Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

מי שזוכר בעבר העלתי בעיה שהייתה לי בקומפרסיה של האוטו הסתבר פאקום ראש זה היה לפני חצי שנה.. החלפתי והכל טוב.

היום אני בודק שמן מים ומגלה שיש לי נזילה קטנה של שמן ומים ביחד מהאזור של הפאקום ראש.

אני מסתכל במדיד של השמן הכל טוב ואין סימנים ל"טחינה" מסתכל במיכל עיבוי ורואה שם ג'יפה שחורה פתחתי את המכסה ואני מגלה על המכסה כמו קצף כזה לבן..אבל יש לציין שהמים נקיים ואין לי בעיה של קומפרסיה ואין בעיה של סחיבה הכל עובד טוב חום מנוע תקין..

מה עושים אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש למוסך שסתם ירצה לפתוח לי ראש ולקחת סכום של כסף רציני..

בבקשה עזרה ממכם זה נושא דחוף רצח!

בתודה מתן!!

פורסם

לפי הסימנים שתארתה כנראה שהבעיה חזרה שוב,אלה אם בטיפול הקודם לא שטפו את מערכת המים ואז נשארו שאריות שמן שהצטברו ועברו למיכל העיבוי.

אם אתה רואה דליפה וערבוב שמן ומים כדאי שתלך למוסך שתיקן לך את הראש ותדרוש ממנו הסברים,לא יתכן שבעיה כזאת חוזרת אחרי חצי שנה,אלה אם נסעת כשהמנוע חם,או שהמוסך פישל בטיפול-לא עשה השחזת ראש טובה,לא הידק את ברגי הראש כיאות, או פשוט טעה בהחלפת האטם-כיוון שכאשר משחיזים ראש צריך להרכיב אטם ראש עבה יותר על מנת להשלים את פער ההשחזה.אבל סביר להניח שהמוסך יפיל את התיק עליך.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה רבה אבל המוסך לא לוקח אחריות והפיל את התיק עלי.

לגבי ניקוי מים את זה הוא לא עשה מה אתה חושב שכדאי שאני יעשה עכשיו???

לעשות עוד פעם ראש אין לי עצבים ואין לי זמן וכסף זה תיק רציני עכשיו.

פורסם
קודם כל תודה רבה אבל המוסך לא לוקח אחריות והפיל את התיק עלי.

לגבי ניקוי מים את זה הוא לא עשה מה אתה חושב שכדאי שאני יעשה עכשיו???

לעשות עוד פעם ראש אין לי עצבים ואין לי זמן וכסף זה תיק רציני עכשיו.

בבקשה עזרה אני רוצה לדעת מה לעשות???

ויזיק אם אני ימשיך לנסוע כי מחר יש לי עבודה..

פורסם

לא ממליץ לך לנסוע במצב הנוכחי,למרות שהמד טמפרטורה לא מראה חריגה,מה עוד שאתה טוען שיש ערבוב של שמן ומים באזור האטם ראש,אם באמת יש בעיה היא עלולה להחמיר.יתכן וגם מדובר בסדק בראש.

אני מתנצל מראש על "ההפחדות" אבל זהירות במקרה הזה יכולה להתברר כמועילה.

תרים מחר טלפון למוסך שאתה מאמין בו ושיודע לטפל ברכב מהסוג שברשותך,אני בטוח שהם יתנו לך עצות מועילות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...