Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מחזיק מזה כ- 8 שנים לערך , דהייטסו שרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק - גיר ידני .

כשקניתי את הרכב הרדיאטור חימום היה מנותק עקב נזילה .

לאחר שחסכתי כסף הלכתי לבעל מקצוע - מקום מוכר בחדרה - הוא החליף לי את את הרדיאטור חימום הישן תמורת 1,200 ש"ח כולל מע"מ ועבודה .

הרדיאטור חימום החזיק בדיוק שנה - אציין שמאז שקניתי את הרכב אני ממלא אך ורק נוזל קירור ירוק של פרסטון .

הרכב אף פעם לא עבר התחממות , אני מחליף כל שנה באופן יזום במוסך טרמוסטט , עוקב אחרי הנוזל קירור באופן תמידי , בעת החלפת רצועת טיימינג ומותחן טיימינג גם מחזיר שמן תחתון , עליון - ומשאבת מים .

כמו שכתבתי לאחר שנה מאז שהחלפתי את הרדיאטור חימום - שוב נזילה מהרדיאטור חימום - הלכתי לאותו בעל מקצוע -שאמר לי שעברה האחריות - מה שנכון .

הוא החליף לי שוב את הרדיאטור חימום תמורת 1,000 ש"ח - החזיק שנתיים וחצי לערך - כרגע הוא נוזל - ונותק ביום חמישי .

לפני כחודש החלפתי את היחידה הפנימית של המזגן - שיושבת מאחוריי הדש בורד , חבל שהוא לא נזל אז - הייתי מחליף גם אותו באותה הזדמנות .

אני מעוניין לקבל המלצה על מקום שמוכר רדיאטור חימום לשרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק - את העבודה אני יבצע לבד .

עד כה קיבלתי הצעה לרדיאטור חימום סיני - במחיר של 400 ש"ח כולל מע"מ .

טילפנתי בת"א לעסק בשם "אמסטרדם חלפים" - נתן לי הצעת מחיר של 800 ש"ח - לרדיאטור חימום תוצרת טורקיה - הוא אומר שהוא טוב - כי הוא עשוי מנחושת -לא התווכחתי איתו על המחיר אך בטח זה מחיר ברוטו .

כמובן שהרכב ישן ואין למצוא רדיאטור חימום מקורי , אך האם יש להשיג רדיאטור חימום תוצרת יפן או תוצרת אחרת שנחשב טוב ? .

האם רדיאטור חימום שעשוי מנחושת יותר טוב מרדיאטור חימום שעשוי מחומר אחר - או שמא כולם עשויים מנחושת ? .

האם זוהי מחלה בשרייד של רדיאטור חימום שהולכים בתדירות גבוהה ? , או ששתי הרדיטורים של החימום שהרכיבו לי היו מאיכות לא טובה .

המלצות על מקום שמוכר רדיאטורים חימום מתוצר טובה באיזור ת"א והמרכז יתקבלו בברכה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אצלי רדיאטור פנימי ונחשון מזגן מקוריים ,225K על השעון מנוע מקורי ושמנים הכי זולים בשוק .

צמיגים ברקסים רצועות ומחזירי שמן ובולמים אחוריים ומסבי אופן אחורי הוחלפו, וזהו !!! זאת מכונית שנוסעים איתה לכל מקום כ5 נהגים במשפחה ,גיר ידני .

להערכתי ,הנחושת עדיפה .כיום היא יקרה יותר בעולם לעומת האלומיניום .

פורסם
אצלי רדיאטור פנימי ונחשון מזגן מקוריים ,225K על השעון מנוע מקורי ושמנים הכי זולים בשוק .

צמיגים ברקסים רצועות ומחזירי שמן ובולמים אחוריים ומסבי אופן אחורי הוחלפו, וזהו !!! זאת מכונית שנוסעים איתה לכל מקום כ5 נהגים במשפחה ,גיר ידני .

להערכתי ,הנחושת עדיפה .כיום היא יקרה יותר בעולם לעומת האלומיניום .

באילו שמנים אתה משתמש ואצל מי אתה לוקח אותם ?

פורסם

לא זה המקום לעורר מהומה ,בבקשה .

על חריגים לא מדסקסים בפורום מקצועי ומכובד .

קבל זאת בהבנה ,תודה .

פורסם

אגב ,שמני מנוע אני לוקח כבר שנים אצל גבר נחמד בשם הלמר , אמין וישר .

אני משתמש בסוגים שונים שהוא מספק ומעולם לא חקרתי לטיבם .

פורסם

אם אתה שואל אותי ,אני תמיד מעדיף חלפים ישנים מקוריים מפרוק על פני תחליף סיני ,לרכב הזה .

יש לא מעט רכבים כאלו למכירה לפרוק ,בסכומים שהשקעת עד היום לפי הערכה שלי יכולת לרכוש לעצמך איזה חמש או חמש וחצי מכוניות כאלו .

זו מכונית מעולה ,אמנם אינה עטורה בכוכבי ריסוק ,אבל עומדת יפה באמינותה אל מול פירמות במחירי עתק שנעלמו או הרגו את בעליהן בהוצאות התיקונים

עקרונית אין בעיה ,אם תחפש תמצא רכבים כאלו מוזנחים שכבר עומדים בשפע .

• תוכן חדש...