Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,רכשתי לפני כשבוע וחצי איביזה ספורט 1400 2007,הרכב כמובן עבר בדיקה במכון "המעבדה" בחולון ונמצא תקין לחלוטין.

היום בזמן נסיעה נדלקה לי פתאום מנורת מנוע(צהובה),מה יכולה להיות הבעיה?הרכב עובד כרגיל,לא מזייף,כל המערכות עובדות כרגיל...יש לציין שדקה לפני שנדלקה המנורה הגברתי מאוד את הווליום של המערכת(עם מגבר כמובן) ופתאום שמתי לב שהמנורה נדלקה,יש קשר בין הדברים?יכול להיות שצריכת חשמל גבוהה גרמה לתקלה?אם לא מה נראה לכם הסיבות לתקלה?תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

לא סביר שהגברת הווליום של המערכת גרמה לבעיה הזאת. זאת אומרת, הכל יכול להיות, אבל זה סיכוי מאוד קלוש.

אין ברירה, אתה חייב לגשת למוסך שיתחבר לסורק תקלות ויבדוק מה התקלה ומה גורם לה. אם אתה מחולון, צור קשר עם אורן שירותי רכב שנמצא בחולון. הוא יבדוק עבורך את הבעיה ויטפל בה במידת הצורך, לפעמים מדובר ב"טעות" של מחשב המנוע שמסתדרת אחרי איפוס.

פורסם

אני מאיזור נתניה,תודה על העזרה בכל מקרה.

קפצתי היום למוסך אבל הוא היה עמוס,מחר אני מקווה לקפוץ לשם שוב.

מישהו יודע אם אמורים לקחת כסף על הבדיקה עצמה?זאת אומרת על החיבור לסורק תקלות?

פורסם

אני מנתניה, ויש לי סורק OBD בלוטות (משהו סיני זול מאיביי, אבל עובד). הוא אמור להתאים לכל מיני סוגי רכבים. אתה מוזמן להשאיר פרטים בהודעה פרטית.

Stay Dirty

• ספונסר פורום
פורסם

אצלנו במוסך אתה יכול לקבל בדיקה ואיבחון ממוחשב

עם הצעת מחיר לתיקון ללא תשלום וללא התחייבות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בדקת בספר הרכב מה המשמעות של הנורה הזאת? אם זה ציור של מנוע, כנראה שזה משהו שקשור לזיהום אוויר. יכולות להיות כל מיני תקלות במערכת הזאת, חלקן טפשיות כמו צינור גומי משוחרר או סדוק וחלקן רציניות יותר (סנסור חמצן).

פורסם
בדקת בספר הרכב מה המשמעות של הנורה הזאת? אם זה ציור של מנוע, כנראה שזה משהו שקשור לזיהום אוויר. יכולות להיות כל מיני תקלות במערכת הזאת, חלקן טפשיות כמו צינור גומי משוחרר או סדוק וחלקן רציניות יותר (סנסור חמצן).

אני מאמין שזה אחד החיישנים...ציור של מנוע,באיביזה טורבו שהייתה לי גם היה דולקת המנורה הזאת קבוע עד שעשיתי עידכון תוכנה שמבטל אותה.

פורסם
ודא שהנורה אכן כבויה ולא שרופה.

רק סריקת תקלות במחשב תוכל להצביע על מהות תקלה שנעלמה.

הנורה כבויה,ברגע שאני מסובב חצי סוויץ היא נדלקת עם שאר הנורות ואחרי כמה שניות נכבת ביחד איתם.

פורסם

שצריך לגשת למוסך ולהתחבר לסורק במקום לשחק ב"נחש אותה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ודא שהנורה אכן כבויה ולא שרופה.

רק סריקת תקלות במחשב תוכל להצביע על מהות תקלה שנעלמה.

הסיכוי שנורת החיווי שרופה (לד) לרכב משנת ייצור 2007 שואף לאפס.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...