Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקישור שרשמתה זה הנוזל ממסרה המתאים -

MaxLife ATF - (Mitsubishi Diamond SP-II, SP-III; Chrysler ATF+3; http://www.valvoline.co.il/MaxLifeATF

- הנוזל הנ"ל מתאים וטוב מאוד , נמכר ביחידות של כ 1 ליטר ,הוא קצת יקר , וקשה לקנות בכל מקום

( אפשר לבצע הזמנה אצל היבואן , או בחנות חלפי רכב העובדת איתו ).

דלקול יוניברסל סינטטי - הוא אפשרות טובה ונוספת מגיע בגלון של כ 4 ליטר , ובמחיר של כ 170 ש"ח .

אפשר לקנות ולהזמין בחנויות העובדות עם דלקול , וגם להזמין ב אוטו-דיפו .

עונה למפרטים - MITSUBISHI SP-II/SP/III-Ihttp://deleklubes.com/userFiles/file/MSDS/automotives/autogeer/%D7%93%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9C%20ATF%20%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99%20%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%AA%D7%98%D7%99.pdf

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל ,

קניתי את השמן MAX LIFE ATF של VALVOLINE מחיר קצת גבוהה יצא לי 250 שקל ל4 ליטר עם קצת הנחה .

רוקנתי את כל השמן הקודם והחלפתי בשמן החדש , האוטו עדיין לא מכניס הילוך 3 ,

פורסם
למה לא קראתה את שכתבנו ב 3 שנים האחרונות , לגבי החלפת נוזל ממסרה ברכבי מיצובישי יונדאי מאזדה וכו' .

אבל - נסה להחליף שוב נוזל ממסרה לנוזל סינטטי בתקן SP3 של מיצובישי, יונדאי , אולי אין הצמדות טובה בנוזל אשר הכנסתה ,

במיוחד כאשר הרכב קר , או חם מאוד .

א .

.

לדעתי -

א - החלף רק מחצית כמות נוזל הממסרה , לנוזל SP3 בתקן מיצובישי - פתיחת בורג הריקון באגן הממסרה .

ב - אם לא עזר - הייתי מוסיף משפר הצמדות ATC PLUS .

אם הבעיה נשארה - כנראה הממסרה הייתה כבר לא תקינה , נוצרו חופשים ובלאי במצמדים - וכנראה צריך לשפץ אותה .

אייל .

גש למוסך ממסרות אוטומטיות לבדיקת הממסרה - יש מוסך מומלץ באזור פ"ת - של חבר הפורום ספי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם במקום לשלב הילוך שלישי הגיר "יוצא" לניוטראל - יש בעיה מכנית בגיר. החלפת שמן לא תפתור בעיה.

פורסם

תודה על התגובות חברים אני בסוף אשאיר את הרכב במצב הזה העיקר שעוד נוסע ... שיפוץ גיר עסק יקר מדי .

פורסם

קורים אצלי אותו דברים לוקח זמן להילוכים להכנס והם נזרקים

תקרא מה שכתבתי היה אצלך אותו דבר ? רק שלא ידפק לי הגיר גם

carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410362

• תוכן חדש...