Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה היום בשעה 19:00 בהרך עצר אותי שוטר כשנסעתי אם הרכב של חבר בכביש עירוני אם מוזיקה לא כל כך חזקה (כולה רמקולים של טמפו בלי הגברה ובלי סאב),והתחיל לבדוק רשיון נהיגה וכו.. ואז אמר לי שאני מקבל כנס על שמיעת מוזיקה חזקה למרות שזה לא היה חזק ואז התחלתי להתווכח איתו, ובהמצע התווכחות עובר לידינו אוטו עם מערכת של ביונרים בפול ווליום בקיצור דודים שלנו ואני אומר לו מה לגבי הבחור הזה שנוסע אם המוזיקה והשוטר הבן.. אומר שהוא לא שמע. אז כבר הבנתי שאין טעם להתווכחות ושאני יכח את הכנס ויסע לשלום.

למישהו קרה כזה דבר? ומה זה כל החוקים האלה למי אני מפריע ב7 בערב אם מוזיקה לא כל כך חזקה?

והכנס הוא 250 ש"ח

פורסם

אני לא מאמין שיש כזה חוק אם אתה גר באזור ראשון יש כאלה שמתחזים פה לשוטרים!

ואני יכול לברר לך עם תרצה על החוק הזה (במידה ויש חוק כזה)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

זה היה שוטר 100% לא מתחזה כי הוא היה אם ניידת ובדקתי את תעודת השוטר שלו כדי אם אני ירצה לעשות ערעור אז אני ידע את השם שלו. ותברר לגבי החוק הזה אם הוא קיים תגיד פשוט מעניין לדעת ושאחרים ידעו .

פורסם

לפי מה שידוע לי, זה לא דוח בגלל שהפרעת למישהו עם המוזיקה, יש חוק שאוסר לשמוע מוזיקה בווליום גבוהה מכוון שאם יעבור רכב בטחון (אמבולנס, מכבי אש) אז לא תוכל לשמוע אותו.

פורסם

יש חוקים ברורים.

כמה דציבלים מותר לך וכמה אסור לך ומתי ואיפה.

בשטח עירוני - עד 11 תעשה מה שבא לך כל עוד זה לא נחשב הפרעה לסביבה. בקיצור, בצורה סבירה.

שטח בין עירוני - תעשה מה שבא לך! מצידם תתקין מערכת עם 8 18" על 40KW תגיע ל170 במוזיקה, תהנה!!! סאחה!

אזור תעשיה לא נחשב איזור עירוני, אאל"ט, אז אותם חוקים תקפים גם פה.

בקיצור יש פורום דיני תעבורה או משהו חרטה כזה. כנס לשם ותסביר מה קרה לך בצורה קצת יותר ברורה, יש שם עורכי דין שיעזרו לך. עדיף שהם יענו לך בדיוק, כי אני לא ממש מכיר וזוכר את כל החוקים.

בהצלחה! :|

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ויי אך אהיתי שמח להיתקל בשוטר הזה אהיתי פשוט מ******

וגם מ****** כול המשפחה שלו .

לעיניננו ידידי אם הוא לא בדק אותך אם מכשיר מד דציבלים מה שלא נראה לי .

כדי לך מאוד להגיש ארר ובנוסף לגשת לקצין קבילות שוטרים ולהגיש תלונה אל השוטר הזה אל התנקלות .

הסיבה לזה שהוא נתן לך קנס זה אך ורק בישביל למלות את המיחסה היומית שלו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
שלום,

אז ככה היום בשעה 19:00 בהרך עצר אותי שוטר כשנסעתי אם הרכב של חבר בכביש עירוני אם מוזיקה לא כל כך חזקה (כולה רמקולים של טמפו בלי הגברה ובלי סאב),והתחיל לבדוק רשיון נהיגה וכו.. ואז אמר לי שאני מקבל כנס על שמיעת מוזיקה חזקה למרות שזה לא היה חזק ואז התחלתי להתווכח איתו, ובהמצע התווכחות עובר לידינו אוטו עם מערכת של ביונרים בפול ווליום בקיצור דודים שלנו (אולי דודים שלך, שלי הם בני דודים) ואני אומר לו מה לגבי הבחור הזה שנוסע אם המוזיקה והשוטר הבן.. אומר שהוא לא שמע. אז כבר הבנתי שאין טעם להתווכחות ושאני יכח את הכנס ויסע לשלום.

למישהו קרה כזה דבר? ומה זה כל החוקים האלה למי אני מפריע ב7 בערב אם מוזיקה לא כל כך חזקה?

והכנס הוא 250 ש"ח

ויי אך אהיתי שמח להיתקל בשוטר הזה אהיתי פשוט מ******

וגם מ****** כול המשפחה שלו .

לעיניננו ידידי, אם הוא לא בדק אותך אם מכשיר מד דציבלים, מה שלא נראה לי .(נו איפה המשך המשפט?)

כדי לך מאוד להגיש ארר ובנוסף לגשת לקצין קבילות שוטרים (קצין קבילות שוטרים? :shock: ) ולהגיש תלונה אל השוטר הזה אל התנקלות .

הסיבה לזה שהוא נתן לך קנס זה אך ורק בישביל למלות את המיחסה היומית שלו.

מה נהיה?

לא מלמדים יותר לכתוב בבתי ספר בישראל? :shock:

הודעות כאלה ימחקו להבא ללא התראה מוקדמת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלו,אני קיבלתי אחד כזה על סך 250 במקום 500 אחרי שהתחננתי לשוטר,אגב זה היה שיטור עירוני,זה היה בצהריים בערך בשעה 13:00 חוצפה גדולה,לא לילה או משהו.וגם כשהוא נתן לי עבר אחד אינדיאני עם לנסר וסאבים אמרתי לו נו מה איתו זה לא רעש לסביבה? הוא השיב לי ואמר,אתה תיהיה אחראי על עצמך,לא יודע מה היה קורה אם לא היה לי יום טוב אותו יום..

אבל אני בניגוד עליך עברתי לידו על פול ווליום עם דאבל סאב :p

אם אתה לא מאמין אני יצלם לך את הטופס.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני קיבלתי קנס שהאוטו שלי רועש מידי (מנוע)

חתיכת נבל! מה ציפת מGM סמול בלוק 350 בנפח 5.7 ליטר??? שישמע כמו סיריון?

וחטפתי 250 ש"ח. למרות שהמנוע סטאנדרתי לגמרי ולא משופר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...