Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זולה = יקר מאד !

אתה בוודאי לא יכול להרשות לעצמך מודלה מודלה !!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ניסיתי.

עלות 229 לקופון לטיפול "10,000". מוסך עלית לוי תלפיות ירושלים.

רשמים ופירוט :

לקחתי רנו מגאן II 2004 אוטומט לטיפול. מה עשו ?

החליפו שמן מנוע לשמן 10W40 תוצרת דלקול חצי סינטתי בשם "MOTORSYNT" דרוג SL . השמן הגיע מאריזת 4 ליטר מקורית

אטומה ולא מצובר. הוסיפו עוד כמעט ליטר ממיכל חדש נוסף.

החליפו למסנן שמן תחליפי טורקי. החליפו למסנן אויר תחליפי טורקי.

על מנת להחזיר לעצמם את הריווחיות בצעו בדיקה מקפת יסודית למצוא כל מיני ליקויים וריג'קטים. בסוף מצאו.

טענו והראו ישי חופש בגלגלים/ מערכת היגוי ואבחנו כזרועות הגה שחוקות. טענתי :"עבר טסט לפני 3 חודשים". התעקשו.

שאלתי כמה . אמרו 240 כולל עבודה ל - 2 זרועות (טורקיות חדשות) לא כולל מע"מ. נשמע סביר אישרתי.

בסה"כ אני מרוצה - נראים מקצועיים והגונים. נתנו שובר 100 ש"ח הנחה לטיפולים/תיקונים עתידיים.

פורסם

מסנן שמן שעלותו 6 שקלים בשילוב שמן יחסית זול והנה הסיבה למה רנו מגאן נחשבת זבל.

פעם בשנה אתם עושים טיפול וגם בזה אתם מנסים לחסוך עוד 100 שקל.

אחרי זה שיתחילו לך החגיגות במערכת תיזמון משתנה אתה תקיא את כל מה ש"חסכת".

פורסם

מודלה מודלה -

לגבי שמן המנוע להלן התייחסותי.

בדקתי מראש בספר הרכב של קרסו וגם בפורום הזה. ניתן בהחלט להשתמש בשמן 10W40 חצי סינטתי למנוע 1.6 של רנו ,

אם כי המהדרין ממליצים יותר על 5W40 סינטתי מלא. (עדיף למושכים למרווחי טיפולים של החלפה כל 30,000)

היות ואני לא מאמין במרווחי 30,000 ק"מ למנועי רנו אני מעדיף להחליף כל 10,000 או חצי שנה ואז השמן ששמתי מספק בהחלט.

מבחינת מפרט ואיכות השמן אין שום בעייה .

http://www.delkol.co.il/popwin.asp?item=163

פורסם

roeiw - בארהב, אתה מוצא מסננים מקוריים בטווח של החל מ20 שקל. מה אם זה זול זה לא שווה שקל?

וכן, יש אנשים שבשבילם 50% הנחה על עלות טיפול שנתי זה הרבה כסף והם חושבים פעמיים לפני שמוציאים אותם.

התייחסות כמו - "מי שחושב פעמיים לפני שמטפל טיפול שנתי, שלא יחזיק רכב" - תחסוך ממני כי היא צפויה ומזלזלת. לא כולם נולדו עם עץ דולרים בחצר

פורסם

טיפול לרכב פעם בשנה לא מצריך עץ דולרים, מי שרוצה לחסוך כמה שקלים בטיפול השנתי אז כן שלא יחזיק רכב.

בדר"כ ומנסיון ה"חסכון" הזה גורר אחריו הוצאות לא קטנות ולא פעם אתה גם משלם אח"כ מה שנקרא בריבית דריבית.

מסננים של 6 שקל לא שווים כלום, ולא פעם הם משתחררים לאט לאט או נוזלים או נסדקים.

מזכיר לי את אלו שחוסכים עוד 20-30 שקל בנוזל קירור למשל ואז פתאום לפתע פתאום הראש מנוע נאכל בלי הודעה מוקדמת.

ממה שאני רואה ביום יום המון תקלות נגרמות עקב קמצנות של בעל הרכב.

פורסם

כל מילה של רועי שקולה לעץ בחצר שמניב דולרים !

כל עצה של beamvelavan, דומה לעץ שקנית ביום שישי אצל המוכר לצידי הדרך, ועל מנת לחסוך השקעת אותו במי מזגן, לפני שהחורף הגיע, ולפני שנגמרו לך מי המזגן, העץ הרכיב ונפח את נשמתו !

זהו המשל, את הנמשל מודלה תסיק בעצמך.

ועל זה כבר נאמר:

זול וזוגלובק שניהם מתחילים בז' ובשניהם תקבל נקניקיה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברים.

קשה לי להבין איך אנשים משקיעים עשרות אלפי שקלים ברכב אבל חוסכים במסננים.

הייתי היום ברחוב המסגר אצל חנות בשם א.ש (המסגר2)-חיפשתי מסננים ל2 הרכבים שלי.

קניתי מסנן מקורי דייהטסו ב70 ש"ח(יקר תוצרת אוסטריה מקורי)

וקניתי מסנן לסוזוקי ב50 ש"ח.(מקורי יחסית זול)

יכולתי לקנות אצלו 2 מסננים סינים לרכבים בסך 20 ש"ח למסנן-כמובן שבחיים לא אעשה זאת.

מסנן שמן עומד בלחצים שרק היצרן יודע ליצר מסנן העומד בתקן למכוניתו.

הנזק שנגרם ממסנן לא מקורי כמו סיני או תורקי הוא עצום.המנוע נגמר בגלל

נייר זול בתוך המסנן שלא מסנן.כל הפיח שנוצר משפשף היטב את הבוכנות.

אז יופי יכולתי לחסוך כ80 ש"ח לשנה-זה שווה את זה?

חס וחלילה!

מי שמחפש זול שיסע באופניים(גם שם כבר יקר)

אל תחפשו קיצורי דרך כי הם יביאו אתכם לתשלום יקר מאוד!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
מסנן שמן שעלותו 6 שקלים בשילוב שמן יחסית זול והנה הסיבה למה רנו מגאן נחשבת זבל.

פעם בשנה אתם עושים טיפול וגם בזה אתם מנסים לחסוך עוד 100 שקל.

אחרי זה שיתחילו לך החגיגות במערכת תיזמון משתנה אתה תקיא את כל מה ש"חסכת".

שאלה לרועי (roeiw) שקצת לא קשורה לשרשור:

נושא העייתיות של התזמון המשתנה (פולי דיפייזר) במנועים של המגאן II בשנים 04-07 עלה פעמים רבות כאן בפורום.ע"פ הציטוט שלך,האם לדעתך המערכת הזו גרמה צרות בגלל בעיות שימון(שמן לא מתאים,סינון לא תקין) ובמנועים שטופלו כהלכה מבחינה זו המערכת הזו הפגינה אמינות?

מקריאה של הודעותיך עולה הרושם שאתה מכונאי שמתעסק,או התעסק בעבר,עם רכבי רנו (אולי במורשה?)

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...