Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

יש לי רדיו דיסק מדגם Pioneer P4050UB,

קראתי קצת בפורום, מצאתי כל מיני נושאים שקשורים לעניין אך לא עזרו בפיתרון הבעיה.

שמעתי שה-"מחלה" של ה-Pioneer זה "רעשי אלטרנטור" וכד', אז לקחתי את המערכת לבעל מקצוע ונאמר לי כי צריך לעשות מינוס(קראתי גם כאן בפורום אנשים שהמליצו על הדבר) אז עשיתי מינוס והרעש לא נעלם;

עברנו לשלב ב',

שמנו מסנן רעשים איכותי אך ללא הועיל, אותו הרעש, קצת שונה (יותר סטטי, White Noise), אז ניסיתי בעל מקצוע אחר, אך גם הוא לא הצליח למצוא פיתרון לבעיה, גם ניסה מינוס ומסנן רעשים אחר, הרעש המעצבן לא השתנה.

אז אני פונה אליכם :) ,

אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי ממה יכולה לנבוע הבעיה ומה עוד צריך לבדוק?

כרגע מחוברים אצלי ברכב:

רדיו דיסק Pioneer P4050UB

מגבר של JBL 75.4

קומפוננטים של Morel Tempo

אחוריים גם Morel Temo

וסט כבלים של Rockford (לא זוכר איך נקרא בשמו המקצועי)

תודה רבה.

פורסם

נסה להחליף כבל RCA באיכותי יותר ותדאג שהוא לא יעבור בצמוד לצמת חשמל שעוברת ברכב, צריך שבצד אחד יעבור החשמל למגבר, וצד שני RCA.

פורסם

תודה רבה על התגובה, אך בפעם השניה שהלכתי לבעל מקצוע, הוא ניסה לחבר ישירות לצורך בדיקה ולקח כבלים אחרים, הוא הציע לי לקחת את הרדיו דיסק להלחמה (אין לי מושג למה בדיוק, אני יכול להניח שזה בשביל החלפה של כבלים וכד' אך קשה לי להאמין שצריך להחליף אבל יכול להיות שאני טועה).

פורסם

היתה לי בעיה דומה עם רדיו דיסק של פיוניר מדגם DEH-P4300RB ובסוף התברר שהמוח של הרדיו דיסק נדפק ושלחתי אותו לתיקון שהוחלף לו המוח הזה והבעיה נפתרה, המוח של הרדיו דיסק זה גוק שיושב בקצה שלו על הפלטת קירור ,בזמנו (לפני 5 שנים) עלה לי 200 שקל להחליף את הגוק הזה במעבדה,

תנסה להחליף את השנאי הקטן שמסנן רעשים (מעין קופסה שחורה קטנה) בחיבור הפלוס לרדיו דיסק יכול להיות שגם הוא הלך.

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

מוזר, לפני שהיה מחובר כל הציוד ורק הקומפוננטים היו מחוברים, הכל עבד תקין.. בעיית מתח?

האם יש מסנן רעשים מומלץ? יכול להיות שנפלתי על 2 תקולים..

אשמח לעוד עזרה בנושא

תודה 8)

פורסם
מוזר, לפני שהיה מחובר כל הציוד ורק הקומפוננטים היו מחוברים, הכל עבד תקין.. בעיית מתח?

האם יש מסנן רעשים מומלץ? יכול להיות שנפלתי על 2 תקולים..

אשמח לעוד עזרה בנושא

תודה 8)

אם היתה לך בעית מתח היתה שומע עיותים של הסאונד בקטעי הבאסים, או שהמגבר היה עובר לפרוטקשין וחוזר מאליו והיתה שומע את הסאונד מקוטע.

תנתק את החיבורים למגבר מהרדיו דיסק תנסה לחבר אליו רמקולים ללא המגבר לוודא שהבעיה היא בHU או במגבר עצמו.

וכן אני יודע שרשמת שבעבר לא היתה לך בעיה בלי המגבר אבל כדאי לבדוק שהרדיו דיסק לא התקלקל פתאום וזה הסיבה לרעשים,

כמובן תוודא שהRCL למגבר לא עובר בצמוד למחשב רכב זה גם עושה מלא הפרעות בסאונד,

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

• תוכן חדש...