Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי מחשב נייד תוצרת DELL שרכשתי לפני פחות משנה.

למחשב נותרו מעל שנתיים של אחריות.

המחשב שלי היה כבר בתיקון והחליפו דיסק קשיח.

המחשב התחיל לאחרונה להתחמם ולעבוד לאט.

התקשרתי שוב לפני יומיים לשירות הלקוחות של DELL ישראל, לקחו ממני פרטים ואמרו ש"יחזו אלי".

התקשרתי מספר פעמים גם אתמול וגם היום, ביקשתי לדבר עם מנהל אך נעניתי בשלילה.

מה ניתן לעשות?

בתודה,

איתמר.

פורסם

השירות שלהם בושה וחרפה,

יש לנו במשפחה מחשב שכבר הוחלף לו לוח אם 10 פעמים במשך האחריות ,

כל שאר החלקים הוחלפו גם הם , למעט השילדה עצמה והמחשב ממשיך לעשות בעיות.

הבעיה היא שעל כל 10 פניות לשירות מצליחים לקבל מענה פעם אחת וגם זה מענה עקום מהנציגים ביוון שמעבירים אינפורמציה שגויה בטלפון שבור לברזלנים שמטפלים במחשבים עצמם שמגיעים לבית הלקוח עם חלקים לא נכונים או לא עם כל החלקים , מטפלים חלקית , הבעיות לא נפתרות או נפתרות חלקית ושוב אותה סאגה כדי שיגיעו שוב.

לאחר 4 מחשבים DELL , אין שום סיכוי שמשפחתי תרכוש DELL בעתיד.

מה שווה אחריות בבית הלקוח או אחריות בכלל אם אין גוף לוקאלי שמטפל בה. ב-י-ז-י-ו-ן .

אני חייב לציין שגם איכות המוצר מתדרדרת מדור לדור.

התחלנו עם D520 - סוס עבודה אמין עם אפס תקלות שנים רבות.

המשכנות עם ווסטרו 1310 שמתקלקל בלי סוף,

המשכנו עם ה 11Z שהתפגר לא פעם ולא פעמיים - פשוט מוות בעריסה

וכעת עם ווסטרו 3300 שהוא פשוט מוצר בינוני מינוס שמתאים יותר לחברות מדבקה.

אני אישית עברתי לסמסונג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מצטער לשמוע על כך,אבל האם בדקתם לפני רכישה מי הוא הנותן שירות? הרי מובן שזאת לא החנות שתתחיל להחליף חלקים וכו'

לפני כשנה וחצי קנינו שרת לא יקר אבל אחריות מלאה NEXT BUSINESS DAY

אחרי יום הלך הרדיסק. באותו יום בא מהנדס והחליף.

לפני שבוע פתחתי קריאה דרך חנות שממנה רכשנו ניידים,

מסכים הפסיקו לעבוד בשני ניידים ועוד הפעם יום למחרת הגיע טכנאי והחליף שני פאנלים.

מי שנתן לנו את שירות הייתה חברה בשם יעל פתרונות משולבים בע''מ והם מייצגים את דל מבחינת שירות בארץ.

לא יכול להגיד שום דבר רע על השירות. לאישתי יש דל, רכשנו לפני חודש, לפני זה גם היה לה דל.

אני כרגע כותב מ DELL PRECISION M90 בן 4 שנים - בלי תקלות.

ובמשרד אני רוכש רק דלים. לא, זאת לא פרסומת.

לדעתי לפני רכישה של כל ציוד צריך לבדוק איזו חברה לוקחת על עצמה אחריות לטפל בו. בנוגע לדל אני יודע שיש חברה בשם C-DATA. בדיוק היום קיבלנו שני מסכים והייתה מדבקה של C-DATA עליהם, פה אני כבר לא יודע מה יהיה השירות במידה ונצטרך. אני מקווה שגם מהיר וטוב.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

לאבא שלי יש לפטופ של דל בן קצת פחות משנה שנקנה בארה"ב.

לפני כ3 שבועות המחשב קרס פתאום והפסיק לעבוד. ההורים שלי לקחו את המחשב למעבדה של DELL לא רק שהשירות היה טוב ומהיר הוא היה כמובן ללא תשלום תחת האחריות משהו שלא היה ברור כל כך למחשב שנקנה בארה"ב.

לנו לא היה שום תלונות, שירות כמצופה לשם שינוי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יש לנו שני מחשבים ניידים של דל במשפחה, אחד מסדרת ה-inspirion והשני מסדרת vostro. שניהם סוסי עבודה אמינים למדי, ה-inpirion עובר אצלי התעללות יום יומית ומחזיק נהדר כבר יותר משלוש שנים. בקרוב הוא יוחלף, לדעתי לדל אחר.

בכל מקרה, את השירות של דל בישראל אכן נותנת חברה בשם "יעל פתרונות". הקטע המוזר הוא שכדי לפתוח קריאה ביעל צריך להתקשר למין מספר VOIP מוזר ולפתוח מספר קריאה אצל נציג. בפעמיים שניסיתי לעשות את זה (דיסקים קשיחים שהלכו אחרי שנתיים וקצת) זה עבד מצויין ולמחרת כבר חיכה לי דיסק קשיח חדש במעבדה של יעל בהרצליה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אייל, אם מחשבי הדל עשו אצלכם בעיות, למה המשכתם לרכוש אותם אחד אחרי השני?

