Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש מגבר 4 ערוצים ויש לי מס' התלבטויות,

מקריאה כאן בפורום ראיתי שיש את ה-Rockford R300.4 (ב-690 ש"ח בזאפ)

ויש את JBL - CS60.4 (ב-658 ש"ח בזאפ) ואת MAC Audio MPX4000 (ב-740 ש"ח בזאפ)

כרגע יש לי קומפוננטים של מורל (TEMPO) שאני מאוד מרוצה מהם ובקרוב אחבר 2 רמקולים אחוריים 6X9 של קנווד (אלו הדברים היחידים שיהיו מחוברים למגבר, אני לא אוהב לשמוע עם סאב לכן לא חושב שאחבר סאב, גם בעתיד)

התקציב שלי הוא בסביבות ה-700~

ההתלבטות שלי היא לא ספציפית למגברים האלה, אשמח אם תציעו דברים נוספים ביחס עלות - תועלת (אין לי בעיה גם לקנות יד 2, חיפשתי האמת אבל לא מצאתי דגם מוכר, לפחות ממה שאני מכיר)

אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור בנושא.

פורסם

המגברים שציינת הם בסיסיים אך של חברות מוכרות ואמינות (בעיקר הרוקפורד וה JBL) ולכן לא תהיה בעיה לרכוש אותם ולהשתמש בהם לשימושים שלך, אחד משניהם יהיה מצוין (אישית אני מתחבר מעט יותר ל JBL, אך שוב, לא קריטי לדעתי).

את ה CS60.4 החליף ה GT5A604.

יש מגבר של אינפיניטי ב 870 ש"ח שהוא עדיף על שניהם בכל מובן, ואינו שונה מהותית ממגברים שנמכרים באזור ה- 1000 שקלים. הייתי הולך עליו אם החריגה מתקבלת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התגובה המהירה.

מה הדגם של האינפיניטי? החריגה תתאפשר אני מניח.

שאלה נוספת, ה-GT5A604 שציינת עדיף מה-CS60.4 ? יש שוני כזה גדול בין ה-2?

תודה רבה.

פורסם

Infinity REF475A

את ה-CS רוב הסיכוים שלא תמצא זו סידרה ישנה אמינה ואיכותית יותר מסידרת ה-GT5 החדשה

למשומש זה המגבר הכי איכותי לדעתי בפורום יד שניה שמוצע למכירה בסביבות התקציב שלך Audison VR-404XR

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400299

אני ממליץ להוסיף עוד כמה שקלים ולרכוש מורל טמפו 6X9 מדובר

באחד הרמקולים 6X9 הטובים ביותר למחירו והוא בהחלט שווה את ההשקעה על הקנווד.

פורסם

הבנתי, בדקתי ב-POMPA ויש להם את ה-CS-60.4, בהשוואה לרוקפורד הוא עדיף? החריגה כרגע לאינפיניטי או לאודיסון תהיה קצת ב-HOLD ואני מעדיף להשקיע אותה בהתקנה עצמה (שכוללת חיתוכים וכד')

את ה-Kenwood האמת שיש לי פשוט, לא קניתי אותם, אז בינתיים אחבר אותם אבל מה שכן, בהחלט אבדוק את האופציה בעתיד הקרוב של המורל טמפו 6X9, קראתי מס' ביקורות עליו, נראה בהחלט רמקול מצויין.

• תוכן חדש...