Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה 8)

יש ברשותי סיאט איביזה FR 08 ידנית כמובן ויש לי שאלה קטנה,

כשאני מעביר הילוכים בזמן שהקלאץ' לחוץ והאוטו עומד, ההילוכים עוברים חלק

כשאני באמצע נסיעה ומעביר הילוכים יש מן תקיעה קטנטונת כזאת בין הילוך להילוך, אין רעש או משהו בסגנון פשוט ההילוכים עוברים שונה בין המצב בו הרכב עומד לבין הנסיעה, האם פועלת ההעברה הזאת תקינה או צריך לבדוק את העניין?

ועוד 2 שאלות שעלו לי בזמן הכתיבה (מתנצל) :) האם הרכב אמור להיות שקט מבחינת פעולת מנוע? כשאני נוסע עם החלונות סגורים אני לא שומע את המנוע אבל כשאני מתחיל נסיעה עם החלון פתוח אני שומע כמו רעשי תקתוקים קטנים כאלה כמו של מנוע דיזל רק חלש כמובן, המצב הזה תקין?

עכשיו הרכב פולט הרבה חום, גם בפנים וגם בחוץ (בנסיעה רגועה +-) ואני מקפיד לבדוק מים וכו' ברכב, האם זה תקין? לרוב בתקופה הזו אני נוסע בלי מזגן כי המזג אוויר מתחיל להיות נעים, אמרו לי שצריך להדליק מדיי פעם את המזגן מכיוון שזה מקרר את המנוע קצת, זה נכון?

בקשר לווקס פוליש + ציפוי קריסטל ראיתי שיש את Klean Car ואני רואה שיש הרבה תגובות טובות עליהם, כנראה שאעשה את הטיפול שם, מכיוון שלי אישית אין ניסיון איתם אז האם המחיר (550-600 ש"ח) מצדיק את העבודה? הציעו לי ב-350-400, סתם תוהה מכיוון שלא מכיר.

תודה רבה חברים 8)

פורסם

היי

אתה יכול לעשות פוליש+ווקס גם ב250ש,-300ש,

השאלה מה אתה מקבל בתמורה???

בשטיפות עובדים על רכב שלך ללא פסטילינה ו בטח שללא ציפוי ננו(קריסטל)

בין שעה(חפיף)לשלוש(כולל קפה ושרותים ועישון של עובד)

במקום מקצועי מינימום 6-8 שעות רצוף,ללא ציפוי ננו(קריסטל)

ואם גם ננו אז עוד 3-5 שעות ועלות+כמה מאות שח, גם,זהו הבדל!

עבודות שלנו 004.jpg

עבודות שלנו 001.jpg

עבודות שלנו 007.jpg

פוליש+ווקס.png

4design alter yacov.jpg

פורסם

מה שהבטוח שהמזגן לא מקרר את המנוע אלא להפך כי גורם לעומס נוסף.

איאפשר לאבחן רעשים רק מהסיפורים שלך, כנס לכמה מוסכים ובקש מהם לבדוק, זה לא יעלה הרבה.

• תוכן חדש...