Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על וולוו 850?

הציעו לי וולוו 850 במצב מצוין. מנוע חדש.רדיאטור חדש. אולוורטור חדש. מצבר חדש. הקיצור פיקס, אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות בהמשך. מה נראה לכם?

פורסם

א. איזה שנה וכמה נפח המנוע?

ב. משלמים לך גם דלק?...

עריכה: תציץ בפורומים למטה, מתחת השירשור, איפה שכתוב: "נושאים דומים". יש שם הרבה חומר.

מניסיון אישי עם רכב ישן: תמיד יהיו תקלות בלתי צפויות. לפעמים זולות לפעמים יקרות. אין חכמות.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מניסיון (לא טוב במיוחד..) שהיה לי עם 850 שנת 95, הרכב מאוד נוח לנסיעה ומפנק (מושבי עור, בקרת שיוט, כיסא נהג חשמלי, כסאות קדמיים מוחממים, מחשב דרך, בקרת אקלים מכנית מפוצלת)

אבל.. במהלך השנה הבודדת שהיה לי את הרכב הוא היה כמעט כל חודש וחצי במוסך בגלל תקלות זולות ויקרות כאחד.

דוגמא:

מיכל מי קירור סדוק שהוחלף בחדש

יוניט ABS שהוחלף בחדש

גיר אוטומט שהחליט שלא בא לו להעביר הילוכים, הוחלף מחשב גיר.

השיא היה שבוקר אחד התעוררתי נכנסתי לאוטו וגיליתי שכל המי קירור איכשהו הגיעו לתא הנוסעים וכל הרצפה הייתה ספוגה בהם, לא זוכר מה הייתה הסיבה לכך אבל גם זה סודר בסופו של דבר, היה מעצבן לייבש את השטיח והתא נוסעים הסריח כמה זמן ממי קירור..

בסופו של דבר החלטתי למכור כשהיוניט של הכריות אוויר התחיל לגסוס ולהבהב מדי פעם (אני מסוג האנשים שבחיים לא יזניחו נורה דלוקה בלוח שעונים, שונא שיש לי אורגן אורות)

אגב, תיקון התקלות לא היה זול בכלל..

השיפוץ של מחשב הגיר לדוגמא עלה 6500 שקל.

אם תעשה חיפוש תראה לא מעט שרשורים שדנו ברכב מסוג זה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

מנוע 2.8 טורבו הוא מאד עוצמתי וגם שתיין דלקֱ. הטורבו הוא רכיב רגיש ויקר לתיקון (כמו מנוע וממסרת ).

מה זה מנוע חדש???- אם חברת וולו התקינה ברכב מנוע חדש - הייתי קונה. אבל מה שנעשה שם כנראה

זו התקנת מנוע שפורק מרכב אחר...אין אפשרות לדעת מה מצבו...

גם הרדיאטור והאלטרנטור כנראה רק משופצים...

מה המחיר המבוקש ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...