Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ייטי - קבוצת רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתארגנת קבוצת רכישה לסקודה ייטי נא שלח פרטים למייל .

מקוים לקבל הנחה של% 30 יש כבר 11 אנשים סה"כ צריך 15

[email protected]

052-9194440

למה רק 30% , למה לא 50% ?

יש לך אשליה שצמפיון ימכרו לך יאטי במחיר של מתחת ל 100K ?

אולי תקבלו הנחה של 10K ממחיר מחירון מלא של 135K , וגם זה לא סביר כיוון שהרכב חסר במלאי ובעל ביקוש גבוהה באירופה.

היחידות הספורות אשר מגיעות נמכרות במחירון מלא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
למה רק 30% , למה לא 50% ?

יש לך אשליה שצמפיון ימכרו לך יאטי במחיר של מתחת ל 100K ?

אולי תקבלו הנחה של 10K ממחיר מחירון מלא של 135K , וגם זה לא סביר כיוון שהרכב חסר במלאי ובעל ביקוש גבוהה באירופה.

היחידות הספורות אשר מגיעות נמכרות במחירון מלא.

חחח, צודק. 30 אחוז זה בערך הרווח של היבואן על הרכב. מה בדיוק קרה שאתם חושבים שתקבלו הנחה כזאת...?! במקום לארגן קבוצת רכישה לך תעבוד עוד כמה שעות כדי להשלים את הסכום הדרוש לך לרכב. הרכב מבוקש מאוד ולא תקבל עליו הנחה של יותר מכמה אלפי שקלים, אם בכלל... :shock:

פורסם

סביר להניח שתקבלו תגובה בסגנון של מה שקיבלו קבוצת הרכישה של פיקנטו

"עזבו אותנו, באמא שלכם, אתם לא רואים שאנחנו עסוקים בלמכור ייטי??":lol:

30%? בכיאת, אם תקבלו טיפול ראשון חינם תגיד תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא הבנתי,

האם מישהו בצ'מפיון הבטיח הנחה כזו?

מי קבע שצריך דווקא 15 איש?

למה שיתנו ל-15 איש הנחה בשיעור של עד פי 5 ממה שהיו מקבלים 150 איש או יותר שהיו רוכשים אותה במסגרת אחד מהמועדונים הגדולים במשק כמו חבר,קרנות השוטרים וכיו"ב (ההנחות למועדונים הגדולים הם בסביבות 5-10 אחוז ממחיר המחירון ולפעמים מקבלים עוד צ'ופר שטותי).

אם אכן יש בדברים משהו וניתן יהיה לקנות יטי בתשעים אלף וקצת ש"ח,רבע חברי פורום כאן יצטרף ואני ביניהם...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לא הבנתי,

האם מישהו בצ'מפיון הבטיח הנחה כזו?

מי קבע שצריך דווקא 15 איש?

למה שיתנו ל-15 איש הנחה בשיעור של עד פי 5 ממה שהיו מקבלים 150 איש או יותר שהיו רוכשים אותה במסגרת אחד מהמועדונים הגדולים במשק כמו חבר,קרנות השוטרים וכיו"ב (ההנחות למועדונים הגדולים הם בסביבות 5-10 אחוז ממחיר המחירון ולפעמים מקבלים עוד צ'ופר שטותי).

אם אכן יש בדברים משהו וניתן יהיה לקנות יטי בתשעים אלף וקצת ש"ח,רבע חברי פורום כאן יצטרף ואני ביניהם...

ועוד לא דיברנו על מה שהנחה כזו תעשה לסיכוי של היבואן למכור רכבים בעתיד במחיר מלא ומה שייגרם למחירון המשומשות של הדגם - אני מריח תביעה ייצוגית... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

גם אם ייתנו הנחת ליסינג לא נגיע ל30% ולא ל30K.

אני בכל אופן בפנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אם ייתנו הנחת ליסינג לא נגיע ל30% ולא ל30K.

אני בכל אופן בפנים.

עידן

+1 על השורה הראשונה ועל השורה שנייה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...