Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פיאט פונטו שנת 95, תיבה ידנית.

אני רוצה ללכת לקנות מחר מים ירוקים ושמן מנוע.

אני צריך המלצה לשמן מנוע ומים ירוקים הכי איכותיים שיש כיום בשוק, המחיר לא משחק תפקיד כאן.

אני מבין באופנועים יותר, במכוניות אין לי מושג.

צריך שמן סינטטי מלא או חצי סינטטי מה ?

ואם אפשר אז סוגים של כמה חברות שונות, שאם לא יהיה חברה אחת אז אוכל לקחת של חברה אחרת.

תודה רבה.

פורסם

רק נוזל קירור יעודי של פיאט ששמו פארפלו בצבע כחול ואותו תוכל להשיג בכל מוסך מורשה פיאט או חנויות חלפים (מ.י.ר וסודאי בת"א)

לגבי שמן מנוע 10W40 חצי סינטטי של כל חברה ידועה. אני אישית משתמש ב Mobil ולפניו השתמשתי ב AGIP. שניהם מאוד איכותיים

פורסם

רק נוזל קירור יעודי של פיאט ששמו פארפלו ואותו תוכל להשיג בכל מוסך מורשה פיאט או חנויות חלפים (מ.י.ר וסודאי בת"א)

לגבי שמן מנוע 10W40 חצי סינטטי של כל חברה ידועה. אני אישית משתמש ב Mobil ולפניו השתמשתי ב AGIP. שניהם מאוד איכותיים

אם אני אקח נוזל קירור אחר זה לא טוב ?

ויש מצב שיש את הפארפלו באוטו דיפו ?

עכשיו לגבי השמן מנוע מה ההבדל אם אני אקח שמן סינטטי מלא ?

פורסם

לא. לא יודע מה מצב מערכת הקירור שלך באוטו ובאיזה מים השתמשו כל השנים אבל מערכת הקירור של הפונטו מאוד רגישה לנוזל קירור שהוא לא המקורי. אין אותו באוטודיפו אך שמן איכותי תוכל למצוא שם בסביבות ה 100 שקלים

לגבי השמן יש להשתמש ב 10W40 לפי ספר הרכב. גם אני בזמנו רציתי להחליף לסינטטי מלא והבנתי שלא מומלץ למרות שהמנוע שלי גמע רק 130K לשנת 96. הבנתי שזה יכול לגרום לאכילת שמן מוגברת או נזילות כלשהם.

פורסם

לא. לא יודע מה מצב מערכת הקירור שלך באוטו ובאיזה מים השתמשו כל השנים אבל מערכת הקירור של הפונטו מאוד רגישה לנוזל קירור שהוא לא המקורי. אין אותו באוטודיפו אך שמן איכותי תוכל למצוא שם בסביבות ה 100 שקלים

לגבי השמן יש להשתמש ב 10W40 לפי ספר הרכב. גם אני בזמנו רציתי להחליף לסינטטי מלא והבנתי שלא מומלץ למרות שהמנוע שלי גמע רק 130K לשנת 96. הבנתי שזה יכול לגרום לאכילת שמן מוגברת או נזילות כלשהם.

אוקיי לגבי השמן הבנתי אני אקח 10W40 כמו שאמרת.

עכשיו לגבי המים אין לי מושג מה הבעלים הקודמים מילא, אבל אני יכול להתקשר ולשאול אם זה משנה.

אם אני אקנה פראפלו וימלא על המים הישנים זה בסדר ?

ומה אני פשוט קונה וזהו? כי עשיתי חיפוש קצר בגוגל והבנתי שצריך לערבב עם מים מזוקקים וחלק אומרים ככה וחלק אומרים לא ככה, ככה. סיבך לי את העיניים לגמריי.

אני פשוט קונה בקבוק וזהו ממלא, זה הכל ?

פורסם

הרכב לא ברשותך?

תפתח את פקק מיכל העודפים ברדיאטור (כשיש אור כמובן) ותראה אם יש שם מים רגילים או נוזל קירור

אם יש לך מים רגילים או ירוקים תמלא את החסר במים מהברז ובטיפול הקרוב תרוקן את כל מערכת הקירור ותחליף לנוזל היעודי. לא מומלץ לערבב נוזלי קירור.

הפראפלו מגיע בפחית 1 ליטר ויש לערבב אותו עם 1 ליטר מים רכים. אני משתמש במים מינרלים לערבוב, הבנתי שזה יותר מומלץ ממים מזוקקים.

פורסם

הרכב לא ברשותך?

תפתח את פקק מיכל העודפים ברדיאטור (כשיש אור כמובן) ותראה אם יש שם מים רגילים או נוזל קירור

אם יש לך מים רגילים או ירוקים תמלא את החסר במים מהברז ובטיפול הקרוב תרוקן את כל מערכת הקירור ותחליף לנוזל היעודי. לא מומלץ לערבב נוזלי קירור.

הפראפלו מגיע בפחית 1 ליטר ויש לערבב אותו עם 1 ליטר מים רכים. אני משתמש במים מינרלים לערבוב, הבנתי שזה יותר מומלץ ממים מזוקקים.

הרכב ברשותי ובבעלותי.

מה זה פקק מיכל העודפים ?

יש מיכל כזה לבן שזה אני יודע המיכל של המים, יש שם מים ירוקים בדקתי.

נשמע לי מסובך להתעסק עם הפראפלו הזה אין משהו שבא מוכן וזהו בלי לערבב וכל זה רק לקנות ולמלא ?

• תוכן חדש...