Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הבעיה : אורות בלם לא דולקים + אי יכולת להעביר להילוך (תקוע על PARKING).

האבחון: יוניט אור בלם מעל דוושת הבלם תקול - זוהה בוודאות ע"י גישור זוג החוטים המובילים ליוניט.

היוניט הוא מסוג 4 מגעים.

השאלה שלי היא בקשר למקוריות היוניט:

בחנות חלפים בפ"ת ובראש העין הציעו לי יוניט חליפי תוצרת איטליה - בחיבור החשמלי הוא זהה, אך במימדים שלו הוא לא זהה.

המוכר בחנות היה קצת קצר, אבל הוא אמר כי בעלי מקצוע יודעים מה לעשות איתו וכי נדרשות כיוונון והתאמה.

לדעתי, זה שטות - היוניט המקורי ישב בדיוק במקום ולא היה נדרש לשום התאמה - מה הם חשבו להם במפעל של החליפי ?!

מהיכן ניתן לרכוש יוניט מקורי ומהי העלות שלו ?

מרק10 ? מוסך רון ?

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

גם לי הייתה בעיה עם היוניט בלם בפאסאט 2005 - אורות הבלימה נשארו דלוקים גם לאחר דימום מנוע.

קניתי תחליפי (את האמת לא בדקתי עלויות בצמפיון).

היוניט דורש כיוון והתאמה.

החלפתי בעצמי, וכיוונתי.

לגבי איפוס התקלה - החיווי תקלה נכבה מעצמו.

זהו יוניט 4 מגעים כיוון שישנו גם חיבור למערכת ABS - בגלל בתקלה שהייתה לי הייתי חייב לנתק את היוניט ולנסוע - במקרה כזה תדלק גם נורית התקלה של ה-ABS (וכמובן שה-ABS לא יתפקד).

• תוכן חדש...