Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בעבר פתחתי שרשור על הידבקות לישבן של הרכב שמלפניך. לעומת זה, אצל מוניות אני רואה זה נהיה טרנד חדש. עכשיו באמצע העיר מונית נדבקה לי לכל הישבן, כל הדרך וגם בעצירה, ממש לפני סוף המרחק שיש בין טמבון לטמבון! מה נסגר איתם?

אישית אני בנאדם די לחוץ ואני לא סובל את הדברים האלה, מה שנהגים פעם ב...עושים , נהגי מוניות עושים את זה בלי הפסקה. למה הם סומכים כל כך על הבלמים שלהם????

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תופעת ההצמדות היא רעה חולה ומקיפה הרבה מאוד נהגים וביניהם גם נהגי מוניות, אבל לא שמתי לב לנציגות מיוחדת שלהם בין החולים במחלה הזו.

מה שכן שמתי לב, שיש להמון נהגי מוניות את הנטייה לנהוג באמצע הכביש, ממש על פס ההפרדה בין הנתיבים.

פורסם

אין להם סבלנות, כל היום על הכביש. למרות כשאתה נוסע הרבה אז ההפך נוסעים לאט יותר מייאוש.

גם אותי זה מלחיץ ומעצבן, קרה לי היום אם גיפ' לפני פס האטה!

פורסם

באמת יצא לנהגי מוניות מוניטין גרוע בהרבה מקומות, ולא רק במחוזותינו. ממה זה נובע, ניתן רק לנחש שמדובר בתחושת "שליטה" על הכביש או ברצון למהר על מנת להספיק יותר או כדי שלא לנטוע בנוסעים תחושה שהנהג עושה עליהם קופה. על כל פנים, היצמדות מאחור היא בעיה שיש לתת עליה את הדעת. מישהו נצמד מאחורה? מיד להגדיל מרחק מקדימה בעוד שניה (רצוי בלי ללחוץ על הבלמים), ואם הוא ממשיך עד להגדיל את המרחק בעוד שניה. באופן הזה אתה בעצם שומר מרחק גם עבור הנהג מאחור, וגם מעודד אותו לעקוף, רווח כפול!

אגב, גם היצמדות בזמן עצירה היא בעייתית. תמיד רצוי לשמור על מרווח כלשהו שמאפשר חופש תנועה. ברוב הרכבים יש לעצור במרחק שמאפשר לראות קצת כביש מתחת לגלגלים האחוריים של הרכב ממול. במצב שבו אנחנו עומדים בקצה הטור כדאי לעצור עוד יותר מוקדם כדי להיות מוכן לאפשרות של נהג מאחור שלא יספיק לעצור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זו בעיה גלובאלית, לא רק בארץ.

ברוב המקומות זה ככה.

אני לא יכול להסביר את זה.

3:55

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יחסית לנסועה שלהם, אחוז המעורבות של נהגי מוניות בתאונות הוא מזערי, מה שמוכיח שהדעה הרווחת עליהם לא כל כך מבוססת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה מאוד מעצבן במקומות עם פסי האטה כי יש את אלה שלא איכפת להם מהרכב ועוברים אליהם ב50+ ונדבקים לתחת של אלה שכן מאיטים לפני פסי האטה.

פורסם
יחסית לנסועה שלהם, אחוז המעורבות של נהגי מוניות בתאונות הוא מזערי, מה שמוכיח שהדעה הרווחת עליהם לא כל כך מבוססת...

יכול להיות, אבל הנטייה שלהם לעצור איפה שבא להם מתי שבא להם, תוך כדי זה שהם חוסמים את התנועה (ובדרך כלל לא מאותתים על הכוונה לעצור), גורמת גם לתאונות.

פורסם
זה מאוד מעצבן במקומות עם פסי האטה כי יש את אלה שלא איכפת להם מהרכב ועוברים אליהם ב50+ ונדבקים לתחת של אלה שכן מאיטים לפני פסי האטה.

כול כך נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיתרון: סע לאט לאט אחושילינג. בסוף אפילו נהג מונית יתייאש ויעקוף.

לא טוען שזה פיתרון אולטימטיבי, אבל עדיף לדעתי על תאונה בעקבות פס האטה (שבאופן אירוני נועד למנוע תאונות).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני תמיד מפעיל את איתותי המצוקה, הם מבינים את הרמז ומפסיקים להצמד. כשיש אפשרות אני מפנה את הנתיב לממהרים שביניהם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נסה גם להפעיל שפירצרים,פעם משהו רשם את זה בתור פיתרון,וזה באמת עובד המים אכן מגיעים עד לשמשה של הרכב הקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה הדבר הכי מעצבן שיש!

וזה בדרך כלל נהגי אוטובוסים ומשאיות שהברקסים שלהם צריכים לעצור רכב במשקל מיפלצתי והם נידבקים ממש חצי מטר

אפילו פחות לאוטו שלי,

אני לא יודע מה איתכם אבל תמיד שאני עומד ברמזור ובא רכב במשקל של מעל כמה טונים טובים אני ישר מתקדם עוד

איזה חצי מטר, במיוחד שזה אוטובוס אני לא סובל שהם עושים את זה הם ניצמדים כלכך לישבן שלי ברמזור שיש רווח שהולך

רגל לא יכול לעבור,

לגבי משאיות אני תמיד עובר למסלול השני כדי שלא תיהיה מאחורי משאית, אני מנסה לדמיין בזמן בלימת חירום את ההבדל

בין בלימה של רכב פרטי ששוקל 1.5 טון מקסימום למשאית ששוקלת 10-20 טון עם ברקסים חורקים עם רעש שעוד מעט הם מתפרקים מהמשאית.

אני פשוט קניתי את זה:

http://www.dealextreme.com/p/no-kiss-car-sticker-color-assorted-46194

גאוני! :-D

• תוכן חדש...