Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 247
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-V היא קיצור של המילה VELOCE, כלומר מהר באיטלקית.

בראשית ברא אלוהים את האלפא ג'וליה.

וירא אלוהים כי טוב ויברא את הג'וליה GT בתצורת קופה, ויתן לה אלוהים מנוע 1.3.

וירא אלוהים כי טוב, ויחל לייצר לה מנועים גדולים ובריאים יותר: 1.6 ו-1.75.

וירא אלוהים כי נאות המכוניות הן ומשובבות נפש כל חי, אך ידע כי עדיין זה לא זה.

וישוב אלוהים לסדנה שלו ויסתגר בה ארבעים יום וארבעים לילה ויברא אלוהים מנוע בנפח 2.0 ויתקינו בחרטום הג'וליה GT. ויאמר אלוהים: "הן את הג'וליה GT המהירה ביותר שאי פעם אעשה, על כן תוצמד לשמך האות V כל ימי חייך, לרמוז על מהירותך כי רבה היא".

וירא אלוהים כי טוב וישבות מכל מלאכתו אשר עשה ויצא לתת בראש עם ה-GTV שלו עד דלא ידע בין ארורה חלודה לברוכה אלפא.

ומאז סדרה 105, עבור בסדרה 116 ועד סדרה 916 (היא האלפא של יפתח), GTV אלו הדגמים החזקים יותר.

כן גם אני שמתי בפייס , שבת שלום =]

פורסם

אני פשוט מאוהב באוטו שלך.

כל כך נחמד לראות בנאדם שמשקיע זמן כסף ואהבה ברכב עם נשמה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

גם אני שמתי את הפרוש של אלעד כסטטוס בפייס... אני חושב שזה צריך להכנס להיכל התהילה של קארספורום!

ולבחור שמעליי, תודה :wink:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

יפתח, הרכב מצא חליפה שחורה ויושב בתלתן? פשוט תענוג.

ישבה אצלו gt 3.2 על הליפט, וכשהוא שאל איזו מהמכוניות קולעת יותר לטעמי, האצבע התרוממה מעצמה לgtv.

תשמור עליה ותן לה לשמור עליך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אכן היתה אתמול וגם היום בתלתן (וגם אני הייתי איתה) מקווה שמחר נסיים איתה ואז אעלה תמונות והסברים, הולך להיות מעניין!!

פורסם

ממשיכים בטיפוח הילדה, ועכשיו הגיע זמנה של מערכת ניהול המנוע המקורית ללכת לפח (או להימכר באי-ביי)...

מערכת הניהול המקורית מורכבת משני מחשבים, מחשב הזרקה ומחשב הצתה ולשניהם מחוברת צמה אחת השולטת על המנוע.

הצמה המקורית מורכבת בעיקר משאריות חוטים של מכונות כביסה ומייבשי שיער, אחרת אין הסבר לרמה הירודה של חוטי החשמל אשר האיטלקים משתמשים בהם. בעיות החשמל של האיטלקיות משנות השמונים והתשעים נובעות בעיקר מהתייבשות חוטי החשמל ושבירה פנימית של גידים.

ב GTV הספציפית שלי, היו בעיות קרטועים ומנוע "עצלן", תזכרו שניהול המנוע הוא מלפני עשור וחצי כמעט והוא עדיין משתמש בחיישנים ענתיקה.

אז הנה הגיע מחשב ניהול האלטק ומתחילים להרכיב!

y2wemuz2dywx.jpg

מתחילים בפירוק הצמה הישנה:

dlnko3ylmtyg.jpg

ברית מילה לצמה הישנה:

kwjyolthontz.jpg

מחשב ההזרקה הישן:

ntmlmcok4ttd.jpg

מתחילים לבנות צמה חדשה:

mnwyyitj2czz.jpg

קודחים בית לחיישן חום אויר בצינור הגדישה המקורי:

22fjytiqyzyu.jpg

מייצרים תושבת לחיישן T.P.S חדש:

j0ytmzyhgzny.jpg

הצמה החדשה מוכנה להרכבה:

nqymey2jl25t.jpg

ו............. לאחר יומיים של עבודה אינטנסיבית, מתחילים בכיוונים:

w4jydnim2kjl.jpg

mikywzt4n3qw.jpg

בקרוב אעלה סרטונים מתהליך כיוון ההאלטק.. בינתיים הגיעו בולמים אחוריים חדשים היישר מאיטליה, השבוע אני ירכיב אותם ויעדכן.

פורסם

ראשית 'שאפו' על הנחישות, העקביות והסטנדרטים הגבוהים בכל התהליך, זה פשוט נהדר לראות ולעקוב.

שנית, התמונה של המוסכניק עם הסיגרייה בפה, משחיז חלק במופע גיצים מרהיב וברקע החרטום של הפיאט קופה, תענוג.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...