Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אצטרף גם,

יש לי סופר לנסר הגה 4 צלעות, לקחתי מידה M וככל הנראה טעיתי במדידות,

כי פשוט לקח לי בערך 20 דקות ולבסוף קומבינה (אזיקון תופס מלמעלה ומושך מלמטה)

אבל לבסוף (אחרי שעה וקצת) הכיסוי במקום ונראה נהדר.

הגה.jpg

פורסם
יש למישהו מושג איזו מידה צריך בפיאט פונטו ספייס 2003?

אני מדדתי את הקוטר מהקצה של שעה 3 לקצה של שעה 9.

כדי למדוד את ההיקף של החלק שאתה אוחז, אתה יכול להעזר בסרט מדידה, או אפילו לסמן על חוט/שרוך ואז למדוד את הסימונים על סרגל.

פורסם

התוצאות מוצאות חן בעיני. יחסית למחיר זה מעולה ובכלל זה ניראה טוב. הדבר היחיד שטיפה רואים בתמונות ומבינים שזה לא מקורי זה בצלעות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אפשר להיות חצוף ולבקש כיסוי עור עם תוספת עץ?:oops:

אני דווקא ממליץ לוותר על זה. זה לא ניראה כמו עץ אלא חיקוי זול. הגה עץ אמיתי זו ליגה (היה לי במרצדס הקודמת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצא חן בעיניי. השאלה היא איך הריח שלו? (אני ממש לא סובל ריחות כמו שיש בכיסויי הגה מהסוג הסינטטי של הדר רוזן שנמכרים בעשרות שקלים במקום כזה או אחר, שלא לדבר על חוסר בטיחותיות שלו).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מישהו יודע איזה גודל צריך לפולקסווגן פולו 2001?

יש את זה גם בצבע שחור?

אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזו מידה צריך ל206XS?

שחור: http://www.ebay.com/itm/320615567473?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

זה ממש שנות השמונים או שזה רק אני...?

לדעתי זה נראה חדש ומנהלי כזה. :lol:

JL Audio

פורסם

T-Corolla מה שפירסמתי דווקא כן שחור, אני לא יודע למה זה יצא ככה בתמונות, אני אנסה לצלם שוב בתאורה אחרת.

alfailan הלינק שנתתי מוביל למוכר ששולח לישראל. כנ"ל לגבי הלינק ש -Negative- פירסם ממש מעליך.

Stay Dirty

• תוכן חדש...