Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני שנה שופץ ראש מנוע אחרי התחממות של הרכב ובלאגן גדול.

אני בודק אם חסרים מי קירור ברדיאטור על ידי מילוי מים בערך של כמות כוס חד פעמית. הבדיקה כמובן נעשית כשהמנוע קר.

בדקתי ובזמן שהמנוע עובד כן מגיעים מים למיכל העיבוי. אין התחממות של המנוע בכלל.

בעבר לפני שיפוץ הראש מנוע החלפתי את פקק של פתח הרדיאטור.

האם זה תקין, או שהבדיקה שלי לא נכונה? מה עוד אפשר לבדוק לבד?

תודה!

פורסם

מה הכוונה מים מגיעים למיכל עיבוי?

אני מקווה שמיכל לא ריק מנוזל קירור?

תמלא את מיכל העיבוי קח הנוזל יהיה בין MIN לMAX.

אם יש ירידה,תנסה לאתר אולי זה פשוט צינור סדוק,כמו כן תבדוק שאין רטיבות בתא נוסעים באזור הרגליים של נהג/נוסע,תפתח פתח מילוי של השמן ותבדוק שאין כמו טחינה כזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסה להחליף את הפקק של הרדיאטור למשהו מתאים לפי המלצות היצרן.

אם הוא נמצא ותקין ואין לך נזילה כלשהי אז כנראה שהמנוע מתחמם.

תמיר.

פורסם

תודה על העזרה.

כשהמנוע עובד אז דרך הצינור שמחובר לרדיאטור עוברים מים למיכל העיבוי.

במידה והמכיל ריק מה זה אומר?

אין טחינה בשמן ואין סימני רטיבות.

מה המידה הנכונה של הפקק? 0.9?

טמפ' המנוע על פי שעון חום לא מתחמם.

פורסם

אם המיכל תמלא אותו בנוזל,כאשר חסר נוזל קירור לרדיאטור הוא לוקח מיכל עיבוי,וכמו שאמרתי תבדוק צינורות ואזור הרגליים,כמו כן תפעיל את רכב ותיראה אולי תחת לחץ אתה תיראה מאיפה יש דליפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה לי תופעה דומה לשלך אחרי החלפת רדיאטור. זה התברר בסוף כדליפה קטנה וכמעט לא מורגשת מצינור המים החמים ודליפה מהפלאנ'ג שהיה כבר חלוד.

זה שזורמים מים למיכל העיבוי בזמן פעולת המנוע זה בדיוק מה שצריך להיות, המיכל הזה אמור לקלוט את עודפי המים במערכת בזמן הפעולה ולהחזיר אותם כשהרכב כבוי ומתקרר.

מה שאני מציע לך לעשות זה כשהרכב קר לגמרי,למלא את הרדיאטור, לבדוק שכל הצינורות יבשים לגמרי,להניע את הרכב ולחכות שיגיע לטמפרטורת עבודה תקינה. ואז לעבור על כל הצינורות ולחפש סימנים של דליפה/רטיבות, תבדוק גם את איזור הרדיאטור והפקק שלו.

• תוכן חדש...