Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה, בוא תסביר לכולנו איך, כולנו נלמד.

בוא תתחיל בבקשה רק מאיזה מכשירים אתה מכיר קרוס 4WAY חוץ מהHX-D2.

ואחרי זה, תסביר לי איך אתה מבטל את ההגבלות של הקרוס.

ואני גם אתן רמז קטן, יש לי נסיון עם קצת יותר מ2.5 מכשירים כאלו:-D

under construction..

פורסם

אפרופו אני חושב שאחד המכשירים האחרונים שתומכים 4WAY זה הP99RS.

לא ממש התלהבתי ממנו אבל זה רק אני כמובן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, הוא 4WAY אבל לא עצמאי, בP99 כל נקודת HPF היא גם LPF של עוד משהו.

ולכן, הוא די בעייתי לכיוון.

בנוסף, זה עדיין לא עונה על מה שדיברנו כאן..

under construction..

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל לא יכול לערוך יותר:

בגדול - בשביל להרים שני סטים אקטיבית + סאב אתה צריך תשעה ערוצי קרוס אובר נפרדים כאשר מתוכם אתה צריך לפחות ארבעה שיכולים לעשות בנדפאס - אפילו אם היה לך פרוססור כמו 701 או BIT ONE או כל דבר דומה - אתה עדיין היית צריך למצוא פתרון לסאב או לשרשר עוד פרוססור שלם בשביל זה.

יש את המיני DSP שהציעו כאן - יש להם היום כמה דגמים חדשים ואחד מהם הוא 2 כניסות ו8 יציאות במחיר של 300 דולר (ללא הפלאגין שגם כן צריך לרכוש באיזה 20 דולר אם אני זוכר נכון) ואם אתה תרצה להוסיף לחגיגה כניסה דיגיטלית\אופטית אתה תצטרך לקנות גם את הDAC שלהם ובסוף תקבל מכשיר עם יכולות דומות מאוד לביט1 בסביבות השני שליש מחיר.

אבל עם HU 4WAY אני עדיין לא רואה איך אתה עושה את זה ועדיין שולט על סאב או איך אתה עושה את זה נקודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Minidsp עדיין מוגבל בשל תוכנה. אך עתיד נראה מבטיח.

כרגע אין HU שיכול לתמוך בקונפיגורציה זו בלי עזרה חיצונית.

דבר יחיד שיכול לשלוט בצורה אבסולוטית על שני סטים 2/3 חלקים וסאב זה Carpc . שני כרטיסי קול יתנו 16 ערוצים שניתן לקנפג אך שרוצים. אבל באמת אך שרוצים.

פתרון זה מסובך ויצרוך משאבים רבים אבל ניתן לביצוע.

אדי, לעבודה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יבגני תודה אבל על עיבוד צליל וCARPC וויתרתי מייד אחרי שהרמתי את הKXP הראשון והבנתי את הפוטנציאל לעשות שם טעות

:-D

שמעת פעם טוויטר זול מתפוצץ? :-P:-P:-P

אני לא מאחל את זה לאויבים הכי גרועים שלי :?

אם אתה מכיר את הטרק מהדיסק של פוקאל TOOLS עם הנורה שנשברת - תחשוב שאתה שומע את זה מפיוניר TS250 בזמן שהוא נשרף - זה פחות או יותר מה שקרה לי - אאווץץ'''

חוץ מזה - תמיד אפשר לשרשר שני ביט1 רק חבל לזרוק לפח שבעה ערוצים נוספים - אז מה שאפשר לעשות זה סט קדמי 3WAY אקטיבי + סנטר על הראשון ואז לעשות סאב + סט שני חלקים אקטיבי לאחורה + שני סטליטים לסראונד.

אחרי זה אתה יכול לשנות את השם של הרכב שלך לוויאג'ר 5000 ולשלוח תמונה שלו לנאס"א.

מאיפה הרעיונות המפגרים האלה עולים כאן?!?

אני מוכן להשבע שהחופש הגדול כבר מזמן מאחורינו :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
בבקשה, בוא תסביר לכולנו איך, כולנו נלמד.

בוא תתחיל בבקשה רק מאיזה מכשירים אתה מכיר קרוס 4WAY חוץ מהHX-D2.

ואחרי זה, תסביר לי איך אתה מבטל את ההגבלות של הקרוס.

ואני גם אתן רמז קטן, יש לי נסיון עם קצת יותר מ2.5 מכשירים כאלו:-D

אני לא אזרום איתך בשטות של של כמה מכשירים יש להם קרוס 4WAY כי זה לא רלוונטי לכלום.

לגבי ההגבלות של הקרוס, קח לך את החוברת של המכשיר, תשב עליה ותרד לאוטו עם כמה שעות פנויות לשחק איתו.

