Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני רוצה. TABLET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם עקרונות אי אפשר להתווכח.

אבל נחמד שרואים אנשים שמשתמשים במוצרי אפל כהולכים עיוורים אחרי העדר...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם, אבל בעיקר כי אני אוהב לשחק עם החומרות שלי מעבר לרגיל.

מסתבר אגב שבטרנספורמר זו בעיה לעשות רוט, אבל נראה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טעות, נא למחוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה דווקא טרנספורמר ולא Tab 10.1? בחו"ל הפרש המחירים ביניהם מאוד רציני, אבל בארץ המחירים די דומים אם אני לא טועה. יותר התחברתי לעיצוב (ובעיקר למשקל) של הTab (אבל החלטתי לחכות לTransformer Prime או לKindle Fire).

*כל זה בהנחה שאתה לא צריך את הDock, אם אתה צריך את הDock הרי שהבחירה מובנת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אין לי צורך במקלדת, הדבר היחידי שחסר לי כרגע הוא חיבור למקרן...

אגב, ההפרש ביניהם היה 400 ש"ח ככה שהבחירה היתה קלה. הטרנ' עלה לי 2000 ש"ח ושורות אלה נכתבות ממנו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אה, אני התבססתי על המחירים של big box, אצלם היה הפרש הרבה יותר קטן. בטווח מחירים כזה זו אכן אחלה בחירה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחרי עדכון לאנדרואיד 3.2, המערכת הפכה ליציבה ומהירה הרבה יותר.

ובלי קשר, ממליץ על דפדפן דולפין pad.

הדפדן המקורי של גוגל פשוט זוועת עולם ועושה עוול למכשיר ולמערכת ההפעלה בכלל.

פורסם

אני לא חושב כך, עובד דווקא בסדר גמור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עם עקרונות אי אפשר להתווכח.

אבל נחמד שרואים אנשים שמשתמשים במוצרי אפל כהולכים עיוורים אחרי העדר...

אנשים שקונים אנדרואיד בגלל שזה לא אפל זה הצד השני של המטבע.

כל עוד למותג יש אוהבים ושונאים, המותג חי. הוא מת כשלאנשים לא אכפת ממנו, כמו שקרה לWINDOWS MOBILE, וכמו שיקרה לWINDOWS PHONE 7, אם מייקרוסופט לא ימצאו דרך להציף את השוק במכשירים שמריצים אותו, או MEEGO, שנוקיה עצמה קברה אותה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב מה אני יגיד לך, יחסית למחיר גם חרא של כלב כשהוא בחינם הוא טוב.

אם זה בתור מתנה למישהו לצאת ידי חובה, זה סבבה. אבל אם זה בשבילך, בוא נגיד שאני לא הייתי מתלהב.

פורסם

המכשיר והמפרט די פח זבל.

במיוחד עם אנדרויד 2.1 והמפרט הזה - אל תצפה לשום דבר מלהיב במילים עדינות.

זה לא כמו מחשב אישי שמתקינים עליו חלונות, הגירסא ספציפית של האנדרויד והיצרן משנים פה המון.

גם מכשיר סיני עם המפרט הכי חדש ועדכני (וזה ממש לא - זה מפרט בערך של טלפון מלפני שנתיים +) יהיה חרא לעומת גלאקסי , זום או טרנספורמר עם מפרט זהה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מעבד טלצ'יפס הוא מעבד ישן בארכיטקטורת ארמ11, לא הייתי ממליץ עליו, היה לי בעבר טאבלט שמבוסס עליו. אם טאבלט סיני, אז רק מעבד קורטקס a8 או a9.

ליביו,

אתה מדבר מניסיון או שאתה סתם עושה הכללה גסה? יש לך ניסיון עם טאבלטים סיניים בכל רמות המחיר?

הטאבלטים הסיניים עשו קפיצת מדרגה רצינית בחודשים האחרונים וזה כולל בין היתר שימוש במיטב הטכנולוגיה כמו בלוטות' 3, מסכי ips וכד', וישנם כיום טאבלטים סיניים שלא נופלים מהגלאקסי טאב בשום פרמטר.

פורסם

לאיזה טאבלט סיני יש מסך שאיכותו כמו המסך של הטאב? או רמת גימור שמתקרבת בכלל לרמת הגימור של הטאב? המחיר של המוצרים האלה נמוך לא בגלל שהסינים רוצים שלכל ילד יהיה טאבלט, הוא נמוך בגלל שהסינים חוסכים בהוצאות - החל באיכות החומרים וכלה בבקרת האיכות.

פורסם
המחיר של המוצרים האלה נמוך לא בגלל שהסינים רוצים שלכל ילד יהיה טאבלט, הוא נמוך בגלל שהסינים חוסכים בהוצאות - החל באיכות החומרים וכלה בבקרת האיכות.

לכל סחורה יימצא קונה.

• תוכן חדש...