבנות, מה עליי לבקש בטמבוריה? נייר שיוף מים? יש סוג אחר?

• אחראי פורום
פורסם

בשמחה.

הכינוי "ניירות מים" מיוחס לניירות העדינים בגלל הנטייה לטבול אותם במים מדי פעם במהלך העבודה,

לסילוק אבק השיוף שיכול לגרום לשריטות עמוקות יותר. יותר רלוונטי לליטוש עצמים מבריקים או שקופים.

תבקש ניירות שיוף והמספרים שצויינו מודפסים מאחור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כל סיפור הצביעה לא אמור לעלות יותר מ-30 שקלים.

14 ש"ח צבע יסוד.

10 ש"ח צבע כסף.

6 ש"ח ל-3 יחידות נייר מים.

זהו. אם לוקחים לך יותר (עד 10% יותר זה נורמלי) אז דע לך שאתה קונה בחנות של גנבים.

אתה צודק. אבל אני אישית אוהב להשתמש בספריי יותר איכותי. שכל אחד עולה 40 ש"ח. כמובן שאפשר להשתמש במקרה הזה גם בספרי פשוט.

לשיקול הקונה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בוקר טוב,

אשתדל לבצע את הפרויקטון במהלך הסופ"ש. אני אעלה תמונות שתתרשמו מהתוצאה....

תודה לכולכם!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב לכולם,

עידכון קל: אני כבר קרוב לשבועיים מחפש את ניירות השיוף הללו ופשוט לא מוצא. הייתי ב-3 טמבוריות שכונתיות שלא ידעו מהיכן נפלתי עליהם עם הדרישות ההזויות שלי. בנוסף, ביקרתי גם בהום סנטר ורוזנפלד (פ"ת) שם איתרתי רק ניירות שיוף מים 400 ולא 320, אבל האריזה של ה 400 הייתה של 9 רצועות ואין לי צורך בכ"כ הרבה ניירות שיוף - אני זקוק רק לרצועה או שתיים( לא ניתן היה לרכוש רצועות בודדות).

היכן ניתן לרכוש ניירות שיוף מים 400 ו 320 באיזור פ"ת והסביבה ( גם איזור חיפה והקריות זה בסדר)??

תודה!

• תוכן חדש...