Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי יקיר ואני סטודנט באוניברסיטה העברית,

היום הובא לתשומת לבי כי מתארגנת קבוצת רכישה בשיתוף אגודת הסטודנטים של האוניברסיטה העברית אשר מטרתה הוזלת מחיר לליטר דלק 95 אוקטן.

הההרשמה לקבוצה נסגרת עוד כשעה, והיא חינמית לחלוטין ואינה מוגבלת לסטודנטים (משמע כל אדם החפץ בהצטרפות מוזמן), כרגע חברים בקבוצה כ400 איש אשר לדעתי לא מבטאים כוח קנייה חזק מספיק ע"מ לקבל הנחה משמעותית יותר מזו הקיימת היום של כ24 אג'.

ההנחה תושג ע"י מכרז בין ספקיות הדלק המובילות (כיום לסטודנטים למשל, יש הנחה בתחנות "דלק").

היוזמה היא שיתוף פעולה של אתר "דילעם" עם אגודת הסטודנטים של האוניברסיטה העברית.

http://www.dealaam.co.il/

כל שנדרש הוא להרשם בעזרת כתובת מייל עדכנית, ותעודכנו בפרטי התהליך.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

ההרשמה נסגרה לצערי, אך שלחתי למארגני הקבוצה מייל לגבי זה שלא היה פרסום מעבר לכתלי האוניברסיטה ושאם ברצונם קבוצת רכישה גדולה יותר אולי הם ישקלו פתיחת ההרשמה ל24 שעות נוספות.

באם זה יקרה אעדכן בפוסט הזה.

יקיר.

MX-5 NC

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים!

יצרתי קשר עם החבר'ה מ"דילעם" http://www.dealaam.co.il ונמסר לי מפיהם שישמחו לשתף עימי פעולה ולנסות ולמקסם את ההנחות, הן לאוקטן 98, והן לאוקטן 95 בו החלו כבר מגעים מצידם עוד קודם לכן.

ההרשמה והפרסום בעניין אוקטן 95 יחזרו בקרוב, וכל מי שמעוניין יוכל להצטרף, בתקווה שחד נשיג הנחה משמעותית ככל הניתן.

כולי תקווה שנצליח למנף את העניין ולקחת את זה רחוק! אני מקווה מאוד לראות היענות רחבת היקף ומשמעותית יותר מזו שנראתה כאן עד כה.

אפרסם עדכונים שוב לכשיהיו.

מנהלים, אפשר אולי לאחד בתרד אחד מרוכז יחד עם התרד העוסק באוקטן 98 ובנחה מסחרית בדלק לחברי הפורום?

תודה.

• תוכן חדש...