Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת יונדאי I10 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רכשתי היום את המכונית הנ"ל(אוטומט, בקשר למנוע אני לא בטוח בנפח, היא עלתה לי 69,900 באם זה עוזר).

בכל אופן רציתי לדעת עליה מעט יותר.

הבנתי שב2011 היא שינתה צורה אז אני משער שרכשתי את הדגם החדש(?)

שאלה נוספת היא, באחד הסרטונים של יונדאי מופיעה דיבורית בלוטוט מובנת ברדיו טייפ של המכונית, אם רכשתי מודל 2011 חדש מיונדאי האם אני אמור לקבל אותה? ובכלל בקשר לרדיו טייפ, קראתי בחלק מהאשכולות כאן שמקבלים רדיוטייפ של פיונר אך בתמונות מופיע רדיו טייפ מובנה.

ובכלליות, איך המכונית מכל הבחינות? נוחיות, צריכת דלק וכדומה.

יש לציין שאני בן 19 וזה רכב שמיועד בעיקרון רק בשבילי.

פורסם

אין לי מושג איך האוטומט, אבל יצא לי לנהוג על הידני, הרכב טוב, נוח יחסית למיני ודי מרווח, אבל חלש מאוד, סוחבת קשה בגיר ידני אז אני לא רוצה לדעת מה יהיה באוטומט. ככלי להתנייד איתו בתוך העיר הוא מספיק, מעבר לכך יהיה לו די קשה וזה לא שטח המחייה הטבעי שלו.

בגרסת הגימור הבסיסית לא תקבל רדיו דיסק מובנה אלא רדיו דיסק של פיונייר וכנראה גם שלא תקבל דיבורית בלוטות'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בדרך כלל שואלים ומתעניינים לפני קניה...

מה זה משנה עכשיו כבר? אמא שלי קנתה לי את המכונית וזה מה שהסתדר לה עם התשלומים והמחיר והכל.

אני לא הייתי נוכח בקניה על מנת לשאול את השאלות רק יצא לי להביא פרטים על מנת לרשום אותו על שמי ולבחור צבע.

המנוע בסוף הוא 1.1 והנסיעות שלי הן ממש קטנות, מהבית לחברה ומהחברה הביתה, לכבישים מהירים יש לי גם את המאזדה של אמא שלי לכן היונדאי לא תבקר הרבה מחוץ לעיר, בקשר לצריכת דלק שזה כנראה הכי חשוב לי (מתגייס במרץ) איך היא?

פורסם

צריכת דלק בתוך העיר בנסיעה רגועה תהיה באיזור ה-1:13.

ב-2010 כשעשו את המתיחת פנים הפשיטו את הרכב מכל האבזור שהגיע כסטדנרט בדגם הישן (כדי להתחרות במחירים של המתחרות), המערכת שראית היא אחד הדברים שירדו מרשימת האבזור (הייתה לי I10 מהדגם הישן 1.25 אוטומט).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכב סביר שיפתיע אותך גם מחוץ לעיר בנסיעות במהירות מתונה.

אמין יחסית אך אינו מיועד למישהו שרוצה לקרוע את העיר עם רכבו כי מה שיקרה זה שתקרע את הרכב עם עירך.

תצרוכת דלק סבירה וחסכונית בזכות מנוע קטן ולאו דווקא טכנולוגיה מתוחכמת.

יש להקפיד על טיפולים בזמן!!!

בהצלחה.

הזול עולה ביוקר

פורסם

ראשית תתחדש,

היונדאי מבחינת צריכת הדלק בין הפחות חסכוניות,ולכן רכב אוטומטי לדעתי מאבד מיתרונות של מיני וזה חיסכון,אך במחיר שלה אין הרבה מתחרות חוץ מקפינטו,אך צריך לחכות להרבה הרבה זמן.

סך הכול הוא די נוח,אישית אני אוהב את צורה שלו אחרי מתיחת הפנים,הגיר ממוקם במיקום נוח,במיוחד אם הרכב ידני זה תורם.

מבחינת מנוע בתוך העיר לדעתי לא תרגיש בקושי,בבין עירוני אתה כניראה תחסר בכוח אך שוב,זה לא שהיא לא תגיע ל100.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכשתי היום את המכונית הנ"ל

יש לציין שאני בן 19 וזה רכב שמיועד בעיקרון רק בשבילי.

רכשתי=קניתי

אמא שלי קנתה לי את המכונית

לא שמעתי אפילו מילת תודה לאמא. לא יפה.:wink:

המכונית בסדר, אם כי בקבוצת המחיר של 70K זו לא הבחירה העדיפה עלי.

פורסם

אם הוא צריך אוטומט וחדש אין לו ממש מתחרות,חוץ מאלטו ופיקנטו,אבל לאחרונה צריך לחכות הרבה זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכשתי=קניתי

לא שמעתי אפילו מילת תודה לאמא. לא יפה.:wink:

המכונית בסדר, אם כי בקבוצת המחיר של 70K זו לא הבחירה העדיפה עלי.

חחחח תאמין לי שכבר הודתי לה המון :-D

אם הוא צריך אוטומט וחדש אין לו ממש מתחרות,חוץ מאלטו ופיקנטו,אבל לאחרונה צריך לחכות הרבה זמן.

בגדול זו לא הייתה הכי בחירה שלי בהתחלה בכלל היו אופציות יותר ישנות כמו גטס 2008 וכו' ואז היא הפתיעה אותי עם מכונית חדשה, שאסרב?:wink: למרות שבתכלס, אהבתי. (גם את האלטו אבל לא קטנוני).

ויצא לי להבין ממכם שהיא סבבה לאללה ככה שעכשיו אני מרוצה. תודה רבה רבה על העזרה ולילה טוב לכולם !

• תוכן חדש...