Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה מוסך זה ?

באמת הגיע הזמן לומר תודה ענקית לצוות של מוסך התלתן בפתח-תקווה, בניצוחו של אבי סחייק, אין לי מילים לתאר את הבנאדם, הסבלנות והידע המטורף שיש לו, ומעל הכל נשמה טובה.

כל הקנייה והשיפוץ הוא בזכותם. אז... תודה רבה! :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 247
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה על התלתן, גם הHGT שהייתה לי טופלה על ידו, לא יקר בכלל, לא מחפש לדחוף תיקונים איפה שלא צריך ותמיד תמיד מטפלים ברכב כאילו היה שלהם, זאת ההרגשה שלי בכל אופן.

תענוג אחד גדול.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

והנה סרטונים קצרים למי שרוצה לשמוע את האיטלקייה:

http://www.youtube.com/watch?v=ZAVubC-io6k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=kDr72JQ9Pd0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

כמה כיף לראות פרוייקטים כמו שלך, פשוט תענוג לעיניים. היא נשמעת מדהים במיוחד הרעש של הטורבו והפורק:wink: אגב עשית טיפול במוסך מאחד הטובים, שמעתי עליו רק שבחים. אני שמעתי שמועה שנחה שמה אלפא רומיאו מונטריאל, זה נכון? ועוד כמה דברים מעניינים:twisted:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
באמת הגיע הזמן לומר תודה ענקית לצוות של מוסך התלתן בפתח-תקווה, בניצוחו של אבי סחייק, אין לי מילים לתאר את הבנאדם, הסבלנות והידע המטורף שיש לו, ומעל הכל נשמה טובה.

כל הקנייה והשיפוץ הוא בזכותם. אז... תודה רבה! :lol:

חיזוק ענק, אין לי מה להוסיף כי יפתח אמר את זה יפה.

לא סתם גם המילאנו וגם הקופה הצהובה שלי מטופלות שם (אני מהצפון).

יפתח-מחר מתבצעת בדיקת המעבדה של המילאנו, מקווה שהמדבקה שלך תעזור לי לעבור, תחזיק אצבעות!

פורסם

הם עבדו כל כך קשה וכל כך הרבה זמן על המילאנו שלפעמים חשבתי לעצמי מה שווה (כלכלית כמובן) לקבל רכב כזה לעבודה, אבל הרצון לעזור והרצון לשמר את המכוניות המיוחדות הללו, גובר על שיקולים כלכליים וזה לדעתי מה שהופך את המוסך הזה למיוחד ונדיר מאוד בארץ שלנו.

פשוט כל הכבוד למוסך הזה.

פורסם

ממשיכים קדימה... ועכשיו הגיע תורם של הבולמים האחוריים הגמורים לרדת מהרכב ולפנות דרך לאלו החדשים (והמקוריים) שהגיעו במשלוח מאיטליה:

שימו לב למתלה האחורי המורכב (מתלה "גמיש" בעל היגוי אחורי פסיבי).

imoy2zgyiwz4.jpg

פורסם

יפייפיה!

כמה כאלה יש בארץ?

סחתיין על ההשקעה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא הגבתי קודם לגבי מוסך התלתן כי לא ראיתי, כל המכוניות שלי מטופלות אצלם, מקצועיים, הוגנים ביותר וחבריים עם הלקוחות שלהם, מומלץ ביותר.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יפייפיה!

כמה כאלה יש בארץ?

סחתיין על ההשקעה

לדעתי יש כ 10-13 יחידות בארץ, תחלק ל 3 סוגי מנועים.. תבין שה 2 ליטר טורבו וה 3 ליטר נדירות מאוד

פורסם

הגיע הזמן לעדכן בשירשור את המשך העבודה על הרכב אתן לתמונות לדבר 8)

מסרק ההגה ירד מהרכב לשם שיפוץ מכיוון שהיה נוזל ולדעתי לאף אחד מהבעלים הקודמים לא היה האומץ להוריד

אותו מהרכב לשיפוץ (פסילה של המסרק תוביל לכאב ראש גדול כדי למצוא מסרק כזה חליפי)...

אז הנה דוגמן הבית של מוסך התלתן מדגמן את מסרק ההגה שחזר מהשיפוץ:

t4oyi5nnijxg.jpg

אגן השמן שהיה על הרכב עבר ריסוק בשלב מסויים בחיים שלו (הוא נמוך מאוד) והריתוכים שעשו לו כדי לתקנו היו

מזעזעים, לכן הוחלף בקרטר חדש וחתיך:

mhmy1zztdhmv.jpg

t4ghzmjmzitm.jpg

ועכשיו.... תם תם תם.... נגיע לשדרוג הבלמים! קאליפרים של ברמבו עם 4 בוכנות כל אחד שהגיעו מאלפא 166 וצלחות

בלימה של אלפא 156 GTA עלו אחר כבוד לרכב ושידרגו את הבלימה המזעזעת של הרכב, העבודה הזו לא חדשה לי וביצעתי

אותה על האלפא הקודמת שלי

אז הנה הקאליפרים:

n0ynzmmwhinm.jpg

וצלחות הבלימה החדשות (305מ"מ) לעומת הישנות, למרות שהן נראות ישנות הן חדשות...

n4jnqnzybadd.jpg

מתאמים לקאליפר, למזלי הבלמים זהים לאלו של ה 156 ולכן היה קל מאוד לייצר אותם, פשוט העתקתי מהתוכנית של הקודמים

fnjyhngirjhz.jpg

את הקאליפרים צבעתי בצביעה איכותית והחזרתי את הלוגו למקומו:

jyhtmzxm1ehw.jpg

מרכיבים את המתאמים בעזרת ברגי פלדה 12מ"מ ולוקטייט:

qmmqwy2wuygo.jpg

מרכיבים את הצלחת והקאליפר, מנקזים אויר מהמערכת וזהו!

0mkjyemzyyy5.jpg

הלוק וכוח הבלימה החדש:

wyjn2m2gixiz.jpg

• תוכן חדש...