אתה תצליח, זה קיים שם.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

ידידי כתבת משהו תסביר את דבריך . אתה זקוק לתשעה ערוצי הגברה (מעבר למגבלה של הקרוס) ולמכשיר יש שמונה. אם אתה כותב משהו אז תסביר איך בדיוק אתה עושה את זה בלי שום "קומבינות". אני לא רואה איפה דבריו של ניר הם שטות.

פורסם
אני לא אזרום איתך בשטות של של כמה מכשירים יש להם קרוס 4WAY כי זה לא רלוונטי לכלום.

לגבי ההגבלות של הקרוס, קח לך את החוברת של המכשיר, תשב עליה ותרד לאוטו עם כמה שעות פנויות לשחק איתו.

אתה תצליח, זה קיים שם.

בקיצור,אין לך מושג, סתם זרקת כאן לאוויר דברים לא מבוססים.

ועכשיו אתה מתחמק מזה, בטענה ש"אני לא אזרום איתך כי זה לא רלוונטי".

כתבת שיש "כמה וכמה מכשירים עם קרוס 4WAY" שבפועל יש בדיוק 3 כאלו שידועים לכלל האוכלוסיה, הHX-D2, P99RS, וכמובן הURAL שאם תמצא אותו תודיע לי.

כתבת, "שיש הרבה קרוסים שניתן לבטל בהם את ההגבלות של הקרוס" בפועל יש בדיוק 0 מכשירים כאלו.

אם היה ניתן לבטל הגבלות של קרוסים על כלכך הרבה מכשירים, אנשים לא היו נאלצים לרכוש פרוססורים יקרים בכדי לבצע חיתוכים של בנד0-פאס וכו'.

אל תשלח אותי לרדת עם חוברת הפעלה של המכשיר לרכב בכדי לראות, כי אני יודע ב110% שזה לא אפשרי, לא רק מתוך החוברת הפעלה של המכשיר, אלא גם מנסיון ממשי עם לפחות 5 מערכות מבוססות HX-D2.

פרט לעובדה שבשביל להפעיל 2 סטים אקטיביים + סאב אתה צריך מכשיר עם 9 ערוצים כפי שכבר נכתב, גם לאף אחד מהמכשירים הרגילים בשוק אין שום אופציה לבטל את ההגבלות של הקרוסים.

אתה טוען אחרת, תוכיח, בוא תלמד את כולנו.

אם לא, אז עשה לנו טובה ואל תזרוק כאן הצהרות לא מבוססות.

under construction..

פורסם

ניר,

למה אתה מחפש URAL CDD ? לפי מה שאני יודע המכשיר הזה הוא אחד הפלופים הגדולים בתעשייה.

הוא אולי בעל DSP עם יכולות מתקדמות ליחידת 1 DIN אבל איכות האות שלו למיטב ידיעתי התגלתה כגרועה אחרי הDSP.

אני זוכר ששמעתי כאן שני רכבים עם הHU הזה ובית שימוש זה לא מילה למה שהלך שם.

רוב הסיכויים שפשוט לא יודעים להשתמש כאן במכשיר הזה אבל אני ממש לא זוכר שהוא זכה לאהדה גדולה גם בחו"ל ונעלם לו אי שם לדפי ההיסטוריה.

אם יש לך קצת מידע אשמח - בייחוד אם יש לך מידע שלחלוטין מבטל את מה שרשמתי כי אני גם חיפשתי אחד כזה פעם (הייתי באוקראינה ולא מצאנו - גילינו שאפשר לרכוש רק במוסקבה).

Pioneer TS-X150

פורסם

אולי אני קצת סוטה מהכיוון כאן, אבל למה אתה רוצה לעבוד עם 2 סטים אקטיבית?

למרות שאני כן מתומכי הוספת רמקולים אחוריים, אני ממש לא חושב שהמאמץ שווה בסט אחורי (וביננו? גם בסט קדמי הרבה פעמים המעבר לאקטיבי לא בהכרח ייתן לך תוצאות יותר טובות מקרוס-פאסיבי - זה הרבה יותר תלוי ביכולת של מי שמכוון את המערכת לעומת קרוס פאסיבי ששמה טעויות קצת יותר נסבלות).

פורסם

אם כבר להוסיף רמקולים מאחורה אז לשים פולריינג'ים 3 עד 5 אינטש ולתת להם לנגן איפשהו בין 200 הרץ ל6 קילוהרץ.

לא צריך יותר מזה - זה רק בכדי למלא נופח אחורי ולא יותר.

לבזבז ערוצי הגברה ויכולת עיבוד על רמקולים אחוריים בעיניי, השקעה מיותרת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...