לגבי סמסונג ואחריות יב"מ כבר כתבתי כאן, על השרות "הנפלא" שלהם (למי שלא הבין יב"מ משכו אותי זמן רב בטיפול)

פורסם

בכל מקרה, את השירות של דל בישראל אכן נותנת חברה בשם "יעל פתרונות". הקטע המוזר הוא שכדי לפתוח קריאה ביעל צריך להתקשר למין מספר VOIP מוזר ולפתוח מספר קריאה אצל נציג.

1. למען הסדר הטוב, השירות של DELL בארץ ניתן לא רק ע"י יעל פתרונות, אלא גם ע"י מלמ תים.

2. הנציגים שמקבלים את פניות הציבור ופותחים קריאות שירות יושבים כיום ב...יוון. לכן מס' ה-VOIP.

פורסם

אני מבין את כל אלה שאומרים שהמחשבים האלה סוסי עבודה ועד השנה/שנתיים האחרונות זה היה נכון , אבל אלו אנשים שלא נתקלו בתקלות. מה לעשות שחברה נמדדת גם באיכות של המוצרים אבל גם בשירות שלהם ?

יש לי חברים (בודדים) שמעולם לא היתה להם תקלה בהוט ומבחינתם הוט חברה מצויינת . הם לקוחות של הוט שנים ולא נתקלו מעולם בשירות הלקוחות שלהם. אם היו נתקלים היו מגלים שמדובר בנותן השירות הגרוע ביותר במדינה ללא תחרות בכלל.

למה המשכנו לקנות עוד ?

המחשב הראשון של דל היה מצויין ועם אפס תקלות עד היום (נראה לי שעברו איזה 4-5 שנים מהרכישה)

לכן נרכש המחשב השני הבעייתי.

כשנרכש השלישי , לקחנו בחשבון שהשני היה "לימון".

בנוגע לרביעי - נרכש זמן קצר אחרי השלישי, הוא לא עושה בעיות אבל הוא מוצר שמבחינת פלסטיקה, התחממות וכו' מצוי ברמה נמוכה יחסית למה שהורגלנו מ DELL. מאוד התאכזבתי ממנו והחלפתי אותו לסמסונג שבינתיים אין לי מלה רעה לומר עליו. מחשב אדיר ועונה על הצרכים.

הבעיה עם DELL היא עם השירות עד הבית , כי התהליך מתחיל במספר VOIP שם מדברים עם נציגים יוונים דוברי עברית, שזה קצת הזוי , הדיאגנוזה של התקלה חייבת להיות טלפונית כי הטכנאי שמגיע מיעל פתרונות מחשוב מגיע כדי להחליף חלקים שמורים לו להחליף מראש ומנפקים אותם בהתאם לדיאגנוזה הטלפונית.

למשל : אם המחשב עושה מלא ריסטים והשירות החליט שזה לוח אם , אז מגיע הטכנאי, מחליף לוח אם ,רואה שהבעיה ממשיכה ואין לו הרבה מה לעשות כי לא הנפיקו לו והוא לא מסתובב עם חלקים נוספים. גם אין לו את הידע לזהות את מקור הבעיה.

במצב כזה חברה נורמלית היתה מחליפה זכרון במחשב לאחר ששללה את בעיית הלוח אם או במקרה הגרוע חוזרים למחרת או לוקחים איתם את המחשב, אבל לא ב DELL.

בDELL צריך לפתוח קריאה חדשה, הנציג היווני לא יודע מה הטכנאי ראה ושולח אותו שוב להחליף לוח אם, לא משנה כמה תמחה.

כמובן שגם מההחלפות המיותרות האלו אתה נדפק , כי מביאים לך לוחות אם משופצים שמכניסים בעיות חדשות למערכת ואז אתה לא גומר עם זה לעולם.

עוד קטע דפוק : הם רשאים לנפק עד 3 או 4 חלקים לכל קריאה, לכן אם נניח נדפק הלוח האם, לחצנים לא עובדים במקלדת, כרטיס WIFI תקול וגם צריך להחליף כונן תקליטורים , אז אי אפשר. אחד הדברים יצטרך לחכות לקריאה הבאה. פשוט חלם.

TRONCHO , אשמח לקבל לינק לחוות הדעת שלך על שירות י.ב.מ.

אמנם אין לי תקלות אבל טוב לדעת...

מהנסיון שלי, שירות י.ב.מ הוא ותיק וטוב יחסית לתחום.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מוזר, דווקא היתה לי אינטרקציה איתם בהתחלה וטיפלו בי סבבה ומהר.

הנושא היה (וכתבתי עליו בפורום) העובדה שהמחשב מגיע כברירת מחדל עם מערכת הפעלה עברית מימין לשמאל ובנוסף הרבה זבל מותקן עליו (שזה סיפור אחר)

בסופו של דבר תודות לחבר פורום הפכתי את מערכת ההפעלה בלי לתת להם את המחשב.

דרך אגב, יש לי מחשב זהה והאחריות היא איסוף מבית הלקוח, למה היית צריך ללכת לשם?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום לכולם!

תודה לכל העוזרים, רציתי לעדכן אתכם בהתפתחויות.

באתר האינטרנט של DELL חפרתי קצת ומצאתי טלפון ואימייל של DELL ישראל.

פניתי אליהם בפנייה חריפה. במקביל פניתי באימייל לשירות הלקוחות הבינלאומי.

אני לא יודע מה עזר יותר אבל תוך מספר שעות חזרו אלי עם התנצלות ואמרו לי להביא את המחשב לנקודת איסוף של UPS בבאר שבע. אגב, נותני השירות למחשב שלי הם אכן יעל פתרונות תכנה.

תודה לכולם,

איתמר

• תוכן חדש...