Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לפני כמה ימים נשרפו לי זוג טוויטרים של מורל טמפו, ועכשיו אני שוקל להביא שני טוויטרים חדשים.

אני דיי בדילמה בין טוויטר של מורל MT23 לטוויטר של הרץ' HT25

אשמח לקבל קצת חוות דעת, תודה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

הmt-23 עדיף על ההרץ לפי דעתי,יותר מפורט ולפי דעתי גם טיפה יותר חמים ונעים לאוזן.

מבחינת עוצמה ההרץ יותר חזק.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

אני לא מכיר את הטוויטר הזה של הרץ או לפחות חושב שלא מכיר.

אני מתאר לעצמי שהם יהיו שני עולמות נפרדים.

הMT23 הוא טוויטר מעולה גם לסט שני חלקים וגם לסט שלושה חלקים, מתאפיין באופי צליל סופי שמתקבל חם ונעים מאוד לאוזן - טוויטר רך ומפורט מאוד אבל רצוי מאוד להתקין אותו באון אקסיס מלא - הוא לא מתהדר בזווית פריסה רחבה מאוד בניגוד לאח הגדול שלו הסופרימו (פיקולו או הגרסא המלאה).

ההרצים נוטים יותר לכוון הבהיר - מאוד מפורטים (לא יודע אם האחד הזה ספציפי)

הטוויטר היחידי של הרץ ששמעתי עד היום שמאוד מזכיר את הMT23 הוא הטוויטר של הסט מילה - הוא מפורט יותר ומדוייק יותר בעיניי אבל בסוף - זו שאלה של טעם.

אני הייתי מהמר כאן על הMT23 אבל אם הייתי צריך לבחור בינו לבין הטוויטר של המילה למשל - הייתי מאוד מתלבט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה הולך לחבר אותו פסיבית עד כמה שאני מבין.

הMT23 לא יתאים לך כי הוא 6 אום. העלייה בהתנגדות תשנה את נקודת החיתוך בקרוס.

תנסה 22, למרות שהוא שונה בתכלית מ23. אדי יסביר יותר טוב ממני למה. אדי? 8)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הממ - נקודה טובה שלומי.

באמת שכחתי לקחת בחשבון את התנגדות הטוויטר.

הMT22 הוא טוויטר, בעיניי, נחות בהרבה מהMT-23 - יש שם קפיצת מדרגה רצינית מאוד.

הMT22 פחות מפורט, הרבה יותר חד או לפחות רגיש יותר מהMT23 - זה עולם אחר בעיניי בתוך אותו היצרן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הmt-23 עדיף על ההרץ לפי דעתי,יותר מפורט ולפי דעתי גם טיפה יותר חמים ונעים לאוזן.

מבחינת עוצמה ההרץ יותר חזק.

זו תגובה עניינית ממישהו שהיה לו MT23 לתקופה ארוכה ועבר ל HT28.

באמת חסרה ההתייחסות לתצורת העבודה ולקרוסים שישמשו כאן. אם אתה הולך להשתמש בקרוס המקורי של הטמפו- יש כמה עניינים שתצטרך להכיר. נקודת החיתוך תשתנה (תרד תיאורטית לאזור ה 5500), מה שאמור לתת לך שיפור בטווח המיד. הבעיה היא שנק' החיתוך הגבוהה מלכתחילה נועדה להגן על הטוויטר מפני פגיעה, אם שרפת את הטוויטר בנק' חיתוך הגבוהה יותר- אתה תעמיד את הטוויטר הנוכחי בסכנה גדולה עוד יותר.

נקודה למחשבה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הממ - נקודה טובה שלומי.

באמת שכחתי לקחת בחשבון את התנגדות הטוויטר.

הMT22 הוא טוויטר, בעיניי, נחות בהרבה מהMT-23 - יש שם קפיצת מדרגה רצינית מאוד.

הMT22 פחות מפורט, הרבה יותר חד או לפחות רגיש יותר מהMT23 - זה עולם אחר בעיניי בתוך אותו היצרן.

ולזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שאתה תסביר יותר טוב ממני. :-P

Volvo S40 T4 MT

פורסם

עם הMT22 ניתן להגיע לתוצאה מעולה.

מנסיון של שנים עם הטויטרים הללו.

בטח ובטח אחרי שדרוג מטוויטר של טמפו.

הMT23 הוא 6 אוהם, ולא ממש יתאים עם הקרוס של הטמפו.

under construction..

פורסם

הוא יכול להתאים עם שיפורים מינימליים בקרוס, כמו החלפת קבל. אבל אני בכלל לא בטוח כמה זה מומלץ או טוב או יישמע טוב, בסופו של דבר, לחתוך אותו בסדר נמוך כל כך.

מורל כבר מהדוטק משתמשים בסדר שני לפחות לטוויטרים שלהם, נקודה למחשבה.

בכל זאת, אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי למקרה הספציפי הזה.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

אני רק לא יודע איך ההרץ יישמעו עם מידבאס של מורל,זה טיפה סגנונות שונים לכל אחד מהם בצליל.

ממליץ לחפש טוויטר של מורל,או MT12 או MT22.

Scan Speak

פורסם

קרוס כמו בטמפו לא יתפעל טוב טוויטר כזה.

זה טוויטר של ההיי אנרג'י ,יש לי אותו המון זמן,הוא נשמע ממש טוב בנקודת חיתוך 2.5KHZ.

נקודת חיתוך גבוהה כמו בקרוס של הטמפו תסרס אותו,אתה מוזמן לשמוע מחר במפגש טוויטרים כאלו.

באיזה סלופ הקרוס של הטמפו חותך את הטוויטרים?

יותר מ12DB והם ירצחו לך את האוזניים